Отговори
# 600
Сори за грешките, от редактора са: Серки и Еда.Confused

# 601
Серкан освен цветето , пази и червилото , с което му нарисува колата в 1еп. Трупа спомени , да има, че ще му трябва , това момиче като се ядоса е огън Grinning няма бързо да й мине , според мен.

П.п. Ели мама , може да си редактираш коментарите, където има грешки. Не пускай много последователни коментари , че админите ги отчитат като спам и ги трият

# 602
Да, определено с превод е по-добре.

Лейля ми харесва. Симпатизира на Еда, каза й да не се отказва от Серкан, сметна жеста за подаръка за много мил. Хареса ми физиономията й, когато Серкан каза, че никой не може да си пъха носа в личния му живот с Еда, и накрая по време на скандала беше сякаш притеснена притеснена.
В този смисъл относно последната сцена Пъръл ме подразни, изглежда се радваше на скандала, чак пък толкова да не харесва Еда.... А Еда нищо не й е направила. Дори не дава шанс на момичето да се докаже, да я опознае.

Айдан иска да се отпусне да проходи, ама подобно на Серкан, който не може да се отпусне в любовта и да се довери на Еда , и Айдан в този епизод не успя да преодолее страха си и да направи крачка навън от вкъщи.

Вярно, че нямаше интеракция между Айдан и Еда, нямаше благодарност, нямаше опит за сприятеляване, но пък поне, когато коментираше скучния Алптекин, направи съпоставка с Еда. Много ми хареса, коментара й, както и, че Серкан збеляза, че казва нещо положително за Еда в прав текст, а не да се чудиш наистина ли го казва или не. Т.е все пак оценява жеста на Еда.

Мистерията около Фифи ме държи в напрежение, а любовта на Ердем е много забавна.

Работата на Джерен по някакви земи също ми е интересна, какво ли ще излезе.

А и нещо, което сега забелязах, на рождения ден бяха принудени да работят от дома на Серкан, защото в съседната офис сграда има ремонт?

Какъв ли е този ремонт? Дали няма да е нещо свързано с бабата? Аз вече съм толкова нетърпелива, да разбера нещо за миналото на Еда, че търся бабата под дърво и камък.

# 603
Благодаря за превода!:praying_hands:  Hands Pray  Hands Clap

# 604
На мен ми хареса моментът с доволната му физиономия, когато успя да измисли план -  Еда да е до него (независимо, че тя искаше да се прибере вкъщи). Влюбено ни е момчето Sparkling Heart

Карай, че екипът трябва да работи …, момичето му е до него, и нашичкият е доволен и щастлив Simple Smile Той цял епизод искаше тя да се върти около него, да я вижда, да усеща присъствието й.
А как се оплакваше на Селин, че май е омръзнал на Еда, и Злобното го гледа с изцъклени очи, не може да вземе решение…

P.S. Неофициална информация - договорени са 23 епизода, до НГ. Ако рейтингът е между 7 – 8, ще снимат още 10+ епизода. (превод – с Гугъл)

# 605
Дори да са 23еп е супер за летен сериал , няма да има много драми и сцени изсмукани от пръстите Hug

Да, бях забравила да коментирам тази сцена:
Селин: Еда подхожда ли ти? Бъди честен.
Серкан: Не. Имаш право. По-точно аз не подхождам на нея.
Много хубаво го каза Heart Eyes

Не вярвам Серкан и Селин да се съберат , дори да стане в някакъв момент , ще е за не повече от половин епизод Joy разликата между Селин и Еда е от небето до земята, постоянно ще ги сравнява ,  по-вероятно ще стои сам , но Селин може да крои някакви интриги.

# 606
Да, нали все казват, че  Селин е умна, има връзки, познава добре Серкан. Абе опасна е.

Подозира, че има някаква уловка с този годеж между Серкан и Еда.

Първо не вярваше, че това между тях е истина и го приемаше с насмешка, сигурно си е мислела, че Серкан се опитва да я дразни.

След годежа, тъкмо почна да си мисли, че може пък и наистина да са влюбени и намери договора.

После почна да се чуди за какво може да е този договор и сподели на Пъръл, че едва ли е безобиден.
А Пърл сподели, че не се държат като влюбени, а като конкуренти.

Отношението сега на Еда - как им организира вечеря на рождения му ден, как и е направила букет от името на Серкан... Тово сигурно радва Селин, но като нищо я и обърква още повече и провокира да мисли.

В крайна сметка Мело е права като каза, че Еда бута Серкан в ръцете на Селин. Селин се чуди какво да прави, понеже се опитва да си подреди живота с Ферит, но обича Серкан. Освен това Алптекин я натиска да поддържа добри отношения със Серкан. Серкан пък не иска Ферит.

Изгллежда обаче ще продължи да дълбае и да иска да разгадае връзката между Серкан и Еда. Много се заинтересува от историята, че при срещата между Серкан и Еда в университета Серкан е станал за резил и че се е изложил много.
Пъръл също дълбае - пита се как така и защо Серкан дава шанс в работата на Еда, която няма диплома.

Може и да навържат нещата.

# 607
Спойлер по нататък в Почукай на вратата ми.
Неофициално
 Серкан ще осъзнае грешката си и Еда му прощава. В същото време Селин се разделя с Ферит и прави опит да раздели влюбените.

# 608
Част от лайфа на Керем и Ханде в сряда:

Двамата: Имаме много добър въпрос , на който искаме да отговорим. Въпросът е "Смеете ли се по време на тъжните сцени?"
Керем: Вярвайте ми , случва се много често . Знаете ли кой се смее най - много?
Ханде: Кой?
Керем: Биге (Селин)
Ханде: Биге ли ?
Керем: Направо не мога да снимам с нея
Ханде: Биге никога не се смее..
Керем: Какво? С мен се смее постоянно , теб явно не те обича Joy
Ханде: Смее се , защото ти я разсмиваш Joy Ти се смееш много , днес по време на сцената , започна да се смееш зад момичето Joy
Керем: Много ни е забавно с Биге , много я обичаме
Ханде: Много я обичаме
Керем: Ние двамата също много се смеем
Ханде: Да
Керем: Аз не мога да играя със Сарп (Ердем), затова не ни пишат общи сцени , не мога да играя с него Joy (в смисъл че Серкан нали е все сериозен и не могат да заснемат сцената Joy)
Ханде: Аз се смея много със Сарп, не е проблем Joy

# 609
Здравейте 🥰 днес изгледах  серията с бг. превод и страшно много ми хареса.  Много ми хареса,  когато Серкан каза " да си ходим у дома г-жо Еда ". Тя в първия момент някак си се очуди но след това се обърна на другата страна и се усмихна. Хареса и. Той милия искаше постоянно да е покрай него, търси я с очи.....А бе момичета, ще има голяма любов......🤣🥰🤣

# 610
Ох, много хубаво се гледа с превода на български Heart Eyes Благодарности на екипа Hands Raised Hands

Присетих се, че пропуснах до сега да отбележа колко ми хареса историята за пчелната орхидея.
Много добре им се получиха и двете сцени между Еда и Джерен на Хандето и Мелиса Heart
Предвид, че са ги одумвали доста в началото на сериала заради Екин Мерт... браво на момичетата!

# 611
И на мен този момент с изречението, че си отиват вкъщи ми хареса. Изненадата на Еда беше като тази, когато прочете надписа от каросерията на камиона.

Серкан, вероятно мисли, че Еда няма чувства към него. А Еда, не вярва, че Серкан има чувства към нея, особено след наполвина чутия разговор между Серкан и Енгин.
Смята, че влюбените погледи на Серкан са фалшиви и че всичко е игра за него, а и след унижението и несправедливото му обвинение, че е предала дизайна на Каан, не смятам, че на Серкан ще му е лесно да й докаже, че чувствата му са истински.

Мисля си, че Еда ще разбере за връзката между Мело и Каан, но няма да каже на Серкан. И затова в трейлъра казва, че понякога няма логика и отговор.
Ама много ще се изкефя, ако Айфер направи вечеря за Каан и Мело, и Серкан да се появи изненадващо да търси Еда и да завари Каан там и Каан да каже 'каква случайност, какво съвпадение' и Серкан да си помисли "да, ясна работата.. "със сигурност е случайност".
Но пък би било хубаво, и другия вариант , ако Еда разбере за Каан и Мело да каже на Серкан, по-добре Серкан да разбере от Еда. Нали искат да градят доверие.

Селин да се опита да раздели Серкан и Еда няма да е изненада. Имаше версии в интернет, че Селин ще се съюзи с Каан за да раздели Серкан и Еда Broken Heart , или че ще се съюзи с Алптекин, за да ги раздели Pencil, или че ще се съюзи с Айдан за да ги раздели Wear High Heel . Или, че Пъръл пак ще и даде някаква идея, този път да вбеси Еда, Camera както ядоса Серкан с холдинга.

# 612
Търсим друга баба... Sunglasses
От Туитър: Небахат Чехре е отказала ролята да играе баба на Еда

Явно не са се разбрали за хонорара...

# 613
На мен ми стана интересно признанието на лелята,че отдавна е затворила темата "любов",но прекрасно знае какво е  и го е преживявала....дали няма да излезе нещо и от там?!?
Цялата серия беше неправилно разбрани диалози и действия на двамата един към друг/Еда и Серкан/.
Аз пак на Ферит зациклих,защо за Бога е такъв .... чехльо/да не пиша друго/.Как приема нормално  вечеря на годеницата му с бившия й,точно на Рождения му ден.Е колкото и добър да ми го докарват и наивен ,тц не ми го хвали такъв "Мъж."

# 614
На мен ми стана интересно признанието на лелята,че отдавна е затворила темата "любов",но прекрасно знае какво е  и го е преживявала....дали няма да излезе нещо и от там?!?
Цялата серия беше неправилно разбрани диалози и действия на двамата един към друг/Еда и Серкан/.
Аз пак на Ферит зациклих,защо за Бога е такъв .... чехльо/да не пиша друго/.Как приема нормално  вечеря на годеницата му с бившия й,точно на Рождения му ден.Е колкото и добър да ми го докарват и наивен ,тц не ми го хвали такъв "Мъж."

Направо 1:1 си мислех да пиша за чехльото Ферит, но си викам само позитивно Simple Smile Ще го пренебрегна. След две седмици се жениш, а годеницата ти с бившия си и то на рождения му ден...

Общи условия

Активация на акаунт