Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 762
  • 432
  •   1
Отговори
# 90
Животът на всички ни ще е по-лек, когато спрем с лъжите и заблудите и не третираме останалите като глупаци.

ако нямаш топки просто не става. Отчайващо е, че днешните мъжове масово нямат топки и се държат като пу..ки. Ама то ние сами сме си виновни щото станахме много дашни във всяко отношение и наглеците що да се не възползват от намалението - добре им дошло

Мъжете не ценят евтините жени, а безплатните пък хептем. Ако не го накараш да инвестира в теб никога няма да му бъдеш ценна и рискуваш всеки момент да бъдеш заменена или от следващята сексуална играчка, или от жена, която си знае цената и знае как да получи това, което иска

# 91
Как се кара мъж да инвестира в теб?

# 92
Скрек, кви са цените?

# 93
Ето, точно за това говоря! Използване е това, никакво пазене на достойнството. Ако този сам имаше достойнство и се усещаше като МЪЖ, щеше да подходи по съвсем друг начин.
Не разбирам как така не става ясен проблемът! Не, че на някой си му се прави секс с различни, а че разиграва, а после с най-невинно изражение - "Ама какво толкова е станало". Ако вие постъпвате така с хората, искам да ви обърна внимание, че последствията за отсрещния могат да са много тежки. И ако сте честни има много по-голям шанс да ви разберат и приемат.
Три години се боря със сериозна депресия и най-много ме засегна именно това - потъпкването на достойнството ми като жена, на принципите, с които живея цял живот и гаврата с доверието ми. Не, че някой си не ме е разпознал като половинката на живота си. Ако ви изглежда смешно и архаично, просто си го спомнете, когато някой с вас се изгаври по същия начин.

Какво достойнство пази, бе, къзъм, той я изклатил вече, сега решил да й пази достойнството Grinning Това са самозаблуди, за да не признаеш истината, че като жена си направила грешка с този мъж.

# 94

цените са според сам как се оцениш.  И изобщо не става дума за пари като пари. Стига да ти покрива жизнените нужди и да се чувстваш щастлива Wink

Като го накараш да се влюби в теб Wink

# 95
Чакай, чакай, любов, секса с някой по твое собствено желание, не е гавра, дори и след това да те гоустне.
Бързо влизате в крайности и чак почвам да се чудя със зрели съвременни жени ли  говоря.
Ако толкова искате да сте убедени в сериозността на другия преди да му се отдадете, просто изчакайте повече време... Но не си навивайте, че сте недостойни, само защото сте си правили кефа с някого. Моля ви. Вреди ви. Обичайте се повече, независимо от всичко.

# 96

А после като му мине? Rolling Eyes Бърза смяна или...
Абе не знам защо мислите, че някой му се инвестира във временни неща.

# 97
Много жени, а и мъже де, търсят връзка, а не човек. И стоят във връзки единствено за да "не си развалят семейството". Ами не, благодаря, това не е моето!

# 98
Не е гавра, ако и двамата сте на принципа "каквото стане" и "ако стане". Но ако предварително ясно си заявил какво не очакваш от отсрещната страна и получиш точно това, че и едва ли не върху теб стоварят цялата вина защо не се е получило, си е точно гавра.
Не знам какво разбираш под съвременна жена. Една НЕсъвременна жена очаква от мъжа първо брак, после интимни отношения и деца, да бъде изцяло издържана и т.н. Та, май всички в днешно време сме си много съвременни. Да имаш принципи и да ги следваш не зависи от това дали си съвременен, а колко струваш като личност. Моралът не е толкова разтегливо понятие, колкото им се иска на някои.

Чакай, чакай, любов, секса с някой по твое собствено желание, не е гавра, дори и след това да те гоустне.
Бързо влизате в крайности и чак почвам да се чудя със зрели съвременни жени ли  говоря.
Ако толкова искате да сте убедени в сериозността на другия преди да му се отдадете, просто изчакайте повече време... Но не си навивайте, че сте недостойни, само защото сте си правили кефа с някого. Моля ви. Вреди ви. Обичайте се повече, независимо от всичко.

# 99
Не говорим за сериозност, Стели. Не може единия да ти каже искам секс, не искам връзка, а другият ох, дали ще се получи връзка между нас, а и двамата да искат само секс. Дай да не си обясняваме, че второто е нормално и вторият мъж е коректен, защото не е.

# 100

А после като му мине? Rolling Eyes Бърза смяна или...
Абе не знам защо мислите, че някой му се инвестира във временни неща.

под влюбване нямах предвид сексуалния мерак, а любов, която те кара да свържеш живота си с тази жена завинаги и да искаш да я правиш щастлива всяка секунда. Такова нещо не минава.
Но ако все още не разбираш за какво ти говоря, то или не ти е писано да го разбереш и не си проектиран за семейство или просто още не си узрял (или не си си намерил майстора в някоя, която да ти обърне представите за любовта) и не ти е дошло времето за да прозреш този вид житейски ценности.

# 101
Не говорим за сериозност, Стели. Не може единия да ти каже искам секс, не искам връзка, а другият ох, дали ще се получи връзка между нас, а и двамата да искат само секс. Дай да не си обясняваме, че второто е нормално и вторият мъж е коректен, защото не е.

Не не е.
Ама не е и задължително да е лъжец втория и да е тръгнал със злонамерени намерения. Той месец я е опознавал водил я при майки и приятели...
Тъй, тя да се излъже, евентуално да му пусне? Ега ти златната ..... има, такова мотане за едната .....
Струва ми се че не се е изкефил на нещо в последствие и тръгнал да приключва, тактично.
Ох спирам да се обяснявам, който ме разбрал-разбрал.

# 102

Не не е.
Ама не е и задължително да е лъжец втория и да е тръгнал със злонамерени намерения. Той месец я е опознавал водил я при майки и приятели...
Тъй, тя да се излъже, евентуално да му пусне? Ега ти златната ..... има, такова мотане за едната .....
Струва ми се че не се е изкефил на нещо в последствие и тръгнал да приключва, тактично.
Ох спирам да се обяснявам, който ме разбрал-разбрал.

може и така да е. Може и друга да си е харесал без да иска. Може да не е наясно със себе си какво иска от живота, да е нестабилен и да не може да се разчита на него. От описанието тоя ми изглежда като човек с психични отклонения. Просто нищо логично не виждам в поведението му

# 103
Аз те разбирам, не е въпросът в разбирането. Като имаш вземане-даване с дузина такива, ти става ясно, че ти си си ок, а те лъжат. Аз разбирам да са на 15 и да се фукат с първо гадже и да я разхождат като мечка на синджир, ама за опитни мъже на 25+ някак не е реалистично да са чак пък толкова неориентирани кои са и какво искат.

# 104
  • В големите очи на малчо, а географски - София.
   Бих посъветвала авторката на темата  да просължи напред, разминали са се, не е приятно, когато си имал симпатии, вложил време, емоции, тяло и т.н. но света е широк, има всякакви идиоти.
 С мъжа ми се запознахме в петък, в една кръчма, в събота разменихме смс, в неделя пихме кафе, следващата седмица ме представяше като "жена ми". Наложи се малко да го "освестя". Но в крайна сметка, вече 15 години сме заедно.

Общи условия

Активация на акаунт