Отговори
# 705
Точно фразата "Между нас няма логика!" накара Серкан да погледне на живота с други очи. Еда го промени за едни два месеца и видя у него черти, които той не показва пред другите. Освен ако не броим студенината и разговорите, състоящи се от "Да" и "Не". А логичната Селин я видяхме колко струва и какво е направила за тези години, в които са имали връзка. Реално тя изобщо не го познава. А непредсказуемостта и непринудеността на Еда го впечатлиха. При нея всичко се получава както феята с вълшебната пръчица. Heart Русата ще има да взема. Trollface

# 706
Аз мисля, че ще й каже нещо свързано с договора..
+1
На ум ще си каже: " Защото съм влюбен в теб,липсваш ми ", а на глас за договора...
Блу,благодаря за превода...

# 707
  • Плевен / София

ето и буквичките
-   (Еда) След всичко, което преживяхме как можеш да ме обвиняваш? Как?
-   (Еда) Изобщо ли не ме познаваш? Изобщо ли не ми вярваш?
-   (Селин) Серкан е обвинил Еда в кражба? Значи са се разделили?
-   (Селин) За мен беше много трудно да те напусна, обичайки те.
-   (Серкан)Ако се вслушам в разума си ... ти си най-логичната (подходящата) жена за мен
-   (Селин) Еда и ти... между вас логиката на Еда ли слушахте?
-   (Серкан) Между нас няма логика!
-   (Еда) Трябва да тръгвам. Довиждане, Сириус.
-   (Серкан) Не и каза „Не тръгвай“,Сириус.
-   (Еда) Дойдох да ти върна пръстена.
-   (Серкан) Еда, Еда... Недей. Не го сваляй!
-   (Еда) Защо?
-   (Серкан) Защото...
Благодаря за превода ❤ най после Робо да каже нещо продиктувано от сърцето...може логиката да казва "Селин", но сърцето му шепне " Еда" 😏

# 708
  • София
Благодаря на преводачите за превода на епизод 7! Flowers Rose
Специални благодарности на blue за експресния превод на фрагмана! Flowers Bouquet

Мен лично той ме остави още по-объркана, още по-любопитна и още по-нетърпелива за следващия епизод в сряда (надявам се, че няма да бъде преместен в неделя, каквито анонси имаше!)! Това което ме изуми в него обаче е поведението на Селин! Много написахме за героинята, повечето коментари бяха отрицателни, но независимо от всичко написано до тук за мен нейното поведение е необяснимо! На нас тя ни е представена като една млада жена с чудесна професия, със сериозно и важно положение в обществото, с многобройни солидни връзки и контакти (които се споменават по отношение на всеки проект), значима  позиция във фирмата и още повече собственик в холдинга, сгодена за един също толкова добре ситуиран в обществото мъж, както казаха за нея и Серкан и Енгин "прекрасна жена" и изведнъж я виждаме да се обяснява на бившия си (при това в конюшнята!), как й е било много трудно да се раздели с него, защото го обичала!? Такъв тип "прекрасни жени" не са ли чували за женска гордост, човешко достойнство, самочувствие? Къде са им претенциите, къде им е класата, къде им е общественото положение? И на всичко отгоре като капак (ако фрагмана не е заблуждаващ) Еда дочу част от разговора им!
Хубава вечер! Sleeping

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 23:13 от nrgmama

# 709
Всеки чака другия да направи първата крачка, а смелостта не идва...

# 710
Ех, аз се надявам да и каже най-после, че я обича и да има истински целувки. Стига драма, напрегнах се, а и не ми се гледа доволната физиономия на Селин. Флагът е супер, нямам търпение. Ако ще го местят епизода, нека има епизод и в сряда и в неделя, не искам да прескачат срядата.

# 711
Blue, благодаря! Blue Heart Колко нежност, копнеж и тъга има в гласа му! Heartpulse

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 23:22 от Ели-mama

# 712
nrgmama Тя тази, ако имаше поне малко гордост, както е описано в коментара ти, нямаше да ходи да рови в спалнята му и да размахва договора. Каквото е там между тях, не е работа на хората. Още по-малко на бившата. Така че за какво достойноство и Селин в едно изречение може да се говори.. Relieved Еда вече е друг човек и тя си държи на думата.

# 713
Верно е стоножка Селин, май Мело беше я нарекла така.

# 714
  • София
Цитат
ani_zh
# 712 30 авг. 2020, 23:16 ч.
nrgmama Тя тази, ако имаше поне малко гордост, както е описано в коментара ти, нямаше да ходи да рови в спалнята му и да размахва договора. Каквото е там между тях, не е работа на хората. Още по-малко на бившата. Така че за какво достойноство и Селин в едно изречение може да се говори.. Relieved Еда вече е друг човек и тя си държи на думата.

Абсолютно съм съгласна с написаното, просто исках да посоча за пореден път претенциите на хората от Висшето общество и като противовес, тяхната истинска същност! Защото цели 7 епизода слушахме иронични коментари, злобни подмятания, злонамерени реплики от страна на Селин, Пъръл, родителите на Серкан, гостите на годежа и разни други, относно "ниското социално положение на цветарката Еда"! Но именно Еда е жената с гордост и достиойнство, а за Селин "перфектната жена от Висшето общество" са останали първите няколко критерия за да бъде в това толкова важно за тях общество: безупречен външен вид (облекло, грим), а останалите качества ги е изгубила някъде по пътя търсейки и чакайки любов от Серкан!
Хубава вечер! Kissing Face

# 715
Disappointed RelievedDisappointed Relieved
Цитат
   (Серкан)Ако се вслушам в разума си ... ти си най-логичната (подходящата) жена за мен
Каква логика бе , Серкан бей, нали си учил физика,  не знаеш ли ,че противоположностите се привличат?Какво ще правиш с тоя сухар Селин? Тя пък ,милата, на какво се надява, че Серкан ѝ е забъркал и умира за нея . Умира за  тази, която му показа красивата страна на света и го научи да диша , а той с една дума само я отблъсна .Ама нейсе, ще му се върне.Disappointed Relieved

# 716
Дори коня не иска да гледа злобарчета Селин Simple Smile

Къде е чак сряда.....

JoyОх,не мога ,много се смях:joy:

Логика!Няма логика в любовта!Има магия!Случва се нещо,не защото трябва,а защото го искаш!
Селин направо изгоря,като факел:rage:

# 717
  • София
Gift HeartЗначи Серкан, не баща му гледа снимките

Часовникът с предният фраг е един и същ (според мен)
Много мило и сладко и намества годежния пръстен, наистина е влюбено нашето момче Cupid

Според мен в първия фрагман именно Алптекин гледа снимките с Еда и Серкан, докато във втория - самия Серкан. Аргументите ми за това твърдение са: 1) различните обстановки (в случая маса/бюро) с цветя в първия фрагман и само с книги във втория; 2)  часовник с тъмносиня каишка в първия фрагман и часовник с черна каишка във втория. Верно е, че Серкан редовно сменя часовниците, но от първи епизод той носи часовника си на лявата ръка и до часовника му има и две гривни.
Спокойни сънища на всички вълнуващи се от сериала! Sleeping

Последна редакция: пн, 31 авг 2020, 00:36 от nrgmama

# 718
Добре сте я нареди Селинката Grinning
Аз пък не я намирам за толкова лоша за сега. Поведението ѝ е обяснимо за жена, все още силно влюбена в бившия си. Може би е малко високомерна, което идва от социалния ѝ статус и от ревност, но за сега действията ѝ не ми се струват толкова злобни и преднамерени. Напимер когато искаше Еда да се изправи пред папараците, според мен искаше по-скоро да спре сензацията и да предпази Серкан, отколкото да злепостави Еда. Е, със сигурност не изпитва и топли чувства към нея, но за сега не е правила кой знае какво умишлено и целенасочено в нейна вреда.

А Еда с каква надежда гледа в последната сцена на фрага. Направо ти къса сърцето Broken Heart

Това, че в първия фраг Алптекин гледа снимките беше вече доказано от супер детектива супер_катя. Сега чакаме да разберем какво ни е убягнало в този фраг Stuck Out Tongue Winking Eye

# 719
Явно много сме слушали дизи боговете, защото почти веднага чуха молбите ни за втори фраг и то какъв Heart EyesHeart EyesHeart Eyes Хубавото е, че дори и да им смяна на деня, няма да е тази седмица и в сряда, живот и здраве, ще си гледаме сериалчето, че до неделя не знам как щяхме да издържим иначе Kissing Face

А сега по никое време да започна с разследването >>>

Тази гняз Пъръл веднага ще докладва на Селин за скандала между ГГ. Със същото розово костюмче е, с което беше на съвещанието. Тъкмо след Анталия започна да ми става симпатична, но не би... Нищо де, нея Джеренката ще я оправи Wink

Съдейки по дрехите му, Серкан явно още същата вечер на скандала се разкайва и тръгва със Сириус да обикаля квартала на Еда, когато се засичат (или по-скоро се разминават) на стълбите.

Еда обаче си излива душата на тераската у тях, т.е. фразата, че изобщо след толкова преживени неща как може да я обвинява, не я казва лично на Серкан, а на някое от момичетата или лелята.

Сцените с гледането на снимките на ГГ са 3 отделни. Серкан ги гледа вечерта след скандала (предполагам заради сивата му блузка). Втори път на сутринта, когато идва Еда да му върне пръстена и третия път Алптекин ги вижда някъде... (за мен не са на бюрото на Серкан, а на друго място)

Ще има и втора разходка със Сириус, когато Еда е с дънковото якенце и казва на Серкан, че трябва да тръгва. Предполагам, че бърза да отиде на среща с Ферит и след разговора с него ще отиде в дома на Серкан, където ще дочуе разговора му (или част от него) със Селин в конюшната...

Самата Селин е еднакво облечена и в ресторанта, когата са само двамата със Серкан и в конюшната и в колата му... Явно целият ден ще са заедно Rolling Eyes

Еда има още 2 различни ансамбълчета. Едното е с бялото сако, когато отива да върне пръстена на Серкан. Вероятно Серкан наистина няма да ѝ каже да не сваля пръстена, защото я обича, а пак ще е нещо свързано с договора и тя ще се нацупи, както направи след урока по плуване (снимката с очилата). По същият начин е облечена, когато с Фифи и Джерен правят разследване, но и когато загърбва Мело...

Другото анасамбълче на Еда е керемидената блузка и бялата поличка. С него е в офиса на Серкан. Да видим как ще си довърши там изречението, защото ми се струва, че и тя няма да може да си признае чувствата, нищо че на най-горната снимка гледа като котка Animal Heart Eyes Cat

Общи условия

Активация на акаунт