Професионални серии за коса 140

• 57 219
  • 771
  •   1
Отговори
# 330
  • Варна
Hristo Mihailov 643569 не знам какво да ти кажа...4 пъти ремъвър Cold SweatCold SweatRage. УЖАС. Един кадърен блондор щеше да свърши работата от раз и щеше да навреди на косата в пъти по-малко. Не ми се мисли какво ще се случи и след супрата.
 Ако си взела преуоша на Алтерна лъжица от него с лъжица ЯЧРМ на влажна коса за цяла нощ. Ако нямаш Алтерна някакъв еластисайзър пак с масло за цяла нощ.
Преди мародерството със супрата направи една терапия Колорплекс. Ако имаш Олаплекс направи него. След супрата също.

Иначе какви терапии правя аз.......пиша ги постоянно,но хайде пак.
 Олаплекс пълната терапия, горните две със и без масло в зависимост от какво има нужда косата,Ланза кератин,Кератиновото протезиране на Ланза, Лустър Лоок терапията пак на ланза и като преуош и като нормална терапия,Олаплекс2 като преуош за цяла нощ.

taamaraa
сложи и свестни финиши на тая коса да се дифинират къдриците. И аз редовно си ходя така рошава ако не намачкам сутрин с влажни ръце и някакъв финиш/лятото някаква хидратираща мъгла,зимата масло/

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 19:48 от bubanka

# 331
Здравейте,
някой има ли впечатления от марката Neuma? Има намаление 15% в ЗР и се чудя дали да не пробвам нещичко...

# 332
На някого може да му се стори странно, но изобщо не мога да разбера от какво има нужда косата ми ..някои кичури от горния пласт са неподредени, фризи, може би...хидратация ли, протеин ли, помагайте, моля
Протеинов шампоан и балансирана или протеинова маска

# 333
Момичета, какво ви е мнението за LIVING PROOF Perfect Hair Day (PhD) серият Ш и Б? Попаднаха ми  техни мостри и останах очарована, косата ми беше подредена с обем и наистина издържа с ден повече, без да се омазни? Аз я усетих балансирана или хидратираща на моята коса.

# 334
Момичета, знам, че обсъждахте някъде назад финиши за дефиниране на къдрици, обаче търся и не мога да намеря - май Viktoriai беше коментирала... нещо такова ми се върти в главата. Решила съм да си оставям "къдриците", обаче на 2рия ден вече не са къдрици и се чудя с някой дефиниращ продукт дали няма да го докарам по-добре. И моля да ми споделите дали ползвате дифузер и има ли такива дето пасват на всякакъв сешоар, не искам да си сменян сешоара заради дифузер.
Поправка: намерих, че активаторът за кърдици на Орайт ви харесва. Това ли е той? 50 лв за 100мл... малко ми призля...Head Band
https://www.zlatnaribka.com/oright/styling-stilizirashti/krem-za … cing-cream-100-ml
Ако има някой по-бюджетен също с хубаво действие, ще се радвам да разбера за него.

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 11:07 от Mecha

# 335
Здравейте,
може ли някой да ме насочи какъв продукт да използвам за бързо омазняваща се коса (шампоан, балсам..)? Косата ми е гъста, с тънък косъм, естествен цвят. В последно време взе много бързо да се омазнява - за ден. След почти всяко миене я суша леко със сешоар (което също не е хубаво), но е гъста и съхне с часове. До сега не съм използвала някакви специални продукти, но и не съм имала този проблем. Благодаря!

# 336
От години косата ми се омазнява за един ден. Изпробвала съм много неща, но нищо не е дало резултат. Включително витамини съм пила и съм изследвала хормони. Дори и боядисана моята коса пак се нуждае от ежедневно измиване. Това го казвам, защото нали има мит - боядисаната коса се изсушава и не се омазнява бързо. Да, бе, да. 😀

Моля те най-добронамерено да не пробваш метода "не си мий косата и ще се саморегулира" ... в името на експеримента се борих с косопад след това половин година. Скалпът ми беше в плачевно състояние. Това беше преди 5-6г години.

От тогава мия косата си всеки ден и се чувствам повече от прекрасно. И тя самата изглежда така- чиста и лъскава. Ключът е да намериш такива продукти, които стават за ежедневна употреба. Няколко страници по-назад съм описала какво използвам (Doori).  
🙂

# 337
Изобщо не мога да търпя мазна коса, започнах да я мия доста често, за това е питането ми тук.
Видях напред препоръка за Doori. Мернах на сайта, че е за косопад, и не му обърнах много внимание. Ще опитам с него, благодаря Anastasiya.

# 338
Той няма да ти оправи мазните корени, но има мека измивна основа и ми е чуден за ежедневна употреба.
Не знам колко е дълга косата ти и колко грижи след баня изисква, но аз съм много голям привърженик на честото миене (да не кажа ежедневно, че ще стресирам някой 😀), но мръсната коса не е само тази с мазни корени. Живеем в много мръсна среда и както мием лицето и тялото си всеки ден, не виждам защо косата да не се праши, вмирисва.. 🙂
Успех! 😍

# 339
Меча, аз ги коментира, да. Активаторът на О'райт често го пускат на промоция. Другите продукти, които ползвам са кремът за къдрици на Мароканойл, но и неговата цена няма да ти хареса, ББ крем на Алтерна и пяната на Олиосета. Пяната е може би най-достъпна като цена, но тя е за обем, не знам до колко ще ти активира къдриците. От всичко изброено обаче съм най-доволна все пак от О'райт. Заглеждам напоследък пяната на Джойко, но нещо не мога да се накланя за си я взема.
Имам и аз въпрос какво ви е мнението за ш и б на Олаплекс? Харесвате ли ги? Какъв е ефектът върху косата ви? И като стъпка две ли миришат?

# 340
  • София
Аз не мога да мия косата си всеки ден по ред причини, като започна с това че едно миене ми отнема поне час и все пк трябва малко да я оправя след това - значи + 30 минути. Нетретирана или здрава коса без специялни нужди може би е ок да се мие всеки ден, но не и моята.
Аз имам мазни корени и сухи краища и съм привърженик на тезата че косата свиква. Мила съм я всеки ден мила съм я на 3-4 дни.

# 341
Винаги ми е било интересно защо едно миене ви отнема над час? 😀
Сериозно питам, а не се заяждам, защото и други са казвали такова нещо.
То вашето миене си е цяло събитие.. 1ч миене, 1ч сушене, 1ч изправяне. 😀 това в кръга на шегата. 😋

# 342
Някой пробва ли новият продукт на ФК за цъфтящи краища? Останахте ли доволни?

Последна редакция: чт, 03 сеп 2020, 15:00 от Вилислава Николова 621077

# 343
Анастасия, аз лично приемам миенето като не просто миене, все едно си мия ръцете примерно, ами за мен си е грижа и цял ритуал. Обикновено правя преуош с който седя поне час, самото миене под душа ми онема около 20 минути, зависи дали и колко ще седя с балсам/маска/терапия; аз не обичам да си суша косата веднага ами я подсушавам, нанасям някакъв финиш и я оставям да изсъхне сама на 80-90% и евентуално тогава стилизирам с четка и сешоар.За мен това е оптималната здравословна рутина. При мен това са около 2 часа. Естествено ако бързам няма такова мотане, мога и за половин час да се оправя, но обикновено рутината ми е вечер като имам време и съм вкъщи ☺ Мисля че и при другите мацки е горе-долу такава рутината.

# 344
Абсолютно съм съгласна с PeachHoney.
Аз също действам така, с малката разлика, че ако чакам косата сама да изсъхне, отнема 6-7 часа... Лятото в най-голямата жега съм я мила следобед в 4 и вечерта в 10 все още беше леко влажна, няма такова косище! За това след като я измия седя с кърпа на главата половин-един час, след това задължително суша със сешоар и понякога стилизирам с кръгла четка, според настроението 😁

Общи условия

Активация на акаунт