Професионални серии за коса 140

• 57 193
  • 771
  •   1
Отговори
# 405
  • София
Чудя се какво да забърша от намаленията в нотино.... от про лонгър четох отзиви за шампоана че е хубав, а маската не достЪчно силна? На коя маска прилича?

# 406
Според мен ще посинеят леко.

Аз от Нотино взех ампулите на Лореал против кодопад, доста изгодни ми се сториха. И на Wella боя с оксидант.

# 407
  • София
Аз съм в дилема между L’oreal pro longer шампоан, Redken extreme шампоан и l’orewl pro longer маска или therapiste пре упш.
Трябва ми някакъв протеинов шампоан защото имам само балансирани или хидратиращи.
Бтв вече има филип кингсли в нотино но са на високи цени засега

# 408
Ама Про Лонгър в Рибата е по-евтин сега.. и там е намален.

# 409
Нямам никакви протеинови Ш и М, та си взех Керастаз - Архитект.
Сппоред вас дали е ок да използвам серията след маслена маска с рициново/арганово/кокосово масло ? А за финиш след Архитект какво бихте препоръчали? Имам ето това, уж протеиново - https://www.zlatnaribka.com/podhranvashta-grizha-bez-izplakvane- … -treatment-148-ml

или да си заложа на кремчетата за къдрици + термозащита

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 14:33 от taamaraa

# 410
Здравейте, да попитам вие колко пъти месечно използвате дълбокопочистващ шампоан и дали ще е подходящ такъв шампоан за чувствителен скалп? И понеже загледах този на Лакме, някой има ли мнение за него?

# 411
Мелисанде,Про лонгър маската си е порядъчно силна. Аз не мога да я оприлича на никоя друга,помеже съм фен на мешавиците,за мен тя е комбинация от Дензифик и Екстеншънист.
Аз бих пробвала Редкен шампоана,т.к. не го познавам,също бих взела Ш Про лонгър.Лореалската маска и Б Терапист не бих ги купила повече.

Тамара,даже е препоръчителен преуоша с масла. За накрая заложи на къдравите си продукти, т.к. са хидратиращи и термик.

Велислава,веднъж в месеца ползвам аз,моят скалп също е чувствителен. Не познавам Лакме,моят е на ЛейбълМ

# 412
Момичета,
Какво им беше специалното на шампоаните за боядисана коса? Не бяха точно хидратиращи, ами.. ?

# 413
  • Някъде там
Момичета,
Какво им беше специалното на шампоаните за боядисана коса? Не бяха точно хидратиращи, ами.. ?
Балансирани.
Днес ми пристигна балсама на Джойко, нямам търпение да го пробвам.
Интересно ми е да ги сравня с Керастаз балсама за блондинки Simple Smile

# 414
Благодаря, Искрица
А нещо за ph-то имаше ли при тези шампоани за боядисана коса?

Последна редакция: ср, 09 сеп 2020, 19:51 от Витаминче_

# 415
  • София
Мелисанде,Про лонгър маската си е порядъчно силна. Аз не мога да я оприлича на никоя друга,помеже съм фен на мешавиците,за мен тя е комбинация от Дензифик и Екстеншънист.
Аз бих пробвала Редкен шампоана,т.к. не го познавам,също бих взела Ш Про лонгър.Лореалската маска и Б Терапист не бих ги купила повече.

Би ли споделила защо не би купила повече балсам терапист?

# 416
  • Варна
Искрица аз вчера го пробвах Grinning съвпадение Flushed. Измих с ДПШ на Меди и след него маската и балсама  JOICO Blonde Life Brightening .

И тук балсамът е по-ревитализиращ от маската както при Керастаз за блондинки. Аромат-разкошен. С маската си постоях половин час,изплакнах и нанесох балсама. Мега икономични продукти са и двете. Маска нанесох колкото лешник и това на остъргана с ДПШ коса. Разнесе се лесно и разплете идеално. След половин час косата я беше изпила почти напълно. Няма лигав ефект,но я усетих напълно достатъчна. Балсам нанесох същото количество с масаж на дължините. Тук вече си го имаше разлигавянето и усещането за доста силикон под водата.
 Оставих косата да изсъхне сама,което много рядко ми се случва,но имах работа и само я смотах да не ми се мота.
 Имах усещането,че ми малее протеина и косата е твърде мека и някак унила....Но тази сутрин буквално се изненадах. Напомпана,сочна,жилава коса без грам сутрешен фриз Stuck Out Tongue Winking Eye.

Та...добри продукти за блондирана коса. Не бих казала,че са по-добри от керастаз за блондинки,но са добра алтернатива. Не са тониращи обаче. Водят ги озаряващи,което от едно ползване няма как да потвърдя или отрека. Моето русо си е в норма благодарение на блондинския Ш на Кингсли,който ползвам почти нон-стоп.

# 417
  • Някъде там
Принцесата, супер.
Отворих го днес аз. Аромата е много мой и ми хареса.
Не знам още как се държи на косата.
Харесала съм и този продукт https://www.arlen.bg/product/16584/izglazhdasht-krem-za-tanka-ko … m-hair-150ml.html
https://www.arlen.bg/product/16583/izglazhdasht-termozashtiten-k … -creme-200ml.html

# 418
Мелисанде,за мен балсама няма нищо общо с останалите продукти от серията. Пробвах го няколко пъти като преуош и като балсам,с различни серии...но не се получава. Безсмислено силен протеин,губят ми се силиконите,супер много ми изсушава косата и още след няколко часа се е колосала. Няма подхранващия ефект на Ш и М,а остъргващ и изсушаващ. Смесвам и него с масла и разни други продукти за да го изхабя,та не бих купила повече продукт,който не работи самостоятелно,не си струва.
Това разбира се е мое мнение и ефект върху моята коса...

# 419
  • София
Мерси за мнението Ванеса.
Лоша работа, аз имах добри очаквания.
Имам шампоана и маската от серията, маската още е с целуфана че имам мн продукти и искам да изхабя наличните отворени първо.
Но на шампоана вече съм на 3та опаковка, въобще не го чувствам протеинов и за мен ефекта дори само от него е УаУ.
Затова имах надежди и за преуоша/балсама тъй като при мен поне (с тънък косъм съм) керастаските балсами са с ефект на маска.
Но щом заплита в никакъв случай не ми трябва.
Твоята коса ако не се лъжа е плътна и къдрава?
Моята е права, тънка, изсветлена на ниво 9-10.

Ако някой с подобна коса го е ползвал моля да сподели мнение.

Ако и останалите мнения се припокриват с твоето ще го върна че вече пратката от нотино пътува към мен.
Поръчах редкен екстрийм шампоана и преуоша и два шампоана на Tigi за приятеля ми.

Мога да върна преуоша и да заложа на шампоан pro longer от рибата?

Общи условия

Активация на акаунт