Професионални серии за коса 140

• 57 115
  • 771
  •   1
Отговори
# 210
На Lalga съм доволна (старата версия) и от Ш, и от М, и от ампулите. Но не стават сякаш да се ползват нон стоп само те. От ампулата за боядисана коса обаче не видях никакъв ефект.

# 211
На Lalga съм доволна (старата версия) и от Ш, и от М, и от ампулите. Но не стават сякаш да се ползват нон стоп само те. От ампулата за боядисана коса обаче не видях никакъв ефект.
Ще се пробва определено.

# 212
  • София
Относно Лалга - шампоана за мен беше пълен провал, както и ампулата.
Получих топка тел на главата.
Обаче от маската съм много доволна - икономична и много добре напоява и разплита.
Но я ползвах на 3 поредни миенета и дори на моята изтормозена коса която издържа на много силни маски и много финиши малко утежни - не ми е омазнила просто косата ми загуби всякакъв обем.

Относно въпроса за изтощена руса коса - мисля че е писано много назад в темата и може да се прочете.
Аз казвам моите фаворити - терапист шампоан, маска марокан с кафявата капачка, олио joico k-pak, elastisizer;

# 213
Някои пробвал ли е тези ампули?

# 214
Момичета, вие винаги ли купувате цели серии? Ако да, защо? 🧐

# 215
  • Варна
Цели серий не купувам почти никога. Обикновено купувам нови маски и ако ми харесат мога да добавя и други продукти. Единствено на Шу купувам задължително Ш и М комплект,но там знам,че грешка няма.  Алтерните също са ми комплекти.
 Генезис купих двата шампоана травъл,серумът и маската. В последствие взех и термото. Керастаз за блондинки взех балсама и маската и в последствие тонращия шампоан и термото и така..... Хроноложист винаги имам Ш и М както и Архитект.

При мен обаче спецификата е,че не се разбирам с хидратиращи шампоани и не купувам такива. Предпочитам шампоанът да е балансиран и ако може да е и грижа за скалпа още по-добре.

# 216
  • Някъде там
Момичета, вие винаги ли купувате цели серии? Ако да, защо? 🧐
Не, използвам медицински шампоани и по леки такива заради чувствителен скалп .
Търся отзиви за тези продукти .
Поръчах ги заедно със серума за цъфтящи краища на марката .

# 217
При конкретен проблем предпочитам цели серии, вярвам, че са разработени да помагат при съвкупното им използване и не биха ми решили проблема, ако използвам само шампоана от серията, например.

# 218
Искрица, като ги пробваш маската и серумчето след нея драсни един отзив, че аз от много време съм ги загледала ама все не стигам до тях. Сега чакам балсам и стилизиращ серум на Джойко за обем, силно се надявам да не ме разочароват.

# 219
Момичета, моля за предложения за термозащита. Косата ми е леко чуплива, с дебел косъм и я изправям редовно с преса. Благодаря предварително 🤗

# 220
При изправяне с преса аз винаги използвам две термозащити поне, но косъмът ми е тънък.
Обикновено още на мокра коса слагам някой от термиците на Керастаз, а на суха преди изправяне слагам на всеки пласт термото на Напура. Също от месец два голям любимец ми стана серумът за връхчета на Оуей. Той също има термозащита.

# 221
# 222
  • Бургас
Тези Kallos не стават за нищо за мен, имах маски за коса нищо, абсолютно нищо не правят!

# 223
Оооо, току-що видях, че Филип Кингсли пуска нов продукт Elasty-Styler 🥰 дано ЗР го заредят скоро, имам големи очаквания 🥰

https://www.philipkingsley.co.uk/elasti-styler-5-in-1-treatment.html

# 224
Аз рядко купувам серии. Само Алтерна са ми серии.
От другите купувам балсам/маска, термик и/или стилизант някакъв.
Шампоани ползвам от аптеката (Рене Фютерер или Виши), ДПШ (основно Лейбъл м) или за обем на Филип Кингсли. Тези са ми най-добре, балансирани/протеинови са, така че се сработват с другите ми продукти.
От размяна имах серията на Чи с кератин ш-н и балсам, която ми е идеална и винаги имах прекрасен резултат, но на инфра шампоана сигурно няма да го взема, освен ако не намеря травъл някъде.
Чи ми се очертават като много любима марка, повече от Керастаз, и смятам скоро да не правя експерименти много, много.

Може ли някой да направи сравнение между серума против цъфтежи на Маракеш и на Оуей? С Маракеш изобщо не се разбрахме и ми е интересно с този дали ще успея🤔

Общи условия

Активация на акаунт