Отговори
# 720
Четох книга досега и тъкмо да си лягам викам да проверя коментарите в темата и бам фрагманче и две страници за четене Joy

Златни сте , благодаря за превода и разследването Grinning

Аз забелязах две неща:
1. Как Серкан скри снимките , когато видя , че Еда идва т.е. той не иска тя да разбира неговите чувства..
2. Мазната усмивка на Селин , когато научава, че са скарали Imp толкова усмихната не съм я виждала никога , винаги е с едно изражение на мумия / покър фейс Joy

Актрисата наистина не е грозна , но силният грим й стои много зле , очите й изпъкват прекалено , устните също и с това лице без емоции си е направо страшна Joy

# 721
След епизода бях на страната на Еда, след фрагмана на тази на Серкан...Честно казано и след като изгледах епизода на български, Серкан не ми изглеждаше толкова виновен за реакцията си. Беше очаквана и нормална. Всичко води към Еда, (само тя пазеше папката(ето че той й се довери, давайки й тази задача,a тя бе много важна за него. Нали тя все повтаря,че той й няма доверие), тя цял ден се държеше отдръпнато от него, което наистина може да го доведе до мисълта,че става нещо и тя крие. (Да, тук ми е гадно за Еда, защото тя милата крие колко е хлътнала, а Серкан си помисли съвсем друго) Но реакцията му нямаше как да е друга, предвид че той започна да й задава въпроси, на които тя вместо да отвърне категорично с "Не, нямам нищо общо с Каан.", започна да отвръща с въпроси от рода на "сериозен ли си, нямаш ли ми доверие...", което звучи още по-подозрително и той повиши тон до заветното "git", което едва се чу и беше едно тихо прошепване, откъснато от нараненото му сърце. Както казах и след епизода погледите им просто ги издават и говорят толкова много тези насълзени очи... Та сега след фрагмана ми стана мъчно и за нашето роботче. Как си гледа снимките, как я моли да не сваля пръстена, как споделя със Сириус тъгата си. Pensive
Направи ми впечатление,че в епизода и двамата ще започват изречение, което не довършват,а е толкова ключово. Еда и "нейното сърце...", Серкан и неговото "защото..." Както и вие предположихте сигурно ще се оправдаят за пореден път с договора или някой ще ги прекъсне...
А за епизода според мен и Алптекин, и Серкан разглеждат снимките като Серкан ги гледа още вечерта след скандала, разхожда и Сириус(както бе отбелязала и супер Катя със същите дрехи е), но с Еда просто се разминават, само Сириус я разпознава. На другия ден Серкан ще я е повикал и е сцената, в която Еда го подминава ядосано на входа и го пита ти затова ли ме извика... В същия или на другия ден явно ще се търсят уликите и ще правят разследването. Но идея нямам каква и кога ще е сцената, когато Серкан отива в цветарския магазин... дали няма да е най-после някоя хубава и щастлива сцена между двамата?! Аз като заклет романтик си се надявам до последно в епизодите да им се случи нещо хубаво, ама ето в предния ми разбиха всички представи хаха. А такива сцени можеше да има на фона на този залез Heart Eyes ама нищо, ще чакаме следващия залез... или пък изгрев. А от мен лека нощ Hug

# 722
  • София
Явно много сме слушали дизи боговете, защото почти веднага чуха молбите ни за втори фраг и то какъв Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Хубавото е, че дори и да им смяна на деня, няма да е тази седмица и в сряда, живот и здраве, ще си гледаме сериалчето, че до неделя не знам как щяхме да издържим иначе Kissing Face
А сега по никое време да започна с разследването >>>
Тази гняз Пъръл веднага ще докладва на Селин за скандала между ГГ. Със същото розово костюмче е, с което беше на съвещанието. Тъкмо след Анталия започна да ми става симпатична, но не би... Нищо де, нея Джеренката ще я оправи Wink

Прекрасен среднощен анализ! Благодаря! Flowers Rose Бих искала само да добавя едно мое предположение относно репликата на  Серкан: "Може ли да довършиш предположението си?" в края на първия фраг. Това най-вероятно ще бъде финала на еп. 8, тъй като и двамата актьори са облечени по този начин и по време на живото включване в Instagram на 27 август 2020 г. Включването беше за около 5 минути по време на почивката им и казаха, че снимат 9 епизод.
P.S. Не харесвам ролята на героинята на Пъръл и въпреки опитите ми да започна да й симпатизирам (най-вече и единствено заради това, че Енгин я харесва) не само, че не успях, но с всеки изминат епизод ми става все по-антипатична!
Спокойни сънища! Sleeping

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 02:24 от nrgmama

# 723
Гледайки двата трейлъра, изглежда, че след скандала Пъръл ще докладва на Селин, Серкан ще съжали за поведението си и ще иска да говори с Еда, дано Сириус го заведе при Еда на стълбите, а не просто да се подминат. Но и да се срещщнат само ще си викат.

На сутринта Еда още бясна ще иска да му върне пръстена, ама той ще и каже, че имат договор. И тя ще се съгласи, докато не разкрие какво е станало.
През деня Серкан ще е цял ден със Селин. А Еда ще разследва случая. До вечерта ще изобличат Ферит и Каан и че Селин е скрила от Серкан истината за изтеклия договор заради Ферит.
(Надявам се през деня по някое време да има сцена където Айфер и момичетата обясняват на Серкан каква е ситуацията с откраднати дизайни. - но може и да не дадат и Серкан до последно да не знае какво е станало).
Ама при разходката със Сириус, явно Серкан няма да каже на Еда да остане. Т.е може и да е разбрал за Мело и Каан, а може и да е само за лъжата на Селин.

На следващата сутрин ще я извика в офиса и тя няма да му каже за връзката между Мело и Каан и няма да довърши фразата за сърцето си. И ще оставят зрителите с плачещи сърца.

Може би в следващия епизод ще има някаква драма около Серкан, и понеже Еда го обича ще се върне да го подкрепи и помогне, и може чак след това в 10 епизод ще си разкрият чувствата.

# 724
Flowers Hibiscus Момичета, страхотни анализи сте натворили отново Kissing HeartHug
Super_katia, теб отдавна съм те признала  Hug

Аз също мисля, че тази реч Еда си я изнася пред Джерен и може би Фифи. Мело вероятно е с онзи гад Каан Imp

Серкан съжали за думите на мига, в който ги изрече, но пуста гордост, има да се събира кой знае колко епизода, докато и каже нещо съществено Rolling Eyes Обаче не може да диша без да я вижда, и ще обикалят със Сириус техните места... Вечерта след скандала се разминаха на стълбите, но втората вечер са се намерили на тяхната пейка Relaxed

Селин и Пъръл от сега ми късат нервите, а и Мело ще се включи при тях, така като гледам Thinking

Интересно ми е Алптекин ли е наел някой да следи Серкан, че извадиха тези снимки ? Едната е от годежа, това ясно, но другите ... А тези книги на бюрото на Серкан дали не са подаръци от баща му? Всички изглеждат стари издания.

Много ми е интересно какво пак ще дочуе Еда наполовина от разговора между Серкан и Селин. Не е ли време вече да чуе нещо, което да я зарадва. Rolling Eyes
Няма да задълбавам повече сега, ама направо нямам търпение да дойде сряда

x Black Rose x HugKissing Heart дано си на близо, че изписахме темата Simple Smile

Хубава седмица ви пожелавам Flowers HibiscusFlowers Four Leaf CloverFlowers Hibiscus

# 725
А може и историята за Каан и Мело само Еда да я научи в новия епизод, а Серкан чак в следващия, не знам от кога са снимките от сета когато Серкан е с Айфер и момичетата.

# 726
Flowers Hibiscus Добро утро Flowers Hibiscus
И тази седмица сме № 1 в социалните мрежи Simple Smile

# 727
Привет, момичета Flowers Hibiscus
Мисля, че за всичко е виновен Сириус, не каза на Еда "Не тръгвай"Stuck Out Tongue Winking Eye
Хубав и усмихнат ден! Nature Sunny

# 728
Добро утро!
На мен ми направи впечатление, че разговорът на Серкан и Селин се води при кончето, което са спасили след като му е счупено крачето. Една наглед безперспективна история, в която кончето обикновено се умъртвява. Но това конче е оцеляло. Благодарение на любов и грижи. Много хубав символ са избрали, че винаги има надежда.  Прекрасен ден!

# 729
Оххх вторият фраг е направо бомба. Нямам търпение направо. Всичко сте казали за Еда и Серкан.
 Аз ще обърна внимание на Пъръл...
1. Много я харесвам.
2.Може ли да е такава овца?!
3. Селин ще я използва за информатор, докато не я забърка в някаква интрига и после да ще измие ръцете с нея и смятам още, че човекът, който ще и помогне ще бъде Еда...

# 730
Дали пък няма да съберат Енгин и Джерен. От приятелството да се зароди любов. Добре се разбират. Малко повече време заедно и не се знае... Пърл, ако не я стегнат, двамата огорчени от любовта ще се облегнат един на друг.
Голям смях падна с "един ден ти ще го возиш, един ден -аз" и желанието да му счупи другият крак и да се разпише и тя 🤣😜. Зор ще види миличният с тия двете.

На Алптекин  съм му сърдита. Бързо да се стяга и да застава редом до мама и синчето. Той глава на семейството ли е или лукова глава? Нещо и на него му бегат настройките. Чувствителен, мил и умен мъж, а пък всичко зарязал и гледа нацупен отстрани.
Явно наш Робо обича да чете. Поне се опитваше на басейна. И тати затова му подари книга. Не е просто ей така, а защото наистина ще го зарадва

Много чувствен епизод се задава. Аз да внимавам, че летя високо.

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 15:08 от Cherry-pie

# 731
  • Плевен / София
Добро утро!
На мен ми направи впечатление, че разговорът на Серкан и Селин се води при кончето, което са спасили след като му е счупено крачето. Една наглед безперспективна история, в която кончето обикновено се умъртвява. Но това конче е оцеляло. Благодарение на любов и грижи. Много хубав символ са избрали, че винаги има надежда.  Прекрасен ден!
Да...има надежда " роботът" да започне да чувства...по точно да си признае...😏
Пред голяма дилема съм ...за срядата ми се очертават два сериала за онлайн . ..." Домът..." и "Отвори вратата"....Кой да гледам на " живо"🤔

# 732
Привет!
Прави ми впечатление, че от сета не изтича и грам предварителна информация...явно в договорите си всички - актьори и персонал - имат зловеща клауза за поверителност...
Не са хубави тези работи, не мислят за нас...
А Еда е в правото си да върне пръстена и да прекрати договора - та Серкан я изложи жестоко пред всички и като му докаже, че е невинна, просто си отива - той да прави каквото иска със Селин - Еда му я подаде на тепсия...

# 733
Да, в интерес на истината, след последните случки, вероятно Селин ще зареже Ферит. Еда наистина направи всичко Селин да се върне при Серкан. А и Серкан наруши договора като злепостави и унижи Еда пред други хора. Така че няма много смисъл вече да продължават с годежа, освен ако не решат да си дадат шанс като истински годеници.

Предполагам обаче, че Айдан ще е против, нищо, че Еда вече й е симпатична.

# 734

Прави ми впечатление, че от сета не изтича и грам предварителна информация...явно в договорите си всички - актьори и персонал - имат зловеща клауза за поверителност...
Не са хубави тези работи, не мислят за нас...

В началото беше изтекло едно клипче с целувката, направено от страничен наблюдател. Говореше се, че е направено от някой от екипа, който в последствие е бил уволнен за тази си постъпка. Сигурно никой няма да посмее пак да го направи Close

Пред голяма дилема съм ...за срядата ми се очертават два сериала за онлайн . ... Домът...и Отвори вратата....Кой да гледам на живо🤔

Ако преместят сериала в неделя няма да имаш проблем Wink
Някъде четох, че от другата седмица ще го местят, но май няма нищо официално потвърдено.

Общи условия

Активация на акаунт