Професионални серии за коса 140

• 57 063
  • 771
  •   1
Отговори
# 600
А маската Епруваж към кои се води?Мога ли хидратиращия на Aphogee да комбинирам с Епруваж?
И може ли препоръка за хубава коприна за коса?Тази на Биосилк добра ли е?
Имам двуминутния реконструктор на Aphogee.Него мога ли с хидратиращия на същата марка?

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 11:25 от Mihaela_G

# 601
  • София
Днес пробвах deep care на Lakme и наистина доста добре омекоти косата!След това сложих от коприната на Biosilk кокос.Да попитам по колко нанасяте от коприната?Че аз ит страх да не прекаля много малко нанесох.
Също да питам филъра на Наши след хидратация ли е добре да се сложи?Би ли било добре ,ако ползвам дълбоката хидратажия на Aphogee ,след нея маска е Епруваж и След бея филър на Наши?Или ще дойде много протеин?Косата ми не понася много протеин,а има нужда(изтощена е).Затова се чудя как да вкарам деликатно този протейн.
И пак въпрос за Lalga.Само на мен ли ми изсушава косата?Или нещо не съм я използвала както трябва?

И на мен лалга ми изсуши но шампоана.
Маската е друго нещо.
Може да вкараш протеин както аз направих вчера.
Слагаш еластисайзър в смесица с черно ямайско рициново масло.
После миеш с протеинов шампоан, слагаш протеинова маска/балсам и запечатваш с хидратираща

# 602
Днес пробвах deep care на Lakme и наистина доста добре омекоти косата!След това сложих от коприната на Biosilk кокос.Да попитам по колко нанасяте от коприната?Че аз ит страх да не прекаля много малко нанесох.
Също да питам филъра на Наши след хидратация ли е добре да се сложи?Би ли било добре ,ако ползвам дълбоката хидратажия на Aphogee ,след нея маска е Епруваж и След бея филър на Наши?Или ще дойде много протеин?Косата ми не понася много протеин,а има нужда(изтощена е).Затова се чудя как да вкарам деликатно този протейн.
И пак въпрос за Lalga.Само на мен ли ми изсушава косата?Или нещо не съм я използвала както трябва?

И на мен лалга ми изсуши но шампоана.
Маската е друго нещо.
Може да вкараш протеин както аз направих вчера.
Слагаш еластисайзър в смесица с черно ямайско рициново масло.
После миеш с протеинов шампоан, слагаш протеинова маска/балсам и запечатваш с хидратираща
А след шампоана на Лалга слагаме маската.Това не би ли трябвало да омекоти ефекта?Вече се замислям да мия косата веднъж с шампоан. Маи веднъж и половина така да кажа й идва в повече .

# 603
А маската Епруваж към кои се води?Мога ли хидратиращия на Aphogee да комбинирам с Епруваж?
И може ли препоръка за хубава коприна за коса?Тази на Биосилк добра ли е?
Имам двуминутния реконструктор на Aphogee.Него мога ли с хидратиращия на същата марка?
И Епруваж, и двуминутният реконструктор са протеинови и не можел да ги слагаш след хидратиращ шампоан.

# 604
Епруваж е балансирана. Поне така са ми казвали няколко души тук.

# 605
Епруваж е балансирана. Поне така са ми казвали няколко души тук.
Да, балансирана е с превес на протеин и не може да се използва след хидратиращ шампоан, каквато беше и целта на питането.

# 606
Да, да, аз схванах какво е питането, но аз съм получавала съвет, че Епруважката маска е добре и след хидратиращ, и след протеинов шампоан.

Всъщност аз протеинови шампоани нямам и Епруваж винаги слагам след балансиран с превес на хидратация или само хидратиращ. 🙂

# 607
Здравейте.
Имате ли мнение или препоръки за скраб за скалп?

# 608
Привет, мили момичета.
Смених цвета, но трябваше леко да се поизперат дължините след римиъвъра, който си сложих и после ме боядисаха, с majirel cool cover 6,1 и 7.
Не ме кефи много щото ми червенее леко. И ви питам как и с какво да се боядисан следващия път и дали само корените, защото вие май, сте по наясно и от фризьорките. И с какво да възстановя увредени те дължини? Имам само хидратацията на Джойко и Лореал pro FIBER серията.

# 609
Момичета, измих се с Меди биокленз, маска Макадамия и после термото Хронолоджист. Косата ми се заплете, стана малко като топка тел в краищата, изсуших аз, но стоеше една остра, суха, наложи се да сложа от олиото на Чи Miss Universe, за да омекоти. Защо така стана? Rolling Eyes
П.С. По-нагоре бях писала, че консистенцията на термото е рядка, но не, явно при първа помпа е било утаено, днес вече го използвах, както трябва и си е крем. Ще го изпробвам с друг шампоан обаче, защото явно с биокленз не се спогодиха!
Сега, забелязах, че косата ми е уплътнена, дали е от термото ..

Последна редакция: сб, 19 сеп 2020, 18:41 от krystal93

# 610
Не искам да пускам змии и гущери, защото още ме е яд все пак, но от първи, първи срещи новата Chronologiste е голям майтап. Според мен, разбира се.
По принцип, аз като видя/чуя, че нещо се презентира като луксозно и присвивам очи пренебрежително. И пак се пързулнах...
Нито преуошът е като преуош, нито термото е като термо, нито серумът е серум.
Етикирани, парфюмирани реклами и обидно незадоволителни продукти.
Голяма излагация и алчност. И това при все, че тая серия си беше топ само с шампоан и маска. И точка.
Новата маска, шампоан и олио ги нямам, но засега не ми и трябват. За тях нямам наблюдение. Най-много и те да са отсвирени.

# 611
  • Варна
Аня моля те за коментар на термото и серума. Преуошът е скраб за скалп като стария тъй, че там нямам големи очаквания. За серумът категорично такива пафи няма да тръшна.

# 612
prinzesata,
Може да съм и като черна станция, но термото е пръскачка, която е смес от старото им парфюмно олио + някаква друга консистенция, която е сякаш да придаде гъстота и нищо повече. На мен ми е недостатъчно, не ми се разнася добре, слагайки сякаш нанасям олио, което се губи и слепва на отделни кичури. Това ми дава нужда да слагам и още, и още. Буквално ми се губи по пръстите и косата. И воал да се нарича и умишлено да е толкова фино, на мен ми е като новите дрехи на царя...
Отделно от това, след сушене косата ми стои суха и изпръхнала. Не изглажда при мен. Категорично не укротява нищо - ако не се издуха косата и не се дърпа с четка, сигурно ще остана като Ферди Мравката с антени по главата. Дали е надеждна защита не мога да кажа, аз не ползвам маши и преси.

Серумът е пълна подигравка и ако някой иска лукс е по-добре да си купи комплект перли и да не се занимава с глупости.
Честна съм и казвам, че придава блясък и дотам.
На мен не ми е приятен за ползване, защото ми създава изкуствен ефект, ако мога така да се изразя - подобен усещам от сухите шампоани. Нещо, което действа и придава моментен ефект, но повече е внушение.
Не мога да кажа дали уплътнява корените, но дава обем. Аз нямам нужда от такъв и това не ми е от полза.

Може би за тънки коси, които и лесно се омазняват ще бъде удачен и интересен, но не вярвам пък да задържи ефект. Не утежнява и се абсорбира лесно, парфюмира скалпа и калъфките, но пак дотук.

Нито един от продуктите не хидратира. Поне моята коса. Не дава нито свежест, нито сияние някакво...
Не знам, откровено не ми хареса изпробваното.

Но всяка коса реагира различно. Аз съм по-скоро разочарована, защото гледах на тези продукти като нужно продължение на познатата вече серия (която аз намирам за сполучлива) и мисля, че можеше да направят хубави иновативни неща, а не да лежат на стара слава и да пуснат нещо за кокетничене и за финал - нищо.

# 613
Аз ще пробвам термото тези дни и също ще дам някакъв коментар как е на моята коса.
Ще ми е интересно някой да направи сравнение между старата и новата маска.
Аз си имам още от старата и засега няма да купувам.

# 614
Здравейте следя ви вече повече от шест месеца но не съм писала до сега, благодаря за насоките на пишещите във форума, благодарение на тях косата ми се промени коренно в добрия смисъл, още се обърквам въпреки че си водя записки. И тъй като форума е за споделяне и мнения които в последствие да помагат и насочват ще изкажа и аз някои наблюдения.
Преминах през доста продукти и марки и имах доста греди, работещи при мен и такива които ще продължи да ползвам са всички продукти на Медисютикълс, Керастаз генезис цялата серия (шампоан за мазна и тънка коса), керастаз баин шампоана белия за косопад заедно със спрея и маската от серията са страхотни, сериите за обем и за уплътняване на Кевин Мърфи невероятен ефект и страхотна коса след това, термото на керастаз Extentioniste и серума за коса( след използване около два месеца вече има ефект уплътнява косъма,пониква нова косичка и невероятен обем), и откритието за мен сериите за коса ( и за лице ползвам) на Miriam Quevedo, просто невероятни, наистина изключителни продукти, без златната серия съм ползвала и продължавам да ги ползвам всички останали. Извинявам се за дългия пост.
Аня Филипова подкрепям за новото Термо на Хроноложист за мен пълна трагедия, изпръхване, спластяване поне за мен.

Общи условия

Активация на акаунт