Отговори
# 660
Mikipoli, аз пък един след друг на един дъх изгледах "В очакване на слънцето",  "Дъщерите на Гюнеш" и "Висше общество".
ВИ е по-различен, но си търся нещо подобно на "В очакване..." и "Дъщерите..", тоест да е тийн драма независимо каква националност. И все не откривам нищо. Но определено "В очакване на слънцето" ми е 🔝🔝🔝

# 661
  • София
Привет! Една прекрасна новина за нашата талантлива, красива и усмихната любимка Ханде Ерчел: "Hande Erçel спечели 1-во място в категорията за най-добра актриса в организацията Stars of Turkey 2020 (Звездите на Турция 2020), организирана от системата за гласуване чрез Lostmedya."

# 662
Като ви чета Flowers Hibiscus,мисля да си оставя "В очакване на слънцето" за десерт:stuck_out_tongue_winking_eye:,може би за през зимата.
Сега гледам :"Въпрос на чест",както писа paterina,отношенията между братята са огън,да не говоря за връзката между приятелите,истинско приятелство,първата любов и............,малко по трудно ми въри,защото сега съм се настроила на лятна вълна,но лека-полека.Керем е голям талант,това момче Blush

# 663
В очакване на Слънцето драма ли е?
Лека драма. Много е интересен. Горещо препоръчвам.

Краят хубав ли е?

# 664
Mikipoli, аз пък един след друг на един дъх изгледах "В очакване на слънцето",  "Дъщерите на Гюнеш" и "Висше общество".
ВИ е по-различен, но си търся нещо подобно на "В очакване..." и "Дъщерите..", тоест да е тийн драма независимо каква националност. И все не откривам нищо. Но определено "В очакване на слънцето" ми е 🔝🔝🔝

Тези трите сериала са ми сред топ любимите. Особено Висше общество,доста различна и хубава история,не е излишно дълъг. И е с любимия ми актьор. А да не забраваме и турския Кваргалът на богатите. Също е много хубав.
Честита награда на Хандето!

# 665
Естествено, накрая драмата е най-много, но краят е щастлив.

# 666
Mikipoli, аз пък един след друг на един дъх изгледах "В очакване на слънцето",  "Дъщерите на Гюнеш" и "Висше общество".

Selin,
Скрит текст:
мога да ти препоръчам Интернатът - испански сериал , имаше го във вбокс и замундата със субтитри , доста отдавна го гледах , ама направо не спах няколко дни , докато го изгледам , че е няколко сезона Joy има доста сериозна крими история на фона на училищните драми, първа любов и т.н.
Другият ми любим е Rebelde (Непокорните), той си е мексиканска  сапунка , ама много ми харесваше навремето Joy трябва да ги има с бг аудио сериите.
От американските сериали отдавна не съм гледала нищо .
От турските мисля, че този Мечтатели е подобен , но не съм го гледала като са го давали в бг и не намирам сериите сега , съвсем малки откъси ми попадат ,явно са го изтрили от бТВ.
Ако обичаш да четеш мога да ти препоръчам книги с училищни/колежански истории , които са му харесали.
Извинявам се за спама.
Въпрос на чест не съм го гледала , защото знам каква драма очаквам , гледала съм оригинала , много ми беше харесал , но сега не съм настроение нещо за мафиоти Joy

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 18:20 от mikipoli

# 667
Не знам дале сте попадали на Керем в едно друго амплоа- много смешно сериалче.
http://turkishtv.ru/turkey-serials/1039-imenno-tak-aynen-aynen-v … sskom-yazyke.html

# 668
Като говорите за " В очакване на слънцето" да ви кажа,че този сериал го следях в  контакта още от началото..Беше ми първият турски сериал, даже още имам на лаптопа си свалени сериите.Та тогава рускините искаха в началните серии Керем и Зейнеп да не бъдат двойката-ГГ ,а Зейнеп и Баръш( Каан  в нашия сериал)..Но сценарият си е сценарий и естествено колкото и туита,заедно с някои туркини да правиха ,не успяха,слава Богу..
Изгледах си с кеф серията  днес,благодаря и аз на преводачките...Краят е тъжен,но съм сигурна, че нещо се разваля, за да дойде нещо по-хубаво на неговото място .
Хубава вечер!

# 669
Mikipoli, мерси. Май ще погледна този испанския. "Непокорните" и "Мечтатели" съм ги гледала, а "Мечтатели" ми е най-любимият сериал.
А аз се извинявам, че не пиша в скрит текст. Просто от телефона не откривам тази опция.

# 670
Как Каан във Вратата Баръш ли е? Изобщо не ми прилича. Трябва да се загледам. Сериозно ли е същия актьор?
Наистина ли края е лощ на Слънцето? Аз мислех,че е с хубав край,как така.? Разочарована съм.Мислех,че ще се оженят и дете ще имат.

# 671
Мис Каролин, до колкото разбрах става въпрос за тъжния край на епизода на Почукай на вратата ми.

# 672
# 673
Как Каан във Вратата Баръш ли е? Изобщо не ми прилича. Трябва да се загледам. Сериозно ли е същия актьор?
Наистина ли края е лощ на Слънцето? Аз мислех,че е с хубав край,как така.? Разочарована съм.Мислех,че ще се оженят и дете ще имат.
Да, добре го мислиш края. Не си разбрала. Финалът на "В очакване на слънцето" е с много драма, но края е много хубав и щастлив.

# 674
Да,Баръш от " В очакване на слънцето" е Каан в нашия сериал..Исмаил Шашмаз..
Краят на серията  "Почукай на вратата ми" беше гаден...Май не се доизясних,извинете,момичета..

Общи условия

Активация на акаунт