Отговори
# 675
Mikipoli, мерси. Май ще погледна този испанския. "Непокорните" и "Мечтатели" съм ги гледала, а "Мечтатели" ми е най-любимият сериал.
А аз се извинявам, че не пиша в скрит текст. Просто от телефона не откривам тази опция.

Пак ме нави да го търся този Мечтатели Joy
За скрит текст ползваш таговете [spoiler.][/spoiler.] Без точката.

Да, актьорът , който играе  Каан е играл с Керем и с Ханде и преди . С Керем " В очакване на слънцето ", а с Ханде в "Любовта не разбира от думи". И в двата е влюбен в главната героиня , но не му се отваря парашута Joy

# 676
Да,Баръш от " В очакване на слънцето" е Каан в нашия сериал..Исмаил Шашмаз..
Краят на серията  "Почукай на вратата ми" беше гаден...Май не се доизясних,извинете,момичета..

О,няма нищо. Разбрахме се. Колко години са минали от двата сериала ще проверя. Леле,това е неузнаваема промяна. Торкова смотан в Слънцето,а във Вратата е даже секси. Коренна разлика,чак не ми е за вярване. Ще го проуча аз този Исмаил.

# 677
Привет, много хубави анализи сти направили на последния епизод. Аз ни съм го гледала с бг суб може ли линк.

# 678
Привет, много хубави анализи сти направили на последния епизод. Аз ни съм го гледала с бг суб може ли линк.
https://ok.ru/video/1883242039991

# 679
Ако не се лъжа началото  беше 2013 г. ,а завърши 2014 г.

# 680
Днес в Турция честват денят на решителната победа над гръцката армия и в памет на загиналите в битката при Думлупънар, с която е завършена войната за независимост на страната през 1922 година.
Това е част от сторито на Керем в Инстаграм
https://www.instagram.com/p/CEg1yk9plF1/?igshid=3qt0mh7o6zo8

Това е "Измирски марш/ химн"
https://youtu.be/bEiRWvFMcFE
Много ми напомня на нашата патриотична песен "Боят настана"

# 681
Интересно ми е какво ще стане с колата на Еда? Car
Дали Серкан ще й купи нова кола, дали ще оправи старата кола?
По-скоро ще поправят вуйчето Kissing Smiling Eyes Не ми се вярва Еда да приеме какъвто и да е скъп подарък от Серкан. Видя как се засегна от писанията, че е с него заради парите. А и колието от годежа веднага му го върна.
Тя от гордост не иска пари от баба си, които ѝ се падат по право, да не говорим за нещо от чуждите хора Hands V

# 682
  • Плевен / София
Как Каан във Вратата Баръш ли е? Изобщо не ми прилича. Трябва да се загледам. Сериозно ли е същия актьор?
Наистина ли края е лощ на Слънцето? Аз мислех,че е с хубав край,как така.? Разочарована съм.Мислех,че ще се оженят и дете ще имат.
Той е....по пораснал.  😏

# 683
Цитат
По-скоро ще поправят вуйчето Kissing Smiling Eyes Не ми се вярва Еда да приеме какъвто и да е скъп подарък от Серкан.
Това смятам и аз,пък и тя така мило обясни как  й е жал да сменя каквото и да било в колата си...

# 684
https://ok.ru/video/1883242039991

Благодаря

В очакване на слънцето го изгледах на един дъх (някой го спомена тук и аз реших да го пробвам). Много ми хареса, аз за първи път гледам нещо с Керем. Много е добър все пак е завършил актьорско майсторство, така прочетох някъде. А Каан там играе Баръш, много са млади преди 6 години по-слаб и за мен не е много подходящ за злодей.

# 685
Гледа ми се вече втори фраг, за да има какво да разследваме и по-бързо да мине времето до сряда. Някъде бях чела, че има вероятност да сменят деня на излъчване на неделя, но в сайта на Фокс си стои сряда... някой има ли повече информация?

# 686
Айде топъл топъл

# 687
Знаех си, че днес ще има фраг и ще бъде много тъжен... 😭
Всичко от музиката, погледите на Серкан, връщането на пръстена, до репликите, които си размениха е пропито с тъга...
Нямам търпение 💙

# 688
Бомба е фрагманът, бомба!
Очаква ни много, ама много интересен епизод. 😍
Какво забелязах на първо гледане:
- Серкан гледа снимките с Еда. Липсва му.
- Еда отива при Серкан, за да му върне пръстена. Той не разрешава, иска тя да не го сваля. Еда пита защо, но най - вероятно ще разберем защо в по- следващия епизод. 🤔
- Селин е много доволна от скандала между Еда и Серкан и се надява да са се разделили.
- И двамата страдат, че не са близо един до друг, че се получи този разрив по между им. Надявам се именно този скандал да ги направи по- близки!

Днес гледах сторито на Керем. Снимал е с Мело, Айфер, Фифи и Джерен. Това ме кара да си мисля, че може би всички заедно ще му кажат истината за Каан и Мело и че Еда няма вина, но ще видим.
Нямам търпение!

# 689
Прекрасно!
С нетърпение чакаме превод...

Общи условия

Активация на акаунт