Какъв крем за лице използвате? – 18

• 56 813
  • 737
  •   1
Отговори
# 645
  • Седмото небе
Мимиии, ти си в Бургас колко хубаво Heart !!! И искаш да кажеш, че целия сет за 58 лв включва и маската 100 мл? Плюс крема за лице и околоочния в пълен размер? Или маската е купена отделно? Че нещо се обърках от горните постове за комплекти и маски Blush
Ако е всичко заедно за тази цена-имам “агенти” и във двата града. Да изпращам някой да ми купува Simple Smile

# 646
Мимиии, ти си в Бургас колко хубаво Heart !!! И искаш да кажеш, че целия сет за 58 лв включва и маската 100 мл? Плюс крема за лице и околоочния в пълен размер? Или маската е купена отделно? Че нещо се обърках от горните постове за комплекти и маски Blush
Ако е всичко заедно за тази цена-имам “агенти” и във двата града. Да изпращам някой да ми купува Simple Smile
Да и трите продукта са на тази цена...
Ето какво открих за окоочните кремове...Ориджинс влиза сред тях
https://www.viewsofia.com/article/39338/13/17-okoloochni-krema%2 … rshat-rabotata%21

# 647
  • София
За трите продукта цената е повече от добра! Без маската на Origins не оставам.
А може ли да пуснете снимка на любимата ви маска на Clarins, а също и на сета на марката, който ви допада?

Последна редакция: вт, 17 ное 2020, 10:25 от Happythought

# 648

А може ли да пуснете снимка на любимата ви маска на Clarins, а също и на сета на марката, който ви допада?
Ако въпроса е към мен аз не ползвам нищо на Кларинс, с изключение на червила, не защото не ги харесвам, просто не съм ги пробвала...

# 649
  • София
Някой ползвал ли е серията Missha Super Aqua Ice Tear?
Никога не съм ползвала нищо на марката, но съм срещала добри отзиви.
Подходяща ли е за 40+?

# 650
  • Седмото небе
Ето например моите:
Скрит текст:
Стягаща

Подхранваща

За очи

Все повече си падам по розовия хидратант с алое на Лореал. Чудесен, чудесен! В комбинация с розовата пяна на Балеа и тоника от серията (които си пресипах в спрей-шишенце) ми се отразяват чудесно сутрин в последните дни. Концентрата на Авен против зачервяване също сякаш върши добра работа. Нанасям го само на бузите, където ми се появява зачервяването и рядко на носа, където имам няколко спукани капилярчета. За тях мисля, че нищо няма да помогне освен лазер.

# 651

За тази маска какво мислите?

# 652
  • София

Да и трите продукта са на тази цена...
Ето какво открих за окоочните кремове...Ориджинс влиза сред тях
https://www.viewsofia.com/article/39338/13/17-okoloochni-krema%2 … rshat-rabotata%21
О, цената е наистина супер за 3те неща!
Имала съм маската и е наистина много добра, макар лепненето да е доста дразнещо и слагах салфетка дори върху възглавницата. Чудех се наскоро дали да си я подновя от Мейкъп, но вместо нея заложих на този гел ексфолиант от същата серия и не сбърках. Препоръчвам го:
https://makeup.bg/product/502001/?utm_source=email&utm_mediu … nt=product_502001

# 653
Много харесвам La roche Posay. Пуснали са нов модел HialuB5, анти ейдж грижа. Опитвал ли го е някой и според вас за каква възраст е подходящ? Съдейки по картинката, може би 45+?

# 654
Много харесвам La roche Posay. Пуснали са нов модел HialuB5, анти ейдж грижа. Опитвал ли го е някой и според вас за каква възраст е подходящ? Съдейки по картинката, може би 45+?

Според мен, и за 30+ е ок.

# 655
Нади, за този сет на кларинс ли става въпрос, цената е ок, друг сет не намирам?
https://www.strawberrynet.com/bg-bg/clarins-extra-firming-40-ant … 30ml-3pcs/235244/

# 656
аз в момента съм загледала пък един комплект на Кларинс, Extra Firming Holiday Set - дневен, нощен крем и маска. Само заеади маската ще го купя, че само положителни ревюта съм чела за нея.
Ако не харесваш крема и е само заради маската, по-добре погледни и нещо друго. Предполагам, че става въпрос за този комплект:
Скрит текст:
Маската в комплекта е травъл опаковка 15 мл. Наистина не е лоша, харесвам я и аз, има много приятна освежаваща миризма на краставичка, но за цената си не е нещо уау. Имам доста по-любими и далеч по-бюджетни маски с не по-лош ефект, да не кажа по-добър.
Кремовете са хубави - и дневния и нощния, поне за моята нормална към суха кожа. Водят ги за всички типове. След нощния лицето изглежда много меко и със свеж равномерен тен.
Хидратиращата маска за около очи, показана от SUPERGURL ми е от любимите на марката. Тя стига и за доста дълго време.

Скрит текст:
За тази маска какво мислите?
Тази и аз бих пробвала.

# 657
  • Торонто/Сливен
Нади, за този сет на кларинс ли става въпрос, цената е ок, друг сет не намирам?
https://www.strawberrynet.com/bg-bg/clarins-extra-firming-40-ant … 30ml-3pcs/235244/

Мими, сетът е, който Light beam e показала. В канадските магазини струва $90.
Light Beam, не съм ползвала нищо на Кларинс досега.  Затова ще взема сета, че е с малки опаковки.
Когато купувам продукт за първи път, никога не взимам пълен размер, ако травъл размер е наличен или го има в сет. Така не се ядосвам, ако не ми допадне, пък и пробвам няколко неща.

Редактирам се, за да попитам и за препоръка за други нощни маски (без отмиване по ми допадат, а също и да са налични в Северна Америка. Видях доста предложения в предните теми, но тук не се предлагат. Със сигурност ще взема мостра на Ланком абсолю маск - NiaV и прави страхотна реклама 🙂).

# 658
Laneige water sleeping mask - не спирам да я ползвам 2 години!

# 659
Нощната маска с авокадо на Origins и хидратиращата маска на Glamglow са моите западни любимци (да, знам, че последната не е нощна маска, но аз я ползвам като такава). Отделно, имам и много любими корейски маски - Laneige Water Sleeping Mask, Cosrx Ultimate Moisturizing Honey Overnight Sleeping Mask и Beauty of Joseon Revitalize Sleeping Mask, например. Предполагам, че всичко ще го има в Северна Америка, щом в наша забутана България го предлагат, макар и безбожно оскъпено.

Общи условия

Активация на акаунт