Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 467
  • 737
  •   1
Отговори
# 300

Някой ползвал ли е тази тонирана слънцезащита - добра ли е, лъщи ли след нанасяне и цветът хубав ли е?

# 301
Ако търсиш хубава тонирана слънцезащита, с две ръце препоръчвам Avene B-Protect. Този горния не съм го виждала никъде

# 302
Подходящ ли е за мазна кожа, матира ли, стои ли сухо като попие?

И гледам, че има крем и флуид - може ли да дадеш линк, към този, който ти визираш, да не объркам нещо Simple Smile Мерси предварително!

Последна редакция: пт, 02 окт 2020, 20:04 от tiriti

# 303
Ето този ползвам. Като попие, не стои мазно, не е чак да матира (може би само 100% физични филтри биха стояли така, но съответно и като бяла маска) , не и да лъщиш като тиган, стои много естествено, като втора кожа. Не омазнява кожата в течение на деня.

# 304
Благодаря ти! Ще я пробвам.

А бихте ли ми препоръчали матираща пудра, безцветна, некомедоногенна, че използвам неща за изчистване на кожата и засега съм доволна, но не искам да застраша пак да се запушат пори, та ако има пудра, която не запушва, ще съм благодарна да споделите Simple Smile

# 305

И гледам, че има крем и флуид - може ли да дадеш линк, към този, който ти визираш, да не объркам нещо Simple Smile Мерси предварително!
Този на Авен ,който използвам е също за чувствителна към смесена склонна към омазняване.
Матира добре и кожата стои матирана през целия ден.
Много съм доволна и използвам само него.
Плюса е ,че ако кожата ти е раздразнена ,успокоява зачервяванията и ги премахва.
Не бих заменила слънцезащитата на Авен за нищо на света.
От всичко ,което съм изпробвала ,слънцезащитата ,която ползвам е най-добрата до момента.

Също и този слънцезащитен ,който е всичко ,което изброих горе + за акнеична кожа.
https://aptekamedea.bg/aven-kleanans-krem-sluntsezaschiten-za-li … e-spf50-50ml.html
Много доволна и от двата!
Със супер чувствителна кожа съм и най-големия ми проблем са зачервяванията и алергичните реакции към повечето марки слънцезащита.
А за матирането ,не съм си и мечтала ,че кожата ми ще стои матирана през целия ден + успокояване на раздразнената кожа.
Просто перфектен!

# 306
  • У дома !
На Авен ги имам и двата.
Крема е за суха и чувствителна кожа, а флуида за нормална и комбинирана.
Използвам ги вместо фон дю тен, харесват ми, че се адаптират към кожата и не се забелязва и не се усеща, че съм слагала нещо върху лицето си.

# 307
Здравейте!
Може ли да ми препоръчате крем за суха и чувствителна кожа?
Кожата ми, по принцип, е комбинирана, склонна към зачервявания и много чувствителна, но зимата имам много сухи участъци, които се лющят и стават червени петна.
До сега ползвах  Ефаклара на Ла Рош, но на сухите участъци започна да ме щипе и го спрях.

# 308
Микса и фитокод

# 309

Този на Авен ,който използвам е също за чувствителна към смесена склонна към омазняване.
Матира добре и кожата стои матирана през целия ден.
Много съм доволна и използвам само него.
Плюса е ,че ако кожата ти е раздразнена ,успокоява зачервяванията и ги премахва.
Не бих заменила слънцезащитата на Авен за нищо на света.
От всичко ,което съм изпробвала ,слънцезащитата ,която ползвам е най-добрата до момента.

Също и този слънцезащитен ,който е всичко ,което изброих горе + за акнеична кожа.
https://aptekamedea.bg/aven-kleanans-krem-sluntsezaschiten-za-li … e-spf50-50ml.html
Много доволна и от двата!
Със супер чувствителна кожа съм и най-големия ми проблем са зачервяванията и алергичните реакции към повечето марки слънцезащита.
А за матирането ,не съм си и мечтала ,че кожата ми ще стои матирана през целия ден + успокояване на раздразнената кожа.
Просто перфектен!

Слънцезащитата на Авен самостоятелно нанесен не оставя ли бял филм? Може би наистина ако е смесен с ФДТ ще е по- добро покритие .......

# 310

За кои кремове на Микса и Фотокод става дума?

# 311
Мавина, Светослава, серията на Ревюел с канабис е подходяща за по студено време. Крема е малко особен, уж мазен, с консистенция и вид на леко втърдено масло, но докосвайки се до кожата почва да се топи, като в същото време се абсорбира бързо, но продължава да се усеща подхранващ в дълбочина.

Серията им с ретинол също е добра:

# 312
Instyle,този първия не оставя чак толкова бял филм ,защото е флуид.
Има лек бял филм ,но аз го използвам без да слагам фон дьо тен ,сс или ВВ крем.
Свикнала съм и не ми пречи.
Харесва ми усещането за гладка и кадифена кожа.
Студените месеци ,може би ще се осмеля да слагам СС крем върху слънцезащитата ,но на този етап едва ли.

Джаста ,загледах се в серията с ретинол.
Ще се пробват и двете обаче.

Относно крема ,който купих вчера на Ревюел Хидрслифт ,хареса ми много.
Попива веднага ,усеща се стягане на кожата ,прави я гладка и мека.
Определено ще ми е от редовните покупки за лице.
Много гледах на Nature of agiva ето този гел ,дали има някой впечатления за него.
https://www.beauty.store.bg/p274343/nature-of-agiva-hyalurose-jelly-face-gel.html

# 313
  • Пловдив
Този крем на Ревюел с канабис от къде може да се закупи?

# 314
Ами аз го купих от Елитис, но не беше скоро. Тогава бяха заредили почти цялата серия - крем и маска за лице, околоочен крем, серум за лице, крем за ръце, крем за тяло. Виждала съм серията да се предлага и онлайн.

Общи условия

Активация на акаунт