Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 705
  • 432
  •   1
Отговори
# 285
Пиша го като пример защо някой може да звъни често и на пожар и също като пример, че невинаги става дума за обсебване. И да се посмеете. Евентуално...

# 286
е кЪк да не те дразни..ти цяла тема и регистрация в бг мама му посвети после не я бил дразнил..я кажи ти изтряска ли някой на морето,,че да го забравиш този индивид.Явно и той от онеА със златният жезъл-аххаха или ти са влюби в личноста му,ахахах
Не ме дразни със снимките си.
Но да подразни ме, че не каза така и така няма да се получи, а вместо това вечери, виждания, ще ти звънна. Simple Smile Ами не изтрясках никой 😂 Чак да съм се влюбила не бих казала, но определено го харесвах затова му посветих регистрацията и темата 😂

# 287
ма защо даваш за сравнение баба си? добре,хайде смейте се
аворката д сподели нещо по пикантно,не такива общи неща,дай да го разнищим тоя

# 288
Защото пишеш , че авторката обсебвала лирическия герой - реших, че напълно сме влезли в офтопик тренда и допълних примера от първия абзац с историйка да се посмеете.
Ако нямаш чувство за хумор, това май не е мой проблем.

# 289
Пиша го като пример защо някой може да звъни често и на пожар и също като пример, че невинаги става дума за обсебване. И да се посмеете. Евентуално...

Аз лично се посмях 😁
Добре, че му посветих регистрация, че да разбера колко е весело тук🤗
И да вметна, че не очаквам да да "връща" или да звънне.... Късно либе за китка. И съм се убедила в едно... Много рядко приключили отношения се получат от втори, трети опит.

# 290
Авторке и аз се регистрирах заради младеж тука. Само че моята ситуация беше малко по различна, но пак, де, останах заради компанията. Дай да си основем клуб на пишман любовчийките.
...
А пък на фанито му се клюкари май 😅😅😅😅😜

# 291

Какво пикантно да споделя 😁 хайде питай ще отговоря честно на всеки въпрос 😋

# 292
не бе Гал,приеми че съм уеко тУпа и готово.Просто не ти се получи,разИраш ли.Ти пак дай пример ама сл път смешен,че не гледам тук някой е получил мускулна от смешната ти история.
Дишай спокойно,оммммм....това е само една тема в бг мама.
Ще кажеш ,че се борим за университетско място тукА..

# 293
е кЪк да не те дразни..ти цяла тема и регистрация в бг мама му посвети после не я бил дразнил..я кажи ти изтряска ли някой на морето,,че да го забравиш този индивид.Явно и той от онеА със златният жезъл-аххаха или ти са влюби в личноста му,ахахах
Но да подразни ме, че не каза така и така няма да се получи, а вместо това вечери, виждания, ще ти звънна. Simple Smile Ами не изтрясках никой 😂 Чак да съм се влюбила не бих казала, но определено го харесвах затова му посветих регистрацията и темата 😂
Нормално е,Микси.
Може да не си била в официални отношения Wink,но си вложила от себе си .
Горе главата!

# 294
Микси, няма никакво значение какво очакваш, нито какво пишеш, че очакваш. За един билюк мъже (п.п.и жени с проблемно отношение към мъжете) тук ти си искала да се омъжиш на всяка цена, обсебила си човечеца, държиш му сметка за всяка секунда, стотинка и косъм и като не ти се е получила връзката - искаш да му отмъщаваш.
Май обяснението беше, че човек си проектира проблемите, дори личната му ситуация и тази от темата да нямат нищо общо.

# 295
Авторке и аз се регистрирах заради младеж тука. Само че моята ситуация беше малко по различна, но пак, де, останах заради компанията. Дай да си основем клуб на пишман любовчийките.
...
А пък на фанито му се клюкари май 😅😅😅😅😜

Май, май и аз ще остана да ти кажа. 😁
А за клуба съм с две ръце за 👌🤗

# 296
Нормално е,Микси.
Може да не си била в официални отношения Wink,но си вложила от себе си .
Горе главата!
Колко да е вложила в 1-месечни отношения?
Едва ли много, но не е приятно някой да се държи с теб като с баламурник.
Онзи ден в магазина една жена предреди цялата опашка и точно като дойде моя ред, тя ме изпревари. Е питайте ме дали на я поставих на място й. Тя не стига, че беше виновна, но взе да ми крещи, че съм скандалджийка.
Точно тази несправедливост мен мого ме дразни. Специално за мен, усещането от тази случка е почти идентично с това от поведението на моя момък. Не че съм вложила нещо или очаквам нещо, което не се е получило, а защо някой ще ме унижава. Мисля, че всички си дължим уважение и коректно поведение, независимо за какъв тип отношения става въпрос, и всеки, който бива разиграван, има пълното право да негодува.

Последна редакция: сб, 15 авг 2020, 15:47 от kuku_i_pipi

# 297
Микси,какви теми си обсъждахте,какви хобита имахТе КАТО двойка ,ти готвеше ли му като беше у тях,че тук във форума аторките готвят ,чистят,слугуват на мъжете разИраш ли и после пишат плачевни теми в бг мама окайвайки тежката си съдба на домакиня...
Демек:как се поставиш-тъй ща успотребват

# 298
Ти грамотно не можеш ли да пишеш, или си фантазираш, че си много интересен/а?
Уж жена, с фамилия Димитров, сигурно пак от фантазия, че си много интересен/а.
Нищо чудно, че онзи не те е изтърпял, макар и да си ял/а на една маса с майка му.

# 299
Микси, няма никакво значение какво очакваш, нито какво пишеш, че очакваш. За един билюк мъже (п.п.и жени с проблемно отношение към мъжете) тук ти си искала да се омъжиш на всяка цена, обсебила си човечеца, държиш му сметка за всяка секунда, стотинка и косъм и като не ти се е получила връзката - искаш да му отмъщаваш.
Май обяснението беше, че човек си проектира проблемите, дори личната му ситуация и тази от темата да нямат нищо общо.
Така е. Странна е логиката обсебила съм го, но изчаках "да звънне", не го потърсих и аз, не реагирах по никакъв начин, на това, че е на морето. Абсолютно нищо от моя страна. Не мисля, че това е поведение на обсебваща жена.
П. С. Имам приятелка, която ме попита "Е като той не се обади ти защо не звънна, аз щях да му се обадя", след като видях, че е на море същата приятелка ме попита " Няма ли да звъннеш, да го направиш на две стотинки?" Както казах и на нея ето това за мен е лудост и мания. 😁

Общи условия

Активация на акаунт