Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 769
  • 432
  •   1
Отговори
# 135
Добре че е бъзикът, че да си кажем истината.

# 136
Ама като почнете да се подхлъзвате, накъдето ви запрати поредният скучаещ, удържане нямате.
Сексът си е секс. Връзката е минаване на по-високо равнище.. Не бива така урбулешката да считате, че преднамерено заблуждаващото поведение на един мъж означава, че жената не обича секса и първосигнално да се равнявате по  ниската мяра.

# 137
Аз съм жена, но не приемам мита, как мъжете лъжели жени за секс.
Лъжат ги, защото жените си Умрат да бъдат излъгани. Дали си фантазират, дали мечтаят, дали се надяват на някакви неща, или само си търсят секс или дали си продават телата -  всеки случай е добре осъзната женска тактика.

И да, сигурно някъде номерата не минават и мъжът, ако е по-умен, се възползва.

# 138
Как пък жена с претенции да е “умна и с висока цена” да не вземе да се излъже.
И кво? Ние питаме дали искат сериозна връзка, мъжете отговарят, и ние на свой ред се лъжем, слепи и глухи за всякакви други фактори.
Друго си е търговийката, на кого ги разправяте тия.

Дренка,като те чета, винаги се чудя..
Безпогрешна ли си?
Никога ли не те е бояло от разтурена връзка?
Да..опитвам се да намеря мъдрост в думите ти..
Но обикновено сме емоционални и горчи.

# 139
Ще предложите ли друга интерпретация?
Не, излишно е.

Сексът явно е голяма преебавка за жените. 😂😂😂 Нямам думи просто!
И да имаш, може и да не ги разберат Simple Smile

# 140
Не ме е боляло от разтурена връзка, защото не смятам обсебването за връзка, или поне не такава от която да не искам да си изляза. Имаш примера за пръстчето и ръката. Wink
Луна, интересно, като връзката премине на горно ниво, къде остава сексът.

# 141
Как пък жена с претенции да е “умна и с висока цена” да не вземе да се излъже.
И кво? Ние питаме дали искат сериозна връзка, мъжете отговарят, и ние на свой ред се лъжем, слепи и глухи за всякакви други фактори.
Друго си е търговийката, на кого ги разправяте тия.
Мда. Обичат да се лутат в други светове. Но е добре да почешат езичета, сякаш говорят пред деца Grinning
Дори да ми поставят мъжествеността и джентълменството под въпрос, пак са ми симпатични. Хубаво е човек да изглежда идеалист, дори да не го практикува идеализма Grinning

# 142
Не ме е боляло от разтурена връзка, защото не смятам обсебването за връзка, или поне не такава от която да не искам да си изляза. Имаш примера за пръстчето и ръката. Wink

Аз също съм излизала доброволно,без да съм хищник Simple Smile
Но това няма общо с емоциите ми.
Боляло ме е,много.

# 143
Няма лошо в секса, лошото е като те излъжат Пешо, Гошо, Тошо, че искат нещо повече от секс, и ти погубят фертилните години и ти разбият психиката с глупостите си. Имат и нахалството те убеждават, че сама си си виновна, че си се хванала на лъжите им, защото си наивна, не си им прочела сигналите, отчаяна си, прилепчива и трябва да си доволна просто на секса. А че са лъгали и мазали за единия секс, че са имитирали близост - а, няма нищо. После и Пешо, Гошо и Тошо решават да се прежалят, ама свестни жени нямало за безценния им ген. Ми как ще има, като свестните ги надушват вече отдалеч що за вампири са.
E как пък някой ще се възползва от теб, без твое позволение ? Като не ти изнася ставаш и си тръгваш. Доста жени използват секса за примамка ( уж и на нея и е хубаво), обаче като не му получи "душата" изведнъж се оказва, че тя очаквала да получи любов и сега е излъгана.
С мъжът ми спах на 3-та среща, изцяло по моя инициатива. После той настояваше за сериозна връзка с цел брак. Но и да не ми се беше обадил никога повече, какво от това, щеше да си остане хубавият спомен от хубавият секс. Сексът е удоволствие и ако се приема така, никой няма да се чувства прецакан.

# 144
Дренке, с тебе трябва дълго и напоително.
Ти, ако си във във връзка, да не би да спираш секса, че ми задаваш такива въпроси?

# 145
Като чета мненията, започвам да мисля, че в днешно време да лъжеш, да заблуждаваш, да използваш си е норма.
Ако някой мъж лъже дадена жена, за да се добере само до секс, значи е много зле. Толкова ли е смотан, че не може да си намери партньорка, която също това търси - да не се лъжем има и много такива жени и то не подтикнати от користни цели.
Моят хубавец ми беше задавал въпроси дали искам още деца /имам едно дете вече от предходна връзка/, обясняваше ми как сме щели да живеем заедно. На мен това ми се струваше много странно първо защото аз нямам такива намерения, никога не съм давала такава заявка, той самият знае, че съм човек на живота - обожавам купоните /разбира се в разумни граници/ и спокойния семеен живот не ми е приоритет. Не знам защо реши да ми говори такива неща. Нещо повече, ако дори и предполагах, че реално има такива намерения, едва ли бих започнала връзка с него.
В същото време в началото беше много настойчив, после започна да увърта - имал работа, трябвало да помогне на някакви приятели, майка му била болна. Стигна се до там да отмени среща, защото валяло дъжд. Е, аз все пак не падам от небето и ми беше ясно накъде вървят нещата, но и аз се правех на умряла лисица и така от самосебе си нещата се разпаднаха. Той спря да ме търси, но и аз не прових активност, просто реших, че няма смисъл. Така нещата по естествен път отминаха.
Въпросът е обаче защо говореше по такива сериозни теми като деца и семейство. за момент дори си бях помислила, че заради това, че аз не съм настроена на такава вълна, той е загубил интерес. Но човек, който държи на другия, няма просто ей така да спре да се обажда, без да изясни нещата.
За съжалие обаче има и такива хора. Аз никога не съм си позволявала да лъжа за каквото и да било. Дори и в магазина да ми върнат 10 ст. в повече, връщам ги, така съм научена.

# 146
Не държа да търсиш и намираш мъдрост в думите ми, но много трудно говоря на един език по темата с жени, на които им е приседнала изневяра или някакъв друг род заменка с друга, неизживяни обещания от мъже, разбити илюзии за семейство  и подобни.

# 147
Не държа да търсиш и намираш мъдрост в думите ми, но много трудно говоря на един език по темата с жени, на които им е приседнала изневяра или някакъв друг род заменка с друга, неизживяни обещания от мъже, разбити илюзии за семейство  и подобни.
Това на мен ли? Joy

# 148
E как пък някой ще се възползва от теб, без твое позволение ? Като не ти изнася ставаш и си тръгваш. Доста жени използват секса за примамка ( уж и на нея и е хубаво), обаче като не му получи "душата" изведнъж се оказва, че тя очаквала да получи любов и сега е излъгана.
С мъжът ми спах на 3-та среща, изцяло по моя инициатива. После той настояваше за сериозна връзка с цел брак. Но и да не ми се беше обадил никога повече, какво от това, щеше да си остане хубавият спомен от хубавият секс. Сексът е удоволствие и ако се приема така, никой няма да се чувства прецакан.

Ми ей така, не всички сме еднакви, на някои им трябва повече време да се опознаят и отпуснат, влюбчиви са, привързват се, по-чувствителни са и не търсят само секс в определен момент или по принцип. Други пък никога не ги е боляло, защото са над нещата, минават нататък без много анализи и толкоз.

# 149
Това на мен ли? Joy

Разбирам,Дренка!
Различни се.
Аз боря емоциите си и не се чувствам виновна заради тях:) Обещания не съм имала..
Ок съм с приключването на брака си.С мен си не съм ок още.Това няма общо с бившия ми:)
Не,че ще го разбереш.

Общи условия

Активация на акаунт