Изгубил е интерес или аз някъде греша някъде

• 12 689
  • 432
  •   1
Отговори
# 315
същата приятелка ме попита " Няма ли да звъннеш, да го направиш на две стотинки?"
Ха-ха, и аз получих такъв съвет от една приятелка. Според мен обаче ако направиш такова нещо, освен да погъделичкаш егото му, нищо друго няма да постигнеш. Затова аз предприех точно обратната тактика. Като отменяше срещи моя момък, аз не се сърдех, казвах, че няма проблем. Когато обаче спрях да му отговарям всеки път на обажданията, той остана в потрес. В първия момент като се чуем, веднага намираше време да се видим, омекваше като памук, а на мен ми ставаше много смешно, защото сам попадаше в собствения си капан. Накрая обаче ми писна, изгубих интерес, а имах и по-важни неща от това да експериментирам с психологическите си познания върху един злощастен мъж:sweat_smile:Sweat SmileSweat Smile

Убедена съм, че такова поведение отблъсква и мен би ме отблъснало.
Преди време имах един обожател, с който като тийн имах "връзка" та той не спираше да ме кани на срещи и да ми пише, аз директно му казвах, че няма да изляза с него и не проявявам интерес. Когато разбра, че излизам с един младеж ( с по-големи финансови възможности) започна да ми пише и да ме хули дали е трябвало да кара еди си каква кола и да има еди си какъв бизнес, че да изляза с него.... Налудничево поведение

# 316
С това чистене и готвене си го уплашила.
Чак пък да го уплаши, но може да си е направил някои погрешни изводи.
Аз също много обичам да се включвам в домакинската работа и участвам активно като се събираме приятели.
Когато обаче става въпрос за отношения като тези, които обсъждаме, определено съм против да готвя и чистя точно, за да не остане насрещната страна с погрешно впечатление. Не че ако помогна на някого да си измие чиниите, означава, че искам да се женя за него, но психари всякакви, знам ли кой какво може да си помисли.
Поради това никога не съм го правила и според мен трябва да се тушира това спонтанно желание, което е особено присъщо на жените.

# 317
Сладур, just съвет, някои хора, пък било то и мъже МРАЗЯТ да им пипаш чиниите или да им чистиш.
Други пък леко се плашат от поривите ти да домакинстваш рано рано.
Следващия път избягвай.
 Просто настоявай да помогнеш нещо и казвай, че не ти е удобно да стоиш така.

Разбира се, това и правех казвах му, че не съм някоя готованка и искам да помогна, понякога сядах и чаках да ми сервира дори и отсервира. Приемам съвета ти и благодаря. 🤗 Има и нещо друго, което той няколко пъти ми е казвал бъди себе си, харесва ми че си себе си... Аз не съм го правила, да му се харесам, а съм си такава 🤗

# 318
яко е така да ти слугуват..стоиш си,готвят ти,на гости си,седиш си и си ядеш -хубави времена са били.Разбирам те,че ти е мъчно,заради хубаво изкараното време ,но съм разбрала едно:докато опознаеш даден човек минава време...(очевидно пича не се е показал в пълната си светлина) ,но и др теория е,че хората с е променят. Сега се сещам за една фраза:Дай сила и власт на някого за да видиш истинското му лице.Така стои въпроса с хората на ,които изибираме да дадем ''властта''-виждаме как злоупотребяват,как я използват в ръцете си...така че Пази си сърчицето и душичката оттук нататък Simple Smile

# 319
С това чистене и готвене си го уплашила.
Чак пък да го уплаши, но може да си е направил някои погрешни изводи.
Аз също много обичам да се включвам в домакинската работа и участвам активно като се събираме приятели.
Когато обаче става въпрос за отношения като тези, които обсъждаме, определено съм против да готвя и чистя точно, за да не остане насрещната страна с погрешно впечатление. Не че ако помогна на някого да си измие чиниите, означава, че искам да се женя за него, но психари всякакви, знам ли кой какво може да си помисли.
Поради това никога не съм го правила и според мен трябва да се тушира това спонтанно желание, което е особено присъщо на жените.

И какво излезе сега, че няколко мръсни чинии и една прахосмукачка разбиха идилията ми за сватбата, децата и любовта на живота ми пууу ( шегувам се) така като се замисля може би грешно да си е извадил изводите, но с мой приятел сме говорили на тази тема и той ми казвал, точно обратното, че това привлича по-скоро. Знам ли и аз 🙄😁

# 320
Колкото мъже, толкова и отговори ще чуеш, но за всеки случай избягвай да го правиш от тук нататък.
По ще ти провърви, ако в началото на връзката наблегнеш на кокетниченето, смеха, приятните разговори и естествено хубавия секс, от колкото да се отдаваш на битовизми.

# 321

Микси, любопитно ми е да не би твоя човек да е бил зодия рак?

Оппа:)
Недей така Куки:)
Няма мъж в живота ми пред ,който да не съм се изправила и назовала:)

# 322
Какво общо имат раците?
За една преАтелка пиянде питам.

# 323
Стела е права! Ти от куртоазия може да питаш дали да помогнеш с нещо или да поръчаш храна да не мисли че ходиш там да те ''храни '' и го ''използваш'' ,обаче си запази женското поведение.
Достатъчно е да си мила,да налееш вино и да си говориш с него докат' се прави на шеф в кухнята.(шегувам се,може човека да може да си готви яко и вкусно).Обач винаги показвай независимост,т.е.-не си скръствай краката сякаш ти е длъжен-бъди част от играта но не главната роля.Аз лично не обичам да ми плащат посотянно ,да ми подаряват и т.н.Може би щото това ме кара да се чувствам зависима и уязвима пък и бих се чувствала ''евтино'' по този начин.
Не казвам,че ти правила нещо подобно-просто си разсъждаваме...на глас,ахахах

# 324
Така е, така е хубаво ми беше дали заради битовизмите, дали заради друга жена, дали заради загуба на интерес всичко приключи. Оставам си с хубавите моменти и емоции 🤗

# 325
Стела е права! Ти от куртоазия може да питаш дали да помогнеш с нещо или да поръчаш храна да не мисли че ходиш там да те ''храни '' и го ''използваш'' ,обаче си запази женското поведение.
Достатъчно е да си мила,да налееш вино и да си говориш с него докат' се прави на шеф в кухнята.(шегувам се,може човека да може да си готви яко и вкусно).Обач винаги показвай независимост,т.е.-не си скръствай краката сякаш ти е длъжен-бъди част от играта но не главната роля.Аз лично не обичам да ми плащат посотянно ,да ми подаряват и т.н.Може би щото това ме кара да се чувствам зависима и уязвима пък и бих се чувствала ''евтино'' по този начин.

А защо да не си естествен и да подхождаш ,така както ти идва от теб?
Все пак може да е месец,може и дълго време да е..
Човек,колко дълго да е против себе си?

# 326
Рози,веднага ти отговарям!
Съгласна съм с теб напълно,но мъжките се отегчават,на тЕх тр да им се поднася на час по лъжичка -ако им дадеш кацата с меда и отиде коня у ряката...

# 327

Разбира се, аз също не обичам да ми плащат да ми купуват и да съм като някаква държанка.... Не се чувствам добре на морето с него не бях дала една стотинка... За нищо, опитах се да му дам пари... Не се получи. Не знам дали е било грешка, но като се прибрахме отидох и му взех 2 тениски на любима негова марка е мрънкосване имаше, но ги хареса (щом след това ги носеше).

# 328
fanidimitrov,идеята не е ли опознаване и след това друго!
Какъв е смисъла да впечатлиш,а после да си себе си?

# 329
В началните етапи на връзката е хубаво да не си баааш на 100% себе си, все пак нали се опитваш да се "продадеш". (Моля ви не се хващайте за тая дума) Аз примерно,ако толкова ми идва отвътре да мия чинии, ще гледам да заобикалям мивката. Няма да захващам тягостите, които ме тревожат, щот нали съм себе си, а ще я карам по-лежерно и така малко по-малко, докато се усети, ще го вкарам надълбоко.
Като рак, на който постепенно му сваряват водата Smiling ImpSmiling ImpTriumph
П.п: Куку, благодаря от името себе си и на останалата 1/12 от човечеството, че си мислиш че сме за докторат 😅😅😅 почувствах се специална.

Общи условия

Активация на акаунт