Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 831
  • 432
  •   1
Отговори
# 180
Не виждам проблем в е@бането,то може само да те усмихне.
Ама като имаш топки да е@беш ,ползвай и език Simple Smile
Да е пълна програмата!

# 181
Конкретно за случая на авторката - да, трябвало е да се каже в прав текст как стоят нещата. Но човекът може да се е опитал да намекне, а тя да се е оказала неразбираща. Може да е разчела грешно сигналите. Много работи може.
Вече го казах - от мерак за сериозна връзка на всяка цена се правят грешки, които отблъскват мъжете.

# 182
Някои неща не е възпитано да се казват в прав текст на жена, защото я обиждат.
Очаквано е да се усети, досети и позапре бляновете и фантазиите си за сериозна връзка.

# 183
Абе щом е е*ал, длъжен е да даде пръстен. Иначе е лъжлив мръсник!
Абе рано или късно падат в капана и си плащат гадовете. Ето, аз моя ся съм го пратила заврян в кухнята да мие съдовете. Понякога само като го погледна злобно и виждам как го пристяга под лъжичката. Маминка като го пита къде ще ни води таз година "някъде по-така" и гледам как го избива студена пот. Отмъстила съм за всичките зарязани мадами, с които е преспал и е забравил да се обади😄

# 184
Конкретно за случая на авторката - да, трябвало е да се каже в прав текст как стоят нещата. Но човекът може да се е опитал да намекне, а тя да се е оказала неразбираща. Може да е разчела грешно сигналите. Много работи може.
Вече го казах - от мерак за сериозна връзка на всяка цена се правят грешки, които отблъскват мъжете.
След като човек да ти подава сигнали в продължение на месец, че има интерес към задълбочаване - нормално е да свалиш гарда и после същия човек като се изпари за седмица, да се чудиш какво се случва и дали ти не си нещо в грешка.
Ако си вече тръгнал към оня свят, може и да не ти дреме особено и да караш през просото, но хората иначе имаме някакви представи кое как, имаме си подреден живот и като го разбутаме заради някого - не очакваме този някой да изтърси, че малко се бил пообъркал с нас. Нито очакваме да изчезне.

# 185
Галче, това в каква възраст? 15-25?

# 186
След като човек да ти подава сигнали в продължение на месец, че има интерес към задълбочаване - нормално е да свалиш гарда и после същия човек като се изпари за седмица, да се чудиш какво се случва и дали ти не си нещо в грешка.
Ако си вече тръгнал към оня свят, може и да не ти дреме особено и да караш през просото, но хората иначе имаме някакви представи кое как, имаме си подреден живот и като го разбутаме заради някого - не очакваме този някой да изтърси, че малко се бил пообъркал с нас. Нито очакваме да изчезне.

Нормално е да го изтърси,Гал.Не е нормално да се изпари и да те остави в чуденка.

Въпреки,че за много хора се оказа нещо естествено.

# 187
Сигнали в продължение на месец? Че това е смешно малък срок! Не е като година или две. В първия месец на еуфория е нормално постоянно да търси контакт. И точно този постоянен контакт да е показал нещо, което той не може да приеме. Може наистина да не й е казал причината, за да не я обиди. А това, че за 1 месец някой си прави планове за брак и деца, си е само негов проблем.

# 188
Какво обвързване, какви 5 лева? Тя и авторката не говори за деца и внуци.
Но нали тия хора си комуникират, включително и чрез секс. Отношения някакви има, факт. Ако ще и на ЛС само да си пишем, отношение пак има.
Махаме секса, нека е само приятелство, след което единият замлъква. Дори и така е тъпо. Пък да те чакам аз за секс утре Йованке, а ти да не до'адаш...  Sad
Ми няма да ми е чак все едно. Може и тема да си пусна, знам ли.
Дори и първично да гледаме, идеята е, че човек не е дърво, не е равнодушен, отделяш му време, внимание, после го отсвирваш все едно нищо не е било...ще го заболи, няма как. Който го прави няма да се промени ей ся, но ако си казва мче голям праз, нищо не е станало, то само лъже собственото си его на непогрешим.

# 189
Философстваме си ..Пича не е тук.
Всеки интерпретира..Оправданието ..за да "не я обиди" е
същото "като тя решила,че връзката им е сериозна"
Нещата са прости,когато се изказват.

# 190
На пича може да му е кофти за нея. Ние не знаем. Нямаме неговата версия. Междудругото "гадно" е  да зарежеш някого. Да си ти на мястото на зарязващият. Кофти е чувството да знаеш, че причиняваш страдание на другия. Да поемеш обвиненията на отсрещната страна, да те ненавиждат, да те разнасят по приятелки, да те изкарат гад. Сложни са човешките отношения. Като добавим и секса към тях, става още по-сложно.
Аз лично от моят опит предпочитам да ме зарежат, отколкото аз да зарежа някого. Преживяла съм и двете, но чувството на вина, когато знаеш че някой страда заради теб е доста по-гадно.

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 21:30 от dety

# 191
Тагнал се е от плажа, за да покаже каква гад се чувства Simple Smile

Чувството на вина се отмива с четенето на темата. Няма жена и деца - нищо не е станало, снежинке.

# 192
Ех,Вяско:)
Споделя( Т)  изживявания:)
Тя на море
Той на море

# 193

Чувството на вина се отмива с четенето на темата. Няма жена и деца - нищо не е станало, снежинке.
Тя и авторката е на море с приятелки в момента, нали така ? Не реве в къщи гушнала котката с кутия сладолед (като по филмите)

# 194
Да и веднага трябва да и се отмъсти, задето не е заседнала на частта с реването.

Общи условия

Активация на акаунт