Отговори
# 45
Добър вечер! Хубава серия...Серкан бей е нагазил с двата крака в любовта, но като всяко мъжко същество гордостта го гони и не му позволява да бъде по-спонтанен и естествен в чувствата си...сакън да не се изложи.Компанията на Еда му харесва, приятно му е да е насаме с нея,ходи по гайдата й без много увещания от нейна страна, ...абе влюбен мъж. Евалла ,че накрая превърна мечтата на нашата хубавица в реалност,  ще стане човек от него.
 Еда добре му лази по нервите,внася цвят живота на работохолика -архитект.
Селин- отврат,нейното поведение е "хем сърби ,хем боли".Като изцъкли сините змийски очи и ми накъдря нервите.
Ферит-кариеристче, гаднярче.
Подозирам, че между Серкан бей и Еда анъм ще има период на раздяла,благодарение на който ще разберат колко са си необходими един на друг и как се допълват.Толкова за сега.
Приятна вечер!:beetle:

# 46
Джерен липсва и тази заигравка между Енгин и Пъръл  е подсещане ли ???

# 47
Много сладко сериалче , всички са много приятни актьори .Пъръл започна да ми харесва , Ферит също . Днес гледах на руски , но Мелото и онзи Каан ги подминах , нито ми харесват сцените , нито как ги играят .
Керем и Ханде са наслада за окото , макар според мен на Керем му трябват едни 5 см повече ,че Ханде е доста висока . Както вече писах някъде защо на актьори със среден ръст им избират високи партньорки , а на по - дребните актриси - мноого високи актьори . Веднага давам пример освен Керем и Ханде , Озан Долунай и Ясемин Алън ( нов сериал с тях и Елчин Сангу )- тя трябва да стъпне на собствения си епидермис , за да изглеждат добре един до друг Grinning .Другият пример е филмът с Хазал Кая и Онур Туна .Тя дали има 160 , а той е почти 200 Confused Но това не значи ,че няма да са химични на екрана .Има много примери за химични двойки въпреки ръста , разбира се .
Да се върна на Вратата - много ми харесаха инвеститорите , големи сладури , Робот бой се притесни , защото осъзна ,че харесва лудата Еда Heart Eyes

# 48
  • София
Привет! От прочетените коментари след излизането на епизод 5 става ясно, че повечето от нас са имали очаквания, различни от това което ни показаха в епизода, свързани с безцеремонното нахлуване на Селин в спалнята на Серкан, ожесточеното късане на листа с договора и демонстративното му показване пред гостите, придружено с изпълнения със злоба въпрос, какъв е този договор за годеж! Аз лично оставам с впечатлението (след като изгледах 5 епизод с руски и англ. суб.), че идеята на сценаристите е да ни покажат един Серкан, който губи връзка с реалността, който напълно забравя да съществуването на друг човек в неговия личен живот, когато има сериозна криза в работата (напр.: проекта спечелен от Каан и пълното неглижирането на Еда по време на годежа; новината за включването на Ферит като консултант в консорциума и тоталното пренебрегване на действията на Селин за сметка на направеното от Еда)! Предполагам, сценаристите имат ясни идеи и следват своята сюжетна линия, но на мен един такъв „тотално объркан“ Серкан не ми харесва! От една страна куп сцени със силно романтични моменти, влюбени погледи, нежни докосвания, красиви жестове и от друга старана един прекалено арогантен, пренебрежителен и груб Серкан Болат!  
И ако в момента трябва да отговоря на въпрос, кой е предпочитания от мен главен герой, без колебание бих казала Еда Йълдъз! Защото в нейната роля сценаристите са събрали накуп всичко, което една млада съвременна жена би искала да бъде: красива, умна, талантлива, усмихната, контактна, независима, енергична....., все качества които на всички нас ни допадат, харесват ни и им симпатизираме! В тази връзка в епизод 5 има два култови момента, които ми станаха любими (42-44 min), разговор с екипа на фирмата в шатра на брега на морето:
„Пъръл: Това ли е твоята блестяща идея?
Еда: За разлика от вас хората поддържат връзка, като разговарят!“
„Селин: Еда, скъпа, изглеждаш много нежна. Наистина ли можеш да играеш волейбол?
Еда: Ако искаш, нека поговорим на терена/игралното поле!“
Моля да бъда извинена за дългия пост! Wink

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 16:36 от nrgmama

# 49
И аз да се изкажа подобаващо... Wink Гледах с руски субтитри сериала, попрескачах на моменти... Споделям мнението на повечето от вас, че на Мело в тази серия й отделиха прекалено много внимание.. Много пренавито играе това момиче, сякаш сама си е повярвала... Но едновременно с това е много смешна... И се чудя защо толкова  акцентират върху нея, явно е, че ще е нужна на сюжета по-нататък като човек, който ще дава сведения отвътре за Еда и Серкан, ама.. .чак пък толкова прожектори и фокус върху нея... В повече ми дойде, със сигурност.. Оставиха настрана другите приятелки, за да може още повече да лъсне простоватичкото поведение на това момиче... Едва ли в реалността съществува такъв образ с такова глуповато държание и ми се струва, че тук сценаристите не са намерили точната мяра...
   Керем... или Серкан... Дали режисьорски не беше поставен както трябва, дали самият Керем се бе поотпуснал малко, но... нещо липсваше в отиграването на сцените... Тъй като самият сценарий върви към сближаване с Еда, тук можеше да акцентират върху някои детайли, за които дори имаше възможност да се случат покрай Аполоновите колони, езерцето... Нещо в самото режисьорско или сценарийно решение наруши ритъма на сериала, имайки предвид развитието и инерцията, която бе подета от предните серии... Решиха отново до стопират чувствата и емоциите на Серкан, да ги върнат обратно на онова място, както в  началото на сериала ли?! Цял епизод почти никакъв акцент за близост между двамата и накрая ... той я понесе на ръце... Голяма кръпка беше, няма що... То хубаво да видим запомнящ се финал, ама... някак си точно това не ми се върза с цялостното поведение на Серкан в серията.. Изобщо този път харесах Еда в роля, но на Серкан нито думите, нито действията, нито цялостното му излъчване бяха толкова ефектни, колкото в предходните серии, където се усещаше електричество, магнетизъм и емоционален заряд... Но... в края да кажа, че обикновено така се получава със сериалите... Тръгват много ударно и амбициозно, а след това винаги се получава един спад и последвало разочарование, защото явно е много трудно да задържиш вниманието, напрежението и първоначалната емоция, които си заложил в първите няколко серии...

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 23:07 от mury9

# 50
Съгласна съм с мненията преди моето. Серкан е точно объркан. Първо е дистанциран, после се сближава с  Еда и пак се дистанцира. Тя може да е импулсивна, да не мисли за последиците и да е много бъбрива, но поне отношението й спрямо Серкан е винаги едно и също. Тя реагира агресивно само когато той  я провокира. Струяа ми се, че сценаристите са се пообъркали в изграждането на образа на Серкан, не толкова самия Керем. Не, че не ми харесва, но тия смесени сигнали, които дава на Еда.. време е вече да видим някакво затопляне истинско, било то и минимално, на отношенията, без отдръпване после.
Иначе, съгласна съм, че носенето на ръце беше кръпка. Никакви индикации за близост през цялото време, даже напротив, той искаше да се сближи със Селин и накрая финалната сцена.. Вярно, много беше красива, но не беше съвсем на място. Както и докосванията в езерцето като ги дават от високо как плуват..

# 51
Аз ще се върна на първата сцена от епизода, по-точно момента, в който Серкан ме поздразни адски много,  и ми искаше да го зашлевя през екрана. Селинчето с цялото си нахалство ходи и рови в спалнята "им", развява скъсания договор с вид: " Скандал! О Боже, Серкан и гаджето му крият нещо." и едва ли не му държи сметка той какво прави с личния си живот. От друга страна, нашият мълчи като риба на сухо и гледа тъпо. Neutral Face Еда "бере" срам там пред всичките и се оправдава като първокласничка, чак й прилоша. А той тръгнал да се разправя с бившата защо видиш ли наели Ферит във фирмата .. абе ти що за мъж си.. То да не опира само до плочки и мускули. Годеницата ти я правят на маймуна и открито й се подиграват, той се разправя като децата защо не се допитали до него. Expressionless Rage Че и после обвини Еда. Сякаш договорът тя го направи, той там не се подписа и условия не постави. Ама страшна "мъжка" постъпка Серкан Болат.. ако може да обвинява всички за всичко, което се случва около него,  а той е безгрешен .. това го забравихме. Минус, Болат,  минус .. Hands Minus1
  Малко гневничък пост, но не мога да ги понасям такива резки завои в образите..

Последна редакция: чт, 13 авг 2020, 23:28 от ani_zh

# 52

Керем... или Серкан... Дали режисьорски не беше поставен както трябва, дали самият Керем се бе поотпуснал малко, но... нещо липсваше в отиграването на сцените... Тъй като самият сценарий върви към сближаване с Еда, тук можеше да акцентират върху някои детайли, за които дори имаше възможност да се случат покрай Аполоновите колони, езерцето... Нещо в самото режисьорско или сценарийно решение наруши ритъма на сериала, имайки предвид развитието и инерцията, която бе подета от предните серии... Решиха отново до стопират чувствата и емоциите на Серкан, да ги върнат обратно на онова място, както в  началото на сериала ли?!
mury9 , аз не го усетих това, но от едно и половина гледания на серията може да съм го пропуснала този момент. Но като ти прочетох поста се сетих, че точно по времето, когато снимаха в Анталия почина бабата на Керем и заради ангажиментите си той не можа да присъства на погребението. Ако има спад в играта му може да се дължи и на режисьорско решение, но колкото и добър професионалист да е човек, това си оказва влияние.

Колкото до поведението на Серкан, на което се дразним всички си мисля, че точно така са му замислили образа. Той на два пъти на срещата с по-възрастното си копие каза, че любовта му е непозната дума. Мисля си че към момента не само се плаши от сближаването си с Еда (което се изразява в тези избухвания и дистанциране), но и сам не допуска, че това което изпитва към нея е любов. Или поне много упорито се опитва да се убеди, че не я обича - тя е толкова различна и хич, ама хич не му се вписва в подредения свят. Smiling Imp

# 53
Аз мисля, че Серкан се държи по този начин, защото е объркан. Привлечен е от една момиче, което се появи изневиделица в неговия подреден свят,  влезе в живота му като фурия, обърка представите му за идеалната жена/макар, че още не си го признава /. Съгласява се със всички макар и малки нейни желания(ходене на пазар, готвене в неговата кухня, плуване, разходки под звездите, вмуркане в езерцето .....) , неща които никой друг досега  не е поисквал от него, защото Селин е сухарка:sunglasses:Еда е  пряма, щура, различна, красива, страхува се момчето, още повече, че писахте, че той бил казал, че не познава любовта. Не знае какво да прави с тази жена.....тя е огън, той е лед HeartОсвен тя да го разтопи, друго не искам:yellow_heart:
Не че го защитавам, той трябва да се поизмъчи:imp: малко за това си лошо държане, но и го разбирам. Stuck Out Tongue Winking Eye
Лека нощ мили момичета!

# 54
Допълвам, че  поведението му в сцената с договора беше, направо да го изгорим на клада,но ще му дадем още един шанс. Да внимава!!!

# 55
Flowers TulipЗдравейте, момичета!
За няколко дни сте завършили старата ни къщичка и се вихрите в новата!!! Blush Чете, чета ... като в роман сте описали всичко! Heart Exl Направи ми впечатление, че почти всички сме на едно мнение за договора, неприятното поведение на Серкан и връщането на образа в началото на сериала! Не зная какво целят с това сценаристите! Отначало - мистър Леден, после полека започнаха да се топят ледовете, а в тази серия отново назад, дори с няколко крачки!
Flowers Cherry Blossom Момичета, имате Отличен!  с последните си постове! Изследвали сте всеки момент, огледали сте всеки детайл! Едва тази вечер гледах серията на руски, но преди това видях писанията ви! Добре, че има такъв форум, където да се разгледа всичко и да се избистри цялата картина. Мисля си за нашия ГГ. Керем Бурсин му отиват такива роли на богат красавец, малко нарцис, но с нежна чувственост, скрита под ледената маска ... но ... когато една жена успее да свали маската ... ооо, тогава се получава взривоопасна смес! Stuck Out Tongue Winking Eye Изгледах екстремно " В очакване на слънцето " - невероятен филм! Как не съм го гледала до сега?! Не мога да повярвам, че Керем се е справил толкова добре и то преди 6-7 години! Споменах го, за да кажа, че и в двата филма героите са с тези качества на сериозни мъже, упорити, пробивни, познаващи само победата и първото място ... Разсъждавам върху героя - може да му се сложи определението " леден водопад " от Любов под наем! Да леден, но в същото време е много чаровен, когато се смути, засрами и наведе глава.
Flowers Cherry Blossom В този сериал в ролите внимателно е отработен всеки детайл, поглед, жест. Всички играят изумително добре. В последната серия и на мен Мело ми дойде в повече, а и играта беше не на място.
Flowers Cherry Blossom Анталия и големите ни очаквания! Серкан отново си върна старите фабрични настройки, отново доста грубо и нетактично напомни за рамката на техните отношения! Още не е наясно със себе си това момче! Хубаво му е, когато Еда го завива с одеялото, а той се прави на заспал. Не може да устои на влюбените очи на момичето, винаги е готов да й помогне, да бъде МЪЖЪТ до нея, но ... според мен се страхува - да не бъде разочарован, да се отпусне в морето на чувствата, да отговори на анонсите. А и проклетият договор го обърква още повече! Heart Eyes Точно за това, Серкан се люлее от Северния към Южния полюс! А и още не осъзнал каква змия се крие в бившата му! Приема я, вярва й ... абе идеалната за него жена! Дори не се намеси в грубото разследване на дома му! Направо си е за аут, ама ... ! Добре, че чакаме Еда да свали маската му. Само тя може да го направи!
Flowers Cherry Blossom Еда поне е еднаква във всяка ситуация, защото е естествена, неподправена и не се стреми да играе роля с чувствата си. Това момиче е с невероятно търпение! Грубо отношение, налагане на воля, показване на надмощие ... за всичко си има щит, с който отблъсква всички удари, не само на Серкан, но и всички от неговия фалшив свят! Не знам аз дали бих понесла този товар, който носи Еда!
Flowers Cherry Blossom Звездният дъжд, тайните пожелания, разходката в гората, водопада - чудесни отклонения от сериозното настроение в епизода! Накрая това носене принцесата на ръце към лодката и то в момента, в който Еда беше готова да се изправи пред камерите! Беше изненада, а аз си мисля как Серкан за секунди разбра какво се случва, след като през цялото време говореше в ефир. Постъпката му с Еда на ръце ни зарадва, но дали зад това не се крие уловка? Не се доверявам много на фрагманите. И все пак епизодът не ни достави това, което искахме - спалнята остана празна, Серкан на терасата, а Еда на дивана! Направо разочарование!
Flowers Cherry Blossom Спирам, досадно дълго стана! До другата седмица има време за още разследвания!
Heart Decoration P.S Едва тази вечер видях, че артистката на Фифи играе главна роля в сериала " В очакване на слънцето" заедно с Керем! Sparkling Heart

# 56
Като изгледам с превод ще съм по подробна,но за мен позицията на Серкан, да "приземява" Еда, е реакция към самия него.С това поведение сам на себе си поставя спирачки,т.е усеща че нейната слънчевост,позитивизъм и лудост дори, го изваждат от зоната му на комфорт.
Добро утро и чуден Петък!

# 57

mury9 , аз не го усетих това, но от едно и половина гледания на серията може да съм го пропуснала този момент. Но като ти прочетох поста се сетих, че точно по времето, когато снимаха в Анталия почина бабата на Керем и заради ангажиментите си той не можа да присъства на погребението. Ако има спад в играта му може да се дължи и на режисьорско решение, но колкото и добър професионалист да е човек, това си оказва влияние.
:

Този факт не го знаех... Disappointed Relieved Жалко! Напълно естествено тогава е Керем да преживява тази загуба по свой си начин, защото на мен лично ми направи впечатление, че някак си без жар и плам играе, по-безразличен в сцените ми се стори... Но... явно е имало защо и си връщам думите назад. Не го виня никак, защото е напълно нормално да не успееш да се задържиш в кондиция поради такъв драматичен факт в личния ти живот и по-изненадващо би било, ако това не проличи в цялостното ти поведение... Та дори и на екрана... Ех, Еда Йълдъз, не е робот Керем, не е... Преживява си момчето своите лични моменти, емоционален е, страда, не е безчувствен и това му личи, което за мен потвърждава факта, че Керем на първо място е човек, а след това професионалист...  Което аз ценя у хората изключително много... И винаги съм казвала, че професионалното никога не трябва да краде от емоционалното... И веднага давам пример от сериала, а вие се досетете защо - Пъръл...
   Между другото, само на мен така ли ми се струва или в определени сцени забелязвам, че Керем, колкото е светличък и беличък, се изчервява леко в разговора си с Ханде... Например това се случи според мен, когато я подсещаше в една от сериите, че трябва да му се извини, защото 10 минути не се бил ядосал на никого и за нищо... И още веднъж или два пъти ми се стори, че се случва същото с лицето на Керем... Може и да си въобразявам, но това дали ще  е от топлината, която лъха от момичето, от някакъв чаровен свян или чиста проба актьорско умение, не знам... ?!

Последна редакция: пт, 14 авг 2020, 08:54 от mury9

# 58
Добро утро!  Серията трябва да се гледа 3-4 пъти, за да се уловят всички нюанси в отношенията между героите.Колкото и грубо да се държи понякога с  Еда ,Серкан си дава ясна сметка колко качествен човек е тя.По време на нощната разходка ,когато тя каза ,че ще отиде в Италия и ще стане световно известен архитект, по лицето му мина лека сянка на тъга/ перфектна игра на Керем/,досещайки се , че това означава раздяла.Беше поискал от Енгин да наеме яхта, за да отпразнува с целия екип наградата, а избра да бъде само с Еда.Спаси я от папараците, на които Селин искаше да я хвърли/змийца гадна...Rage/За мен финалът не е кръпка , а естествено продължение на всичко, което Серкан изпитва към Еда.

# 59
  • Плевен / София
Добро утро!  Серията трябва да се гледа 3-4 пъти, за да се уловят всички нюанси в отношенията между героите.Колкото и грубо да се държи понякога с  Еда ,Серкан си дава ясна сметка колко качествен човек е тя.По време на нощната разходка ,когато тя каза ,че ще отиде в Италия и ще стане световно известен архитект, по лицето му мина лека сянка на тъга/ перфектна игра на Керем/,досещайки се , че това означава раздяла.Беше поискал от Енгин да наеме яхта, за да отпразнува с целия екип наградата, а избра да бъде само с Еда.Спаси я от папараците, на които Селин искаше да я хвърли/змийца гадна...Rage/За мен финалът не е кръпка , а естествено продължение на всичко, което Серкан изпитва към Еда.
Hands Plus1

Общи условия

Активация на акаунт