Професионални серии за коса 140

• 57 177
  • 771
  •   1
Отговори
# 525
  • Чукарландия
Малко лаишки въпрос да задам 😊
Взела съм боя , на Syos e , искаше ми се като се боядисвам да сложа в боята нещо от рода Колорплекс или Олаплекс,но не се сещам тук откъде мога да си купя.В Германия съм.Нося си маската на Макадамия с кафявата капачка.Въпросът ми е дали мога да сложа от нея в боята и ще има ли някакъв ефект ?

Не зная какъв би бил ефекта, ако се добави маска за коса към боята, но иначе Олаплекс има в notino.de.

# 526
  • Варна
Нищо няма да стане ако се сложи маска. Години наред съм слагала зехтин и си хващаше нормално боята,но не виждам каква е целта на подобно занятие.

В Германия са ми всички любими сайтове за козметика idealo de търсачката ще ти каже всичко.

# 527
И с намаление цените са си български.

https://www.labelhair.de/kerastase/chronologiste

с безплатна директна доставка
Искаш да кажеш, че доставката до България е безплатна? Ама сигурно над определена сума ..
От този сайт си поръчах пресата на GHD и съм доволна от обслужването, но използвах превозвач тогава ...
Интересно рибите какви цени ще пуснат, в бюти мол въобще не са изгодни..

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 08:41 от krystal93

# 528
  • Варна
Хич не съм гледала над колко пари е безплатната доставка. Намуших в кошницата маската и термото и даде безплатна доставка Grinning. Не съм ги поръчала де ама съм на път с тия цени у нас.

# 529
Здравейте,
От години ползвам уж само "професионална" козметика за коса, постоянно харча луди пари за тази моя коса, но никога не е изглеждала добре. Мислех, че само аз така си мисля, докато при отиването ми на нов фризьор самия той ми каза, че косата ми не изглежда добре.
Моля за мнение най-вече от изкуствени блондинки, тъй като се изрусявам от известно време, какви шампоани, балсами и финиши ползват, защото явно аз бъркам генерално някъде (да, знам че всяка коса е различна, но все пак...).

# 530
Здравейте,
От години ползвам уж само "професионална" козметика за коса, постоянно харча луди пари за тази моя коса, но никога не е изглеждала добре. Мислех, че само аз така си мисля, докато при отиването ми на нов фризьор самия той ми каза, че косата ми не изглежда добре.
Моля за мнение най-вече от изкуствени блондинки, тъй като се изрусявам от известно време, какви шампоани, балсами и финиши ползват, защото явно аз бъркам генерално някъде (да, знам че всяка коса е различна, но все пак...).
Моята коса също не изглежда добре след като си направих Балеаж в русата гама и беше обезцветена... Ползвам професионална козметика от около 2г и ако има някакъв ефект то е за момента. Преди не знаех какво е накъсване, сухи краища и прочие. Все още обмислям решението си да се боядисам в естествения си цвят и да зарежа светлите тонове. Ако някой има опит ще се радвам на мнение.

# 531
В крайна сметка поръчах термото Хронолоджист от Арлен, цената с код е приемлива. Gift Heart
Скрит текст:
И с намаление цените са си български.

https://www.labelhair.de/kerastase/chronologiste

с безплатна директна доставка
Искаш да кажеш, че доставката до България е безплатна? Ама сигурно над определена сума ..
От този сайт си поръчах пресата на GHD и съм доволна от обслужването, но използвах превозвач тогава ...
Интересно рибите какви цени ще пуснат, в бюти мол въобще не са изгодни..

# 532
  • България <3
От къде вземате кодове?

Моята коса също е обезцветена и съм с балеаж, но не е студено светло русо. Тънък ми е косъма, къса се лесно и е доста мека и без обем, права като солета. Въпреки това не е крайно изтощена и краищата не са нацъфкани -не мога да си обясня как е възможно на тънка коса. Единствено се заплита много след къпане и настава яко скубане докато я среща. След обезцветяване/боя даже стои една идея по-обемна. Не знам какъв съвет да дам за продукти, защото до сега съм ползвала от Дм и Лили и 12в1 на Милкшейк.

# 533
Нищо няма да стане ако се сложи маска. Години наред съм слагала зехтин и си хващаше нормално боята,но не виждам каква е целта на подобно занятие.

В Германия са ми всички любими сайтове за козметика idealo de търсачката ще ти каже всичко.
Целта е като сложа от маската уж да има някакъв предпазващ ефект ,който имат Олаплекс и Колорплекс.
Нямам време  да поръчвам онлайн, аз съм целодневно на работа.В Дъглас има Олаплекс номер 3, само голяма разфасофка, не дозичка както искам, и пише.че се ползва преди и между боядисванията, а не се слага в боята.

# 534
От къде вземате кодове?

Моята коса също е обезцветена и съм с балеаж, но не е студено светло русо. Тънък ми е косъма, къса се лесно и е доста мека и без обем, права като солета. Въпреки това не е крайно изтощена и краищата не са нацъфкани -не мога да си обясня как е възможно на тънка коса. Единствено се заплита много след къпане и настава яко скубане докато я среща. След обезцветяване/боя даже стои една идея по-обемна. Не знам какъв съвет да дам за продукти, защото до сега съм ползвала от Дм и Лили и 12в1 на Милкшейк.
Кодът е изписан под продукта, в момента е ARLEN за -15%.
Обаче наистина ни четат .. бютимол са намалили термото хронолоджист с 20%, /ама само него/ от 79.90лв. на 63.90лв. Laughing Голяма реклама им направих днес, че и на Арлен. Smile
П.С. Вече са отбелязани, като изчерпани и в двата сайта! Дали защото официалното представяне е в петък ..Thinking Smile

Последна редакция: ср, 16 сеп 2020, 15:34 от krystal93

# 535
Доволна съм от бондера на Philip Kingsley. Наистина доста заглажда косата и намалява видимостта на цъфтежите, почти не личат. Оставя приятен аромат и лесна за разресване, много гладка коса. Не очаквайте чудо, но ако искате да запазите дължината максимално дълго, е супер.

А някой пробвал ли е еластисайзъра с ванилия и портокалов цвят? На мен не ми мирише на почти нищо, леко долавям слаб цветен аромат, но нищо особено?

# 536
Целта е като сложа от маската уж да има някакъв предпазващ ефект ,който имат Олаплекс и Колорплекс.
Нямам време  да поръчвам онлайн, аз съм целодневно на работа.В Дъглас има Олаплекс номер 3, само голяма разфасофка, не дозичка както искам, и пише.че се ползва преди и между боядисванията, а не се слага в боята.
Ползвам това:
https://www.dm.de/add-plex-add-plex-sachet-p8025337327196.html
Виждала съм го във всички дрогерии, обикновено е при боите.

# 537
А някой пробвал ли е еластисайзъра с ванилия и портокалов цвят? На мен не ми мирише на почти нищо, леко долавям слаб цветен аромат, но нищо особено?
"Нищо особено" е точното определение. Нито сносен аромат,нито някакво поне задоволително действие. За мен е пари хвърлени в канала.

# 538
  • София
В последните няколко теми се хвали козметиката Доори, та днес видях, че в Лили имат минита от червения шампоан. На кръглите стилажи пред касите, 50 мл към 4 лв беше, ако някой му се пробва но не с голяма опаковка е вариант. Аз си взех за тест.

# 539
  • България <3
На коррйските козметики съставките малко ме плашат, вкл на Доори. 100 реда химии разни. Иначе червения е с жен шен мисля. Аз имах големи очаквания тъй като е хвален в нета доста, но при мен не ги оправда. (С жен шен харесах друг шампоан, но той не е професионална серия, затова няма да спамя.)

Общи условия

Активация на акаунт