Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 454
  • 737
  •   1
Отговори
# 315
  • Пловдив
Момичета, имате ли наблюдения и любими продукти на Thalgo и Darphin?
Нищо не съм ползвала на двете марки, а ми се струва, че някой беше писал отзиви за тях преди.

# 316
Bright Crystal хвалеше много Thalgo, но не помня кои серии. Дано се включи Simple Smile

# 317
От хидратиращата серия на Thalgo съм много доволна.
Взех я по препоръка от форума.
Ползвала съм и колагена им и също ми действаше добре.

# 318
  • Пловдив
Ретиноловия крем за лице на Ревюел е просто страхотен. Прави кожата избистрена и гладка като порцелан. И е много приятно ароматизиран. През ноември възобновявам употребата му, имам наполовина останало количество от миналата зима.

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 16:08 от marzeliva

# 319
Ретиноловия крем за лице на Ревюел е просто страхотен. Прави кожата избистрена и гладка като порцелан. И е много приятно ароматизиран. През ноември възобновявам употребата му, имам наполовина останало количество от миналата зима.
Може ли линк кой точно и от къде се купува Ревюел?

# 320
Може ли линк кой точно и от къде се купува Ревюел?
На предната страница пише кои са кремовете от серията и къде се продват.
Линкове сигурно излизат и в гугъл

# 321
Елитис нищо не ми говори
..ретеноловата серия е с показани много кремове? Кой от всички с изключение за ръце или около очи препоръчва marzeliva?

# 322
Елитис нищо не ми говори
..ретеноловата серия е с показани много кремове? Кой от всички с изключение за ръце или около очи препоръчва marzeliva?
Показани са дневен, нощен, околоочен и за ръце
Всеки си купува какъвто му трябва.
Серията е една
Елитис ако напишете в Гугъл ще видите, че са верига магазини за дрогерийна козметика

Последна редакция: сб, 03 окт 2020, 17:52 от ДХ3

# 323
Благодаря за отговора.

# 324
Привет, може ли мнения за този крем, не съм имала нищо на тази фирма:
Collistar Pure Actives Hyaluronic Acid Aquagel

Търся хидратация, в момента ползвам La roche posay hydraphase intense legere, но е към краят си и се чудя дали да го заменя с този. Кожата ми е комбинирана и чувствителна/със зачервявания. Забравих да добавя 30+ съм.

# 325
Очарована съм от Еусерин антипигмент, дневен и нощен крем. Ефект няма още де, но като попиване и усещане. Поръчах от Санита, на  промоция с чуден несесер

# 326
# 327
  • Пловдив
mimi.7299, става въпрос за нощния крем от серията. Той е втори поред отляво надясно на снимката, която Джаста Праста показа на предната страница. Сигурно и двевният е хубав, но моята кожа е светла и не бих ползвала продукт с ретинол през деня.

# 328
mimi.7299, става въпрос за нощния крем от серията. Той е втори поред отляво надясно на снимката, която Джаста Праста показа на предната страница. Сигурно и двевният е хубав, но моята кожа е светла и не бих ползвала продукт с ретинол през деня.
Благодаря ти. Точно това ме интересуваше, а не общо за кремовете. Аз също съм светла и вероятно ще взема също нощния.

# 329
Какво му е на ретинола? Не съм ви следила, но вече няколко мнения срещам с препоръки, явно не е безобиден

Общи условия

Активация на акаунт