Професионални серии за коса 140

• 57 047
  • 771
  •   1
Отговори
# 150
Shiny*, Аз използвам Chi Keratin, за мен не е много протеинов. По-скоро е балансиран и много нежно се усеща протеина, косата ми придобива лек обем, блясък и се подрежда. Мога да го използвам на 2-3 поредни пъти без да изсушава косата, за повече не съм си правила експерименти.

Косата ми е къдрава, в добро състояние, не е третирана с нищо и последно е боядисвана преди 2 години.

# 151
Хроноложист лимитка е само серумът доколкото схванах.
И аз като рових по сайтовете останах с такова впечатление,но и двата продукта са спрени при нас.Ще изчакаме,нищо чудно да е нещо като с боите Oway

Някой знае ли кой е официалния представител на Джойко за БГ? Гледах,че Арлен са оторизиран Joico магазин,каквото и да значи това,но дали са представител за БГ?

# 152
Аз не знам какво да я правя вече моята коса. Що продукти, терапии, серуми, финиши, преуоши взех и ползвам. Гледам да не "пресолявам манджата" отделно, и все пак косата ми е зле. И по-точно- горният пласт. Отдолу и назад към тила косата на външен вид е (без сешоар/преса) добре и на пипане е мека и подредена. Без значение с какво измия. Обаче горният пласт и отпред е ужас. Толкива суха и изпръхнала, визуално изглежда като изгоряла. От около 6м съм ползвала преса за коса има-няма 5 пъти. Сешоар не ползвам по принцип, косата ми съхне супер бързо от самосебе си. С остра ножичка минавам нацъфтялото, което се появява тук таме. Но експозиите са нон-стоп. Обирам ги всичките и след две миенета на косата са тооооолкова много. И не в края на косъма, а по-нагоре. И пак режа. И така се въртя в омагьосан кръг. Най-вероятно, докато не изрежа всичкото "супер-изтощено", няма да мога да се справя.

# 153
  • София
Може ли някой да даде линк към гела на Давинес, който се коментираше скоро. Blush

# 154
Абсолют Рипеър ли е протеиновата серия на Л'ореал? Осезаем ли е протеина? Нещо напоследък ми се отразява добре, но имам само някаква непрофесионална серия с кератин и търся нещо хубаво сега. Гледам, че Л'ореалите са намалени в емаг и се чудя между Абсолют рипеър с киноа и протеин и Чи Кератин. Според вас коя е по-добра? С впечатление съм, че Абсолюта не е кой знае какво, но и за Чи четох подобни отзиви, та се обърках вече Grinning
Моята коса е тънка, не гъста. Ползвам Абсолют шампоана (с киноа, буквите са златисти). Мога и само с него да се мия, няколко поредни пъти съм пробвала - нямам проблем. Много мек и нежен протеин е, при мен заглажда косата. Но моята май не харесва хидратация, бухва и изглежда фризи с такива продукти.
Даже обмислям и маската да си взема, толкова ми допада шампоана.

kotenze_84, като дръпнеш мокър косъм то горния пласт какво се случва с него - разтяга ли се (прекалено много ти е хидратацията) или се къса (в повече са протеините)?

# 155
Може ли някой да даде линк към гела на Давинес, който се коментираше скоро. Blush
Заповядай:
https://www.arlen.bg/product/11993/stimulirasht-gel-za-krehak-sk … ng-gel-150ml.html

# 156
  • Варна
Лучия.....има един тънък момент при тъничките коси и силните продукти....Косата реално има нужда от хидратация,но и идва в повече......Дори моята,която не е от тънките не е особено ОК със силна хидратация освен ако не е приложена като преуош.
 Винаги съм препоръчвала влага да се вкарва в косата с преуоши.

Котенце ти си буквално като дете в сладкарница HeartGrinning. Изпонакупи де що чу за отрицателно време и не съм убедена,че даваш реално шанс на нещата,които имаш да подействат. Горния сух пласт има нужда от вкарване на влага в момента и след това мек протеин.....И финиши.
 На последното миене сътворих поредния експеримент. Преуош за цяла нощ с ЯЧРМ и Олаплекс 2 1:1.
Измих с Меди  Хидрокленс и на второ шампоаниране Кингсли за блондинки.
Кератиновото протезиране на Ланза с хидратиращия брустер за десетина минути.
Финиши- Ланза Нийм,Термото дисциплин и Себастиян Пойсън 9.
 Косата трети ден е перфектна. Плътна,жилава,тежка без сухи краища и заплитане. Запечатването на влагата е особено важно за мен лятото.

# 157
  • София
Заповядай:
https://www.arlen.bg/product/11993/stimulirasht-gel-za-krehak-sk … ng-gel-150ml.html

Много благодаря! Hug Сега ми свършва серумът Генезис и търся нещо, което не съм ползвала досега. Серумът Генезис ще го повторя някой път, защото обожавам миризмата му, но като действие не е нещо видимо.

# 158
Лучия.....има един тънък момент при тъничките коси и силните продукти....Косата реално има нужда от хидратация,но и идва в повече......Дори моята,която не е от тънките не е особено ОК със силна хидратация освен ако не е приложена като преуош.
 Винаги съм препоръчвала влага да се вкарва в косата с преуоши.

Котенце ти си буквално като дете в сладкарница HeartGrinning. Изпонакупи де що чу за отрицателно време и не съм убедена,че даваш реално шанс на нещата,които имаш да подействат. Горния сух пласт има нужда от вкарване на влага в момента и след това мек протеин.....И финиши.
 На последното миене сътворих поредния експеримент. Преуош за цяла нощ с ЯЧРМ и Олаплекс 2 1:1.
Измих с Меди  Хидрокленс и на второ шампоаниране Кингсли за блондинки.
Кератиновото протезиране на Ланза с хидратиращия брустер за десетина минути.
Финиши- Ланза Нийм,Термото дисциплин и Себастиян Пойсън 9.
 Косата трети ден е перфектна. Плътна,жилава,тежка без сухи краища и заплитане. Запечатването на влагата е особено важно за мен лятото.
С какво мога да постигна хидратация чрез преуош-масла?
Искам и аз да си взема нещо на олаплекс за домашна употреба но не знам какво, четох че само номер 6 става за вкъщи...

# 159
  • Варна

rgold
маслата сами по себе си не хидратират. Те са подхранващия елемент в преуоша.
 Хидратиращ преуош са еластисайзърите,също и Олаплекс 3. Може да се експериментира и с хидратиращи маски и балсами с добавени масла. С тях също става читав преуош.

Кой каза,че само Олаплекс 6 е за домашна употреба? За салон по принцип са само 1 и 2 всичко останало е домашна грижа.

# 160
Не бягайте от леко подсушаване със сешоар,пак се бях депресирала ,че ми е много суха и бухнала косата ,нямам цъфтеж ,а не мога да прокарам пръсти , измих с биокленз,после маска епруваж ,и сложих нектар духнах малко със сешоар ,еми друга работа ,преди много време мисля принцесата беше споменала ,че някои продукти реагират по добре след сешоара,а не само изсушаване на въздух,благодаря!

# 161

rgold
маслата сами по себе си не хидратират. Те са подхранващия елемент в преуоша.
 Хидратиращ преуош са еластисайзърите,също и Олаплекс 3. Може да се експериментира и с хидратиращи маски и балсами с добавени масла. С тях също става читав преуош.

Кой каза,че само Олаплекс 6 е за домашна употреба? За салон по принцип са само 1 и 2 всичко останало е домашна грижа.
Много ти благодаря, бях чела някъде за олаплекс така, но и аз като цяло въпреки че ви чета от много време съм много не ненаясно с нещата... Имам маски на Kerastase elexir ultimate и kerastase nutritive, мога ли да направя преуош с тях, слагайки ги на суха коса🙄

# 162
  • Варна
На суха не категорично. На влажна и с двете мисля ще е ОК.  И постой поне половин час. След това измий с шампоан еднократно само скалпа. Можеш да сложиш лек балсам или маска,но без да се омазваш и клечиш. Нанасяш,масажираш дължините и изплакваш.

gigova абсолютно съм съгласна с теб. Има огровна ралика между духване на корен и леко подсушаване със сешоар и стилизиране с такъв. Рядко минавам без първото и винаги когато слагам термик/а това е почти винаги/ духвам със сешоара. Специално термиците на Керастаз се активират точно от топлината на сешоара.

# 163
И аз установих че горния ми пласт има по-големи нужди от останалата коса и понякога правя преуош само на него 😂😂😂 простотия си е това ама върши работа, като останалата ми коса е здрава и не ще повече грижа... мажа Еластисайзър с масла или Алтерна Ойл крема на леко влажна коса и всичко е супер.

Въпрос към Принцесата за запечатването и реда на финишите: на мокра коса 1. Оуей за връхчетата;  2. Хидратиращ балсам спрей на Оуей (като водичка е, много лек) и отгоре 1 помпа Блондинското термо - окей ли е така и правилно ли съм разбрала че схемата е : серум/грижа за връхчетата, запечатва се с хидратация и/или хидратиращ термик, и евентуално на суха коса някое олио 🙄

# 164
  • София
Намерих изгодна цена на травъл сет за суха коса Kerastase Nutritive - маска, шампоан и термик.
От серията съм ползвала само термика и маската преди години и тогава много ми утежни но косата ми не беше толкова изтощена.
Моля за мнения за серията - заслужава ли си, какъв ефект дава, на коя серия напомня?
Благодаря предварително

Общи условия

Активация на акаунт