Какъв крем за лице използвате? – 18

• 56 822
  • 737
  •   1
Отговори
# 630
Supergirl, искате да кажете, че крема може да се ползва дори и да не страдам от пигменнация ли? Blush

# 631
  • Седмото небе
След консултация макар и само писмена с дерматолог (който е извън Бг) получих зелена светлина да го ползвам и то въпреки това, че съм бременна. При мен идеята е цялостно избистряне на тена, доколкото е възможно и ако може да се коригират едни стари малки вече леко потъмнели петънца на доста места останали от акне. Надявам се и на донякъде поне превантивно действие против тъмни петна. А за следващия сезон вече се подсигурих с един сигурен продукт, както и планирам да взема още един, за да направя максималното. Нощния най-вероятно ще продължа да го ползвам и занапред. Вече писах защо. Анти-ейдж грижата може би ще я изоставя за известно време, че не виждам как да я вмъкна в рутината си. Но така или иначе хидратирана кожа + свеж възможно най-равен и бистър тен са ми приоритет към момента. Това са неща, на които вярвам, че дори сами и с правилните продукти можем да повлияем. Другото за съжаление така или иначе е неизбежно-отпускането, бръчките, загубата на плътност...  С тях могат само инвазивните процедури да се справят.

# 632
  • Торонто/Сливен
Здравейте и от мен! 🙂
С удоволствие прочетох темата, даже започнах и предните теми - едно от любимите ми занимания е да се мацам 😁 и винаги търся мнения за нови продукти, които да ползвам.
За протокола - на 43г. съм, със смесена кожа (мазна Т-зона и нормална на бузите), със несъвършенства. Не се гримирам   в ежедневието.
В момента сутрин рутината ми е:
-измиване със  Cerave Facial cleanser (Normal to oily skin)
- Glow recipe Hyaluronic serum (откритието ми тази година, лек, хидратиращ, в същото време попива без следа в сравнително мазната ми кожа).
- Tatcha The water cream

Вечер  правя различни неща в различните дни:
- първо измиване с Innisfree cleansing gel with Bija seed oil
- измиване със Cerave Facial cleanser
- Glow recipe Hyaluronic serum
- Tatcha The dewy cream

или

- Shani Darden Retinol reform serum (другият продукт, в който се елюбих тази година. Харесва ми, че е с добавена млечна киселина и много неагресивно действие)
- Tatcha The dewy cream
- DE Marula oil

Или

- Sunday riley Luna sleeping oil - любимо ретинолово олио, не оставам без него (но американския вариант, че канадския нещо го развалиха).
- Sunday riley Goоd genes
- DE Marula oil

Или ползвам нощни маски, които са задължително над хиалуроновия серум на Глоу ресипи, освен ако не е обозначено другояче.
Маските, които редувам в момента са
- Youth to the people Superberry hydrate and glow overnight mask
- Dermalogica Multivitamin Mask
- Filorga NCEF Night mask

Като повечето притежателки на мазни кожи съм в постоянно търсене на слънцезащита. Чакам 2 крема на Миша днес, да видим как ще се спогодим.

-

# 633
Уж щях да купувам червения на Кларинс околоочен, а се обзаведох с Ориджинс. Промо пакет във фри шопа - маска, околоочен, крем за лице!
Маската съм я ползвала преди - уникална е.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 21:59 от mimi.7299

# 634
  • Торонто/Сливен
Уж щях да купувам червения на Кларинс околоочен, а се обзаведох с Ориджинс. Промо пакет във фри шопа - маска, околоочен, крем за лице!

Mimi, аз в момента съм загледала пък един комплект на Кларинс, Extra Firming Holiday Set - дневен, нощен крем и маска. Само заеади маската ще го купя, че само положителни ревюта съм чела за нея.

# 635
  • Пловдив
Сетът е страхотен. Имам продуктите и с две ръце мога да кажа, че си струват.

# 636
  • Торонто/Сливен
Сетът е страхотен. Имам продуктите и с две ръце мога да кажа, че си струват.

lili, това за Ориджинс или Кларинс беше?

# 637
И аз не разбрах, но Кларинс са по висок клас...но от маската съм очарована. Сутрин кожата е лъскава и сочна, обичам я!

# 638
  • Пловдив
За сета на Кларинс.

# 639
  • Торонто/Сливен
И аз не разбрах, но Кларинс са по висок клас...но от маската съм очарована. Сутрин кожата е лъскава и сочна, обичам я!

Ооо супер, ще го взема със сигурност значи. Тъкмо се тюхках, че само един дневен ми е малко... 😁

(Като вметка за дамите със сухи кожи, да кажа, че преди няколко години имах здравословни проблеми и кожата на лицето ми беше много суха. Ей тогава беше единствения път когато бях  щастлива със слънцезащита. Ползвах Dermalogica Dinamic skin recovery, SPF 50. Много често даже и дневен крем не слагах, кожата ми беше като кадифе, без бял слой изобщо - аз съм с тъмен тен и това винаги е проблем.
И сега си държа този крем в наличност, но мога да го ползвам само когато температурите тук паднат под 20 градуса.)

# 640
Нади не проклинай мазната си кожа, тя е богатство...при подходяща грижа остава свежа и сочна доста по дълго от пергаментовите сухи кожи. Ще мине време, ще я оцениш...

# 641
  • Торонто/Сливен
Нади не проклинай мазната си кожа, тя е богатство...при подходяща грижа остава свежа и сочна доста по дълго от пергаментовите сухи кожи. Ще мине време, ще я оцениш...

O да, права си, разбира се! Аз не се оплаквам, наясно съм, че доброто състояние на кожата ми се дължи в голяма степен на това, че е мазна. 🙂
Само със слънцезащитата страдам, че пусто ми трябва, най-вече заради ретинолите, които ползвам.

# 642

O да, права си, разбира се! Аз не се оплаквам, наясно съм, че доброто състояние на кожата ми се дължи в голяма степен на това, че е мазна. 🙂
Само със слънцезащитата страдам, че пусто ми трябва, най-вече заради ретинолите, които ползвам.
И аз така, но ретиноли не ползвам, Взимай Юсерин ойл контрол фактор 50 и ще се родиш!

https://aptekabg.com/eucerin-sun-gel-creme-oil-control-spf50-50ml

# 643

От кой град си? Ползвала съм минита на тези продукти и ако става въпрос за варненския фри шоп, утре отивам с 200 да го купя. Много ги харесвам.

# 644
Не, от южната страна съм аз, другият велик морски град...но в няколко фри шопа казаха, че ги има - цената вълшебна 58 лв.  Кремът-гел е 50 мл, околочния 15.

Последна редакция: пн, 16 ное 2020, 23:27 от mimi.7299

Общи условия

Активация на акаунт