Тромбофилия, ДВТ, проблеми с кръвотока, прееклампсия - тема 12

• 37 199
  • 763
  •   1
Отговори
# 720
Ако ще правиш Анти Ха, имай предвид, че 4 поредни дни трябва да се бие 4 часа преди часът за изследване. Тоест ако имаш час след 7 дни, имаш 3 дни за смяна и ще трябва с по-големи интервали да изместваш.

# 721
Ако ще правиш Анти Ха, имай предвид, че 4 поредни дни трябва да се бие 4 часа преди часът за изследване. Тоест ако имаш час след 7 дни, имаш 3 дни за смяна и ще трябва с по-големи интервали да изместваш.

Е това вече става сложно😊 Ще трябва 4 дни поред да ставам в 05:30ч😳 Аз сутрин слагам и други инжекции и става интересно вече...Вадя тефтера и почвам да пиша, че пия и една торба с лекарства и да не взема да забравя нещо накрая... Важното е всичко с бебчо да е наред а пък ще правя каквото трябва... А ако вземе и това зацапване най накрая да спре направо ще си отдъхна... Ще пусна и един прогестерон пак да не се окаже, че това зацапване е от проблем с него, защото колкото и да ми казват че е нормално на мен ми е странно 2 седмици вече ту да почва ту да спира...Ходих вече на 3ма лекари и всекИ ми вика нормално е, но и преди 3г като направих мисед пак уж беше нормално, а накрая спря сърдечната дейност... Сега направих пътека до клиниката по 2 пъти в седмицата ме гледат и уж било нормално, но никой не търси причината, а аз стоя пак под напрежение и си пускам 100 изследвания на своя глава за да хванем проблема навреме (ако изскочи такъв)...

# 722
Като ходих при Пскалева по тела ми казаха,само в деня на изследването да е 4ч.преди,инжекцията,а не няколко дни.

# 723
Като ходих при Пскалева по тела ми казаха,само в деня на изследването да е 4ч.преди,инжекцията,а не няколко дни.

Една жена писа вчера или онзи ден по групите, че отишла при Паскалева и я върнали точно заради тия 4 дни. А по телефона й казали само за денят да е 4 часа. Та го беше написала като предупреждение да не върнат и друг.

# 724
Момичета налага ми се да изместя клексана от вечер сутрин и се чудя с по колко часа мога да го премествам за да няма проблеми... Паскалева ми каза днес изобщо да не го слагам вечерта и направо утре сутрин, но аз не смея, защото съм в най рисковите седмици, а и имам точно в тези седмици един мисед (най вероятно заради липса на терапия). И се чудя с колко часа най много мога да го измествам, за да няма риск за бебето...?
Вечер в колко го биеш?.Почни няколко дни да закъсняваш и така.
Вечер в 21ч го слагам. До една седмица трябва да го изместя защото съм на изследване. Благодаря ви за бързия отговор!

Питай Паскалева да си сложеш една вечер и една сутринта, ако те е страх.
Аз в началото до 12г.с. без да искам вечерта вместо прегнил боднах клексан, като се осъзнах боднах и прегнил. Много се ядосах, бяха на плота едно до друго и бях разсеяна.
На сутринта за мой "късмет" имах час при Паскалева и ме презаписа за контролни изследвания след 1 седм.

# 725
Здравейте момичета,
Някоя от вас пие/пила ли е Омега 3 по време на бременност?
Днес Русев ми предписа за допълнително разреждане на кръвта, но не ми препоръча конкретна марка.
Вие имате ли някоя конректно от която да сте доволни или която лекарят да ви е предписвал?
Аз си взех тези веднага след прегледа, но сега започнах да се чудя дали са достатъчно изчистени, това каза като изискване единствено Русев. С  4 хетерозигота съм (ACE, 4G/5G, F13, MTHFR).
Благодаря ви!

# 726
Моят доктор ми е казал, че при бременност трябва да се пие Омега 3 за бременни.

# 727
  • София
Знам,че Сигридов препоръчва ето това:

2 седмици след като ги започнах, смъкнах Д-димер и Фибриноген и имам леко повишение на АПТТ.   Явно наистина действа.

# 728
Kas_88 - от коя седмица на бременност/кога преди бременност ги започна?
55Rush - аз имам твоите мутации но без АСЕ.  Кога ти каза доц. Русев да ги пиеш т.е. кога започваш прием?

Благодаря предварително момичета, не съм се докопала до Русев още а имам голяма чуденка за добавките и по-специално за Омега 3 - има ли противопоказания и риск някакъв да се взимат, някой знае ли?

# 729
  • София
Kari88 започнах ги в 25-та аз, сега съм 28 и 2 дни. Последната коагулация ми е точно 2 седмици след началото на приема. Мисля да ги пия до края. За противопоказания не знам, но следващата седмица ще питам Сигридов,че успях да се запиша за преглед при него и мога да споделя тук ако вече не си го изговорила с Русев.

# 730
Kari88 започнах ги в 25-та аз, сега съм 28 и 2 дни. Последната коагулация ми е точно 2 седмици след началото на приема. Мисля да ги пия до края. За противопоказания не знам, но следващата седмица ще питам Сигридов,че успях да се запиша за преглед при него и мога да споделя тук ако вече не си го изговорила с Русев.
Ще ти бъда ужааааасно благодарна!! Аз питам по-скоро дали е ок да се приемат преди/от самото начало на бременност т.е. след позитивен тест. Да знам да взимам ли (а и са скъпички) че надеждата умира последна и опити се правят... Благодаря ти предварително!

# 731
Знам,че Сигридов препоръчва ето това:

2 седмици след като ги започнах, смъкнах Д-димер и Фибриноген и имам леко повишение на АПТТ.   Явно наистина действа.
Благодаря ви!
По една таблетка на ден ли приемахте, както е предписано?
Знаете ли дали ги има във физическа аптека или само в Здравис онлайн?

# 732
  • София
55Rush вечер по 1 се пие. Не съм се интересувала за други места дали ги има, защото и другите витамини и добавки си ги поръчвам от здравис.

# 733
Аз в опитите си да подобря качеството на Я по препоръка на Денис съм изпила поне 3 опаковки от тези на Life Extension:
Скрит текст:
Сега след като разбрах за фактор V си поръчах още една опаковка и вече е на митница, скоро я почвам преди нов ЗЕТ.
DHA е в същото количество, а EPA доста повече от тези, които са ви препоръчали. Някой знае ли дали това по-голямо количество ЕРА би навредило при бременност, или колкото повече е по-добре (от обща култура)?

# 734
Kas_88 - от коя седмица на бременност/кога преди бременност ги започна?
55Rush - аз имам твоите мутации но без АСЕ.  Кога ти каза доц. Русев да ги пиеш т.е. кога започваш прием?

Благодаря предварително момичета, не съм се докопала до Русев още а имам голяма чуденка за добавките и по-специално за Омега 3 - има ли противопоказания и риск някакъв да се взимат, някой знае ли?
В момента съм 22г.с. и ми ги изписа днес. Трябва да ги започна веднага.
Причината беше повишаващите се фибриноген и Д-димер.

Общи условия

Активация на акаунт