Какъв крем за лице използвате? – 18

• 57 360
  • 737
  •   1
Отговори
# 600
Аз си купувам Нукс от Парфимо от началото на годината, цените са им супер. Взимам тестери - пълни са си, нови, всичко е наред с тях Simple Smile

# 601
Здравейте! Бихте ли препоръчали хидратиращ крем за лице, а може и някаква друга грижа(маски,серум..), като кожата ми е склонна към омазняване, но на този етап съм я изсушила от борбата с няколко пъпки. На 24 години съм и не използвам специални и много продукти за грижа за кожата. Благодаря предварително

# 602
Аз имам въпрос за APIVITA WINE ELIXIR серията - за колко годишна кожа е? Става ли за ~ 40 или е за по-млада Thinking

# 603
  • София
Аз имам въпрос за APIVITA WINE ELIXIR серията - за колко годишна кожа е? Става ли за ~ 40 или е за по-млада Thinking

Аз ги очаквам утре. Информацията, която намирам е, че е точно за 40+. Аз съм на 45.

# 604

Аз ги очаквам утре. Информацията, която намирам е, че е точно за 40+. Аз съм на 45.
Апивита он лайн ли поръчахте?

# 605
Имате ли опит с Гарние серията Био, с лавандула? Вчера го взех. Пробвах го на ръката отгоре, силен аромат има, но после кожата я усещам като мръсна от намазването. Никога не съм купувала на Гарние или май веднъж много отдавна, но сигурно няма и да повторя. Ще пробвам скоро и на лицето да видя как ще го усетя.
А от Агива има ли доволни, розовия гел крем?

# 606

Благодаря, значи мога да се хвърлям смело Trollface

Иначе, аз ги мернах в Санита и мисля от там да ги взема: Май и в Медея са на промоция също.

# 607
Аз си купувам Нукс от Парфимо от началото на годината, цените са им супер. Взимам тестери - пълни са си, нови, всичко е наред с тях Simple Smile

Да не са фалшиви.Много са им ниски цените.Аз също ползвам Нукс,но не смея да си поръчам от там.

# 608
  • София

Апивита он лайн ли поръчахте?

Да.
Във всички аптеки в момента продуктите им са с 20% намаление.
Вчера отидох до близката Медея да ги купя направо, но имаше кошмарна опашка и дори не се пробвах. Поръчах ги днес от Санита. Доста продукти поръчах и излязоха много на сметка.

Смятам да пробвам и рекламираните във форума продукти на Юсерин. Също са намалени с 20% по аптеките.

Имате ли опит с Гарние серията Био, с лавандула? Вчера го взех. Пробвах го на ръката отгоре, силен аромат има, но после кожата я усещам като мръсна от намазването. Никога не съм купувала на Гарние или май веднъж много отдавна, но сигурно няма и да повторя. Ще пробвам скоро и на лицето да видя как ще го усетя.

Продукти на Гарние, колкото пъти съм пробвала в живота си, все съм била разочарована. Не бих си слагала нищо тяхно на лицето.
Агива имат добри попадения като за техния ценови клас.

# 609

Да не са фалшиви.Много са им ниски цените.Аз също ползвам Нукс,но не смея да си поръчам от там.

За една година щях да съм го установила, а от сайта пазарувам поне от 4 години.
Ако имате притеснения, изчакайте намаление в аптека.

# 610
  • София
Според вас заслужава ли си да се купят тестери? Какво ще рече това? Че са използвани и може да пристигне 1/2 празен продукта?
Не съм поръчвала тестери досега, но този линк на парфимо където сте пуснали ме съблазнява...
Естествено, че си заслужава, разбира се! И питаш!?
https://bg-mam.ma/p/1258127/41520779
Тук съм писала какво получих. Тестерите са чисто нови продукти. Добре опаковани с празен ход на помпата.

# 611
  • Бургас
Тестери означава, че продуктът може да има различна от оригиналната опаковка, примерно кутията да е обикновена бяла картонена и на самият продук пише тестер, не са предвидени за продажба по принцип този тип продукти. Не са използвани, запечатани са.
Не съм съгласна с това, аз лично съм получавала крем-тестер и беше използван.Което е супер кофти  с парфюми- тестери също се е случвалo на хора да им дойдат използвани с липсващо количество.

Последна редакция: чт, 12 ное 2020, 12:20 от Bright Crystal

# 612

Само околочния съм пробвала и не ми хареса като действие. И много силен аромат, наистина.

# 613
  • Седмото небе
It is love благодаря за насоките. И да съгласна съм, че за крема за лице е Ок да е по-лек. Наясно съм като цяло с доста от марките в аптеки и селективни магазини, понеже аз самата работех доста отдавна обаче като консултант. С новите серии не съм запознатаи затова питам. А специално за околоочни винаги (е от около поне 5 години насам) съм ползвала серии все за зряла кожа. Затова се и оглеждам винаги все в такива. Ползвах Абей роял на Герлен, лилавия и златния на Ланком, златния на Есте и накрая се задържах на червения околоочен концентрат на Кларанс от червената серия, която по принцип препоръчват за 45-50+. Единствено той ми е бил Ок от всичко до сега, в момента съм на трета опаковка.
Иначе с тестерите и на козметика, и на грим, и на парфюми, които съм поръчвала от там, поне до сега не съм имала проблем.
Днес приключих хидратанта с алое на Лореал за нормална/комбинирана кожа. Уникално попадение, което за зимата замених с варианта за чувствителна към суха. Той също е мнооого добър. Лек, попива, успокоява, хидратира, не лепне, икономичен е/с две помпи мажа лице и шия/. Опаковката ми е много удобна с тази помпичка. Цената му е много добра и състава приличен. Със сигурност ще поддържам и за напред.

# 614
Supergirl, искаш да кажеш, че червеният околоочен на Кларанс е по-добър от тези в другите серии?.... Само него не съм пробвала и то, защото околоочните от Еxtra-Firming и сериите за по-млада кожа са меко казано посредствени при мен. Иначе, кремовете им за лице ми допадат.

Общи условия

Активация на акаунт