Професионални серии за коса 140

• 57 109
  • 771
  •   1
Отговори
# 180
  • Варна
Мацки я кажете пак за ампулите Генезис...В Нотино са 61лв. а има и 10% отстъпка за 4  продукта с код. Така и така ще отстрелям 2 парфюма поне да взема и тях.

# 181
Аз да си повдигна питането и да кажа, че в Арлен има безплатна доставка.

Имам и едно преуош олио на Балеа, мога ли да го добавям към еластайзъра или когато ползвам маска за преуош?
Скрит текст:

Привет и от мен,
Стана ми интересно за използването на маска за коса като преуош.
Имам въпрос към Принцесата, маската на Mi amante би ли ми свършила работа /пише, че е хидратираща/.
Скрит текст:

Примерно веднъж с нея, веднъж еластайзер.
Косата ми е руса, има нужда от хидратация!

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 13:39 от Mamma_knows_best

# 182
  • Варна
Не познавам маската. Освен крема нищо друго тяхно не съм вземала,но пробвай ако ти хареса ОК ако ли не не е болка за умиране.
За олиото на Балея също може да се тества.

# 183
Преди 2 дни измих косата си с травъл сета на Kerastase nutritive. Взех го основно заради млякото термик, а и защото скоро ще пътувам. Направих преуош на влажна коса с маската kerastase elexir ultimate за 30 мин, след което измих косата си с травъл сета.Като финиш сложих термика и маслото на Label M. Получи се много мека и подредена с блясък коса. За сега и шампоанът се справя с мазните ми корени, макар че ароматът му не е моят. Имам много още да работя по дължините, но се надявам с търпение да успея. Това са първите ми впечатления от серията, ще видим как ще е във времето.
Впрочем по принцип не съм впечатлена от маслото на Label M, нито ми помага за сухотата, нито има приятен аромат, та търся нещо за мекота и блясък. Препоръчайте ми.

# 184
Момичета здравейте, аз не спирам с моите експерименти Simple Smile
Поръчах си сет за коса на основа етерични масла на Doterra беше ми интересно как ще ми се отрази (до сега ги използвах да лекувам с тях семейството и някои приятели, за спа процедури и в някоя домашна маска) ...
Пристигнаха вчера и веднага влязох в банята .... за 1ви път косата ми изглежда така без да съм я сушила или каквото и да било друго, ходя на кок....
Скрит текст:
как ви се струва?
Ето това използвах

# 185
SunFlower, много полезна за мен информация. И аз използвам маслата, заглеждам отдавна козметични те серии на Дотера, но все не мога да се накланя Simple Smile

# 186
Вчера си направих поредния експеримент с косата - "нощна пре-уош терапия" с малко количество Ойл крема на Алтерна, 2-3 грахчета нанесени по дължините на леко влажна коса (пръскам я с термална вода че ми седи ей така Satisfied ) свих на кок и спах така, с идеята днес да мия, обаче като я пуснах се озовах с копринено мека напоена и тежка коса... ако не ми беше утежнена в корена от серума епруваж бих си ходила така... много съм доволна от този пре-уош крем и ми се иска да не бяха спирали серията, защото искам шампоана и балсама също да пробвам. Шампоана още се намира, но балсама... никъде :/
 Дали балсама може да бъде заменен от този на Елексир ултим, изхождайки от това че са богати на масла?

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 21:19 от PeachHoney

# 187
Включвам се да кажа как за момента овладях лятното пресушаване на косата - косата ми е тънка и с омазняващи се корени, в прилично състояние. От два месеца обаче се изсуши брутално - направо каквото и да сложех беше ужас... След баня - бухва горният слой и стои супер изпръхнал. Суша с въртяща четка, пробвах и без изсушаване -никакъв резултат.Нито еластисайзър помагаше, нито маски, нииищо... Подстригах - пак нищо .. И накрая реших да пробвам изоставения от мен балсам без отмиване на епруваж....ееееййййй най-накрая да си видя косата жива... Воалаа...второ миене и финиш балсама Епруваж - резултатът е добре...

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 21:31 от bonibon_

# 188
  • Варна
Пейч има ги все още в ибей https://www.ebay.co.uk/itm/Alterna-Caviar-Moisture-Intense-Oil-C … ffff69e%7Ciid%3A1

Почти винаги съм ползвала преуоша по тоя начин. Ш и Б са мнооого богати. Елексир ултимейт е доста далеко като действие. Хайверът на Алтерните няма как да се компенсира.

# 189
Споделям ви моя морски протокол от днес. Измих с ш Генезис за тънка коса  после маска Елексир ултим и накрая запечатах с Блондинския балсам на Керастаз. За финиши сложих серума за връхчета на Oway и крема за къдрици на Мароканойл (който напоследък започнах много да харесвам). В нормални условия косата ми би се утежнила много с тоя протокол, но на фона на морския климат и солената вода й дойде доста добре. Резултатът за мен е супер и с какви къдрици само се сдобива тук, дори и най-долният ми пласт, който по принцип не се къдри, сега е на фитили. Така ми се иска и вкъщи да получавам такива къдрици.... 🌸😍

# 190
  • България <3
Здравейте, имате ли мнение за L'Oréal Vitamino Color Resveratrol

Последна редакция: нд, 23 авг 2020, 01:36 от Стeлияна

# 191
Включвам се да кажа как за момента овладях лятното пресушаване на косата - косата ми е тънка и с омазняващи се корени, в прилично състояние. От два месеца обаче се изсуши брутално - направо каквото и да сложех беше ужас... След баня - бухва горният слой и стои супер изпръхнал. Суша с въртяща четка, пробвах и без изсушаване -никакъв резултат.Нито еластисайзър помагаше, нито маски, нииищо... Подстригах - пак нищо .. И накрая реших да пробвам изоставения от мен балсам без отмиване на епруваж....ееееййййй най-накрая да си видя косата жива... Воалаа...второ миене и финиш балсама Епруваж - резултатът е добре...

Абсолютно същото ми се случва в момента, каня се и да режа.
Може ли линк на този балсам?

# 192
  • Пловдив
Привет, дами!
Да попитам за преуоша тераписит? Протеин, хидратация, балансиран? Какъв е?
На морето минах само със серията на Маракеш - Ш ориджинал, М чудо и серума, преуоша на Алтерна и олиото на Мароканойл (любимо❤️) Достатъчни ми бяха, но и аз не мокря косата, обичам да си лежа на плажа, не съм я пазила с шапка. В момента съм намазана със смес от 2 вида еластисайзър, силнохидратиращ Б на ФК, малко зехтин и масло от пшеничен зародиш, като преди това измих с ДПШ на Лейбъл. Ще продължа с терапията на Ланза.
Маските, които почти свършиха и ще подновя задължително са Макадамия и Маракеш, но по нататък. Нещо нямам муза да купувам. Интересно ми е как ще е Genesis, след първия неуспех със серията. Този път ще внимавам с финишите.
Изхабих 4 шишета серум Serioxyl, имам още 2, чудя се на какво да заложа след това. Много го харесвам, но трябва малко разнообразие.

# 193

Изхабих 4 шишета серум Serioxyl, имам още 2, чудя се на какво да заложа след това. Много го харесвам, но трябва малко разнообразие.

Може ли да кажеш какъв ефект виждаш от Сериоксила? Има ли сгъстяване, нови растежи и по-бързо израстване на косата? Може ли да се ползва всеки ден, т.е. утежнява ли като серума Епруваж примерно? Благодаря Heart

# 194

Общи условия

Активация на акаунт