Какъв крем за лице използвате? – 18

• 56 835
  • 737
  •   1
Отговори
# 615
  • Седмото небе
За мен лично-да! И мисля, че си струва да го пробваш. Първо от мостра или да ти дадат пробичка обаче, че ти с твоите чувствителни очи-да не стане беля. Другите са им много леки за мен също. Знам, че харесваш околоочните Revitalizing supreme желето и балсама, които на мен също са ми любими, така че с две ръце бих ти препоръчала да го тестваш. За мен червения Кларанс е перфектния дневен околоочен, а балсама Есте за нощен, желето само по себе си е чуден продукт.

# 616
Червения на Кларинс този ли е

# 617
  • Седмото небе
Да, точно този и сега по намаленията в Дъглас/Бюти зоун примерно идва на добра цена. В сайтовете се намира рядко. Появява се периодично в комплект с мини спирала и мини дегримьор понякога. Но първо мостра/проба при възможност, че да няма недеволни и сърдити после. Не е като да струва 10-20 лв. То това важи и за кремовете за лице де, че на мен лично във времето ми омръзна от греди, които после чудя къде да мажа или на кого да подарявам.
За Мими и някой друг, ако се интересува:

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 08:59 от * SUPERGIRL *

# 618
В Бютито колко е сега?

# 619
Момичета, мога ли да ползвам нощен крем през деня?

# 620
  • Sofia
Можеш, но имай предвид , че нощните са по-богати и мазни ,вероятно ще лъщиш и  ще си без слънцезащита ако не сложиш отделно.

# 621
Можеш, но имай предвид , че нощните са по-богати и мазни ,вероятно ще лъщиш и  ще си без слънцезащита ако не сложиш отделно.
И да не е с ретинол.

# 622
Можеш, но имай предвид , че нощните са по-богати и мазни ,вероятно ще лъщиш и  ще си без слънцезащита ако не сложиш отделно.
И да не е с ретинол.

То като си сложил ретинолов крем предната нощ е общо взето същото - отново кожата става много по-чувствителна и податлива на фотоувреждане и така поне в продължение на седмица. Задължително през деня слънцезащита, независимо денем или нощем се маже ретинол или някаква киселина.

Последна редакция: пт, 13 ное 2020, 17:20 от tuali

# 623
  • Седмото небе
Току-що видях на чудна оферта Екрана с spf50 на Clarins. Поръчах един за следващия сезон да си имам. Ако не си харесам друга слънцезащита, поне знам че тази си върши работата много добре и е със супер лека текстура. Нанася се фино и без кир ефект върху почти всякакви продукти отдолу.

https://douglas.bg/clarins-uv-plus-spf50-033632

# 624
  • София
Да, писах за тази оферта още на 31.10. но в другата ни тема за козметика. Тук:
https://bg-mam.ma/p/1208354/41653427 Satisfied

# 625
Благодаря, Supergirl! Първият следващ продукт, който ще пробвам е този. Сигурна съм, че няма да реагирам и без да съм тествала Smile Аз принципно си знам добре какво не ми понася, но от време на време пробвам дали пък с времето нещата не са се променили Grin
С тази оферта пак отпуснах дисциплината и се сдобих с ред "жизненоважни" продукти последната седмица.... Цената на Екрана е чудесна. И аз си взех, защото го ползвам целогодишно, включително на клепача - едно пигментно петно имам и е точно там.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 18:26 от Light Beam

# 626
SUPERGIRL мерси за околоочния, малко ужасяваща ми се видя цената за 15 мл! Аз имам и Бюти карта, да разбирам, че утре мога да го купя на 20 процента намаление ли! А тестери откъде?

# 627
Да, точно така. Имам 2 пълни, 1 наполовина и един и 20тина мл  в травъл размери в момента,... само това ме възпира засега..... но, до края на месеца има време Grinning
Околоочната зона си е проблем и с добра грижа има видима разлика според мен.
Мими, тези 15 мл обикновено стигат за по-дълго време, отколкото 50 мл за цялото лице.

# 628

Мими, тези 15 мл обикновено стигат за по-дълго време, отколкото 50 мл за цялото лице.
Да, знам, че околоочния го ползвам доста повече време, слага се по малко...

# 629
  • Седмото небе
Аз този го ползвам по около 6-7-8 месеца, зависи дали редувам с други. Най-често слагам сутрин, но понякога и вечер. Самата помпичка е много прецизна, а и текстурата на продукта е флуидна, нужно е наистина малко кол-во. Притеснявам се някой да не ме обвини в реклама и агитация за този продукт, че аз все едно само го хваля.
И за да не е спам да кажа за нощния Пигментбио на Биодерма. Ползвам го вече почти месец и е чудесен. Гел-крем е и хидратира страхотно. Дразнещо малко кол-во е нужно, а аз искам да го хабя бързо. Че срока му след отваряне е само 3 месеца. На сутринта кожата е много мека и свежа. Понася отдолу тоник/лосион и серум, пробвах с няколко вида. За избистрящо действие не мога да кажа, но всички други ефекти ми допадат. Тези дни даже мисля, да взема този комплект, за да мога да си продължа нощния. В Санита е на най-добра цена наистина 48,80, в други аптеки е между 55 и 60 лв.

А дневния ще оставя за ранната пролет като тръгнем по разходки. Надявам се и от него да съм поне наполовина доволна.
Aко пък не се харесаме-имам си резервен вариант с Екрана.

Последна редакция: сб, 14 ное 2020, 21:06 от * SUPERGIRL *

Общи условия

Активация на акаунт