Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 828
  • 432
  •   1
Отговори
# 165
Очаква се по-скоро да е праволинеен в поведението си, а не да ускорява с все сила в някаква посока (една връзка съвсем спокойно може да започне като 1-вия месец от темата), след което да катапултира. Има ли пилот в самолета? Същото очакване важи и примерно за приятелства от същия пол, както и за всякакви други отношения, в които е замесена някаква форма на доверие.

# 166
А дали ускорението не е проблем на тоя, дето очаква да го возят?
И аз разбрах. Всеки, с когото не сме стигнали до дълга връзка/брак, да седнем да го наплюем, особено, ако той се дърпа.

# 167
Чупиш ли нечие спечелено доверие, другото са детайли.

# 168
Дренка, последен път ще ти повторя с надеждата да схванеш, и спирам - поучавам се от опита, а ти такъв не предлагаш.
Като гледам, май и теоретичните примери ти свършиха, щом от одеве още си вече с персоналните обръщения. Мерси.

# 169
А дали ускорението не е проблем на тоя, дето очаква да го возят?

Общи взето -на приказки не вярвай,на действия не вярвай,не се хаби емоционално..
Плющи се до като ти е кеф и гледай ти да си ок!

# 170
Двтайлите са маловажни? Не, не са.
Понеже някой ме пита безгрешна ли съм и не отговорих.
Не, и точно защото не съм, не се вторачвам в недостатъците на хората, особено тези, които са ми най-близки и партньора, когото лично аз сама съм избирала.

# 171

Не, и точно защото не съм, не се вторачвам в недостатъците на хората, особено тези, които са ми най-близки и партньора, когото лично аз сама съм избирала.
То като си станем най-близки сме се приели с плюсовете и минусите си..
Друга е темата

# 172
Не се ли бяга с 200 от минусите още? Хмммм.

# 173

То като си станем най-близки сме се приели с плюсовете и минусите си..
Друга е темата

Темата е както си я завъртите. Болните от любовни терзания.
Хубаво е да гледаме откъм забавната и полезна страна на неудачите, но за жалост в подобни теми и дискусии се вижда на кого колко му е. Хуморът.
Simple Smile

# 174
Хумор на чужд гръб ли,Дренка?
Не ми е..

# 175
Какъв хумор при такава драма?!

# 176
Кофти е да ре зарежат, но чак пък да обвиняваш и заклеймяваш, че той не иска задълбочаване и нещата не са се развили спрямо очакваното е too much. Ужасно звучи "чувствам се употребена захвърлена". Що за ниска самооценка ?! Ти да не си стока, върната поради несъответствие в качеството ? Пък като не искаш секс без обвързване, вместо само за удоволствие, ми не го прави. Постави си условията. Твоите условия. Отсрещната страна също има право да знае какво се очаква от него.

# 177
Аз пък се чудя, кой е тоя индивид, дето ще тръгне да обещава (първо) обвързване, без да е опознал до някаква степен човека, в т.ч и сексуално. Кон за кокошка.

# 178
Абе щом е е*ал, длъжен е да даде пръстен. Иначе е лъжлив мръсник!

# 179
Абе щом е е*ал, длъжен е да даде пръстен. Иначе е лъжлив мръсник!

Има някакъв морален кодекс, който задължава със сериозно обвързване и не го знаем.
Нищо, че почти никой не си спазва брачните клетви. Важното е да се стигне до сериозност, пък после каквото слабя покаже Joy Принципни и морални сме според интереса.

Общи условия

Активация на акаунт