Професионални серии за коса 140

• 57 076
  • 771
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде там
И аз установих че горния ми пласт има по-големи нужди от останалата коса и понякога правя преуош само на него 😂😂😂 простотия си е това ама върши работа, като останалата ми коса е здрава и не ще повече грижа... мажа Еластисайзър с масла или Алтерна Ойл крема на леко влажна коса и всичко е супер.

Въпрос към Принцесата за запечатването и реда на финишите: на мокра коса 1. Оуей за връхчетата;  2. Хидратиращ балсам спрей на Оуей (като водичка е, много лек) и отгоре 1 помпа Блондинското термо - окей ли е така и правилно ли съм разбрала че схемата е : серум/грижа за връхчетата, запечатва се с хидратация и/или хидратиращ термик, и евентуално на суха коса някое олио 🙄
Пийч не ти ли тежко на косата от толкова финиши?
Косите ни са подобни .
Аз карам само с няколко капки олио олаплекс .

# 166
Ами аз слагам минимални количества и то по върховете и горния пласт, в случая и трите продукта са ми леки и нямам проблем. В повечето случаи обаче и аз ползвам максимум 1 кремообразен финиш и на суха коса малко олио, а понякога и без. Ако пресоля супата (не веднъж се е случвало) ми се утежнява или бухва много

# 167

rgold
маслата сами по себе си не хидратират. Те са подхранващия елемент в преуоша.
 Хидратиращ преуош са еластисайзърите,също и Олаплекс 3. Може да се експериментира и с хидратиращи маски и балсами с добавени масла. С тях също става читав преуош.

Принцеса ,  може ли насоки за хубав хидратиращ балсам или маска на прилична цена, който да ползвам като преуош?

# 168
  • Варна
Такава препоръка аз лично не бих дала. Преуош с балсам или маска правя ако въпросната ми е тежка или не ми харесва действието и по нормалния начин. Има си продукти специално създадени за целта ако ще се купуват за напред.

# 169
  • София

rgold
маслата сами по себе си не хидратират. Те са подхранващия елемент в преуоша.
 Хидратиращ преуош са еластисайзърите,също и Олаплекс 3. Може да се експериментира и с хидратиращи маски и балсами с добавени масла. С тях също става читав преуош.

Принцеса ,  може ли насоки за хубав хидратиращ балсам или маска на прилична цена, който да ползвам като преуош?

https://www.notino.bg/kerastase/resistance-grizha-za-izpolzvane- … no-uvredena-kosa/ + 10% с код kerastase10

# 170
Хидратиращ балсам спрей на Оуей - като водичка е, много лек
А има ли някакъв ефект от него ?
Много искам някакъв спрей продукт за финиш - да ава блясък, и да по-обира фризитата.
От Мароканойл не бях впечатлена си спомням и все съм в търсене.

# 171
И аз съм мега доволна от DAVINES ENERGIZING GEL , косата няма вързване в момента от нови и нови косъмчета, видимо от мен и всикчки около мен. Медицинска терапия все още не съм мислила да си правя, за сега ситуацията винаги е овладявана с профи козметика.
Между другото да похваля и другия гел на DAVINES Purifying - същото количество на същата цена.

https://www.arlen.bg/product/12004/prechistvashta-terapia-za-ska … ying-gel-150-ml.h

Майка ми е с жестока себорея, сигурно вече 13-ти продукт от аптеката не помага, а този гел от едно ползване я спря. Преди това само едно масло от марихуана вършеше работа, а сега този гел е направо невероятен.

# 172
Здравейте, аз търся продукти за коса на Лореал във Варна, в някой салон дали предлагат?

# 173
Хидратиращ балсам спрей на Оуей - като водичка е, много лек
А има ли някакъв ефект от него ?
Много искам някакъв спрей продукт за финиш - да ава блясък, и да по-обира фризитата.
От Мароканойл не бях впечатлена си спомням и все съм в търсене.

Няма да ти свърши работа за това, което искаш. Той си е баш като разреден балсам за коса с вода, много лек,  ползвам го на мокра коса обикновено след протеинова маска за да завърша с хидратация, но самия продукт не е уау и не бих го купила отново.

# 174
Привет и от мен,
Стана ми интересно за използването на маска за коса като преуош.
Имам въпрос към Принцесата, маската на Mi amante би ли ми свършила работа /пише, че е хидратираща/.
Скрит текст:

Примерно веднъж с нея, веднъж еластайзер.
Косата ми е руса, има нужда от хидратация!

# 175
Здравейте, аз търся продукти за коса на Лореал във Варна, в някой салон дали предлагат?
В магазините на Златна рибка: https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel
Магазини имат в Гранд мол и от Севастопол посока Ню йоркър улицата вляво след Виваком, ако не бъркам, улицата се казва Шейново.

# 176
Принцесо, благодаря ти за съвета! Ще опитам на следващо миене.
Имам еластизайзер с нар на ФК, но ми идва силен. От доста отдавна не съм го слагала, може да му дам шанс пак.
Иначе на всяко миене месец-два слагах маската на Олиосета Grinning Сега косата ми не иска да чуе за нея, и си карам с Абсолшт Ш или Фолигейн (който при мен се държи почти като хидратиращ, но от него косата ми бухва надолу, а нагоре е сплескана и се омазнава бързо, докато Абсолт и бюджетният на Тресеме - Колгаен нещо си, ми правят косата лъскава и гладка).
Абсолют маската би ли ми утежнявала?

# 177
Салон Мърфи са пуснали обновената серия Хроноложист. Нещо ми се виждат височки цените, 50 шампоан ; 83 маска... само термото бих взела за 66.... и то ако скоро не пуснат Блонд нощния серум.

# 178
  • Варна
Ще ги заредят навсякъде....

# 179
Аз бих пробвала пък  пре-уоша. Stuck Out Tongue Winking Eye

Общи условия

Активация на акаунт