Професионални серии за коса 140

• 57 213
  • 771
  •   1
Отговори
# 360
Здравейте!
Може ли да съчетая тази ампула ( https://www.zlatnaribka.com/alfaparf/nutrition-nu-tri-seduction/ … l-influsion-13-ml ) с маската Епруваж и да стоя с тях и шапка за баня за час време и после да изплакна косата?
Ако да - кое да сложа първо?

# 361
  • Варна
Смеси количеството маска с ампулата,нанеси на подсушена коса  и загрей под шапка ако искаш да усилиш ефекта.
Нанасяй далеко от корена обаче .

# 362
Благодаря! ❤

# 363
Мélisande,
от днес, след вчерашно миене и сушене с четка според възможностите ми. Иначе косата ми е много чуплива...

Последна редакция: сб, 05 сеп 2020, 17:03 от Аня Филипова 649504

# 364
Здравейте! Бихте ли споделили от кой продукт за сгъстяване и растеж на косата сте най-доволни? 10 години носих екстеншън, свалих го януари и все още не мога да си възстановя косата, така че ще се радвам на всякакви предложения! Пръскам моноксидил от около два месеца преди къпане, след къпане пръскам етерични масла, сега си поръчах и стимулиращия гел на давинес. Но ако имате и други предложения, ще се радвам да ги чуя! Simple Smile

# 365
Аз от дълги години ползвам ампулите на Денис, откакто чета в темата съм ползвала и тоника на Филип Кингсли. Когато имам повече време си правя и маската с хума.

# 366
Гелът на Давинес къде е най-изгоден в момента, имате ли наблюдение?

# 367

Notino са се постарали с цените Satisfied от Арлен ми казаха че в средата на месеца се очаква да заредят новата серия, дано са с по-нормални надценки. А какво стана с уж лимитирания серум, дето само 1000 бройки са произведени от него, пък в трети сайт свободно го виждам да се продава, отделно от фризьорските салони...?

Гелът на Давинес в Арлен е на най-нормална цена.

# 368
  • Варна
В Немските сайтове Хроноложист е с доста по-човешки цени.

# 369
Някой може ли сподели впечатления от серумът на Mediceuticals Cellagen? Имам косопад вече втори месец, не е прогресивен, но вече много ме дразни..
Впрочем искам да споделя отзив за олиото на O right с роза-мирише страхотно (нищо общо с роза, защото не обичам миризмата), прави косата мека и лъскава. Когато отидох в магазина ЗР се засилих към олиото им с камелия, но момичето ми каза, че това с роза е по силната серия. Не съжалявам, взех си малко шишенце от 10 мл, за да пробвам, харесва ми, когато продуктите са в малки опаковки, предвид това, че цените не са ниски.

# 370
  • Варна
Хубав е Целаген,силен и икономичен. Едно шише го ползвах почти цяла година. Имай предвид обаче,че трябва да се нанася внимателно защото попаднал на лицето или врата прави червени петна,които са много стряскащи. Бързо отминават,но много мацки изпищяха. Дава усещането за чист скалп,стегнат и спокоен. Действа загряващо и охлаждащо едновремено-ефекта горещ лед.

# 371
  • София
Момичета, препоръчайте ми нещо за обиране на фриз. Косата ми е суха и бухнала много.
Това е страхотно https://www.zlatnaribka.com/biosilk/silk-therapy-original/origin … y-original-167-ml ,имам много подобни продукти,но в момента това ми е фаворит.

# 372
danielad,
Може ли да го сравниш с Chi, ако я имаш? Или с Макадамия?
Като плътност ме интересува и дали утежнява.

# 373
Хубав е Целаген,силен и икономичен. Едно шише го ползвах почти цяла година. Имай предвид обаче,че трябва да се нанася внимателно защото попаднал на лицето или врата прави червени петна,които са много стряскащи. Бързо отминават,но много мацки изпищяха. Дава усещането за чист скалп,стегнат и спокоен. Действа загряващо и охлаждащо едновремено-ефекта горещ лед.
Много ти благодаря 😊Колебаех се между него и Епруваж, но разбрах, че епруваж доста омазнява косата. За колко време горе долу бих имала резултат? Знам, че всичко е индивидуално, но долу горе, поне за спиране на косопад.

# 374
Ако използваш Епруваж по различен, начин от посочения, няма да ти омазнява косата. Аз слагам с пипетата по върховете на пръстите си малко количество и разтриват по скалпа. Аз съм много доволна от ефекта Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт