Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 34

• 42 779
  • 758
  •   1
Отговори
# 75
Здравейте някой знае ли фонда колко време поема замразяването 1,3,месеца

# 76
Попитай в клиниката си. В моята клиника периода на замразяване се заплщаше, но пък нищо друго не съм платила. В други се плащат някои от манипулациите, но престоя на замразените ембриончетата е безплатен.
Общо взето Фонда отпуска определена сума, а клиниката решава за какво да ги изразходва според протокола.

# 77
  • София/Севлиево
Имам си номерче-53599 от 1.09,засега със статус на прието заявление,но като гледам май няма много да чакам.

# 78
Аз съм номер 53338 и аз чакам одобрение тези дни. Надявам се скоро да имат заседание.
Някой да знае нещо по въпроса?

# 79
Аз съм 53315 и проверявам по 3 пъти на ден Grin

# 80
И аз..😁😁😁

# 81
  • София/Севлиево
Заседанията не се ли провеждат около 15-то число?В сайта пише кои ще получат финансиране-те през септември ли ще са?Ние за октомври ли ще останем?

# 82
Миналия месец заседанието е било на 10ти, а одобрените на 10ти август са си получили заповедите до края ва Август.
Ние чакаме одобрение тази седмица а самата заповед, зависи, но до края на септември би трябвало да я получим.
Така че, да, процедура можем да започнем чак октомври, след като си получим заповедта.

# 83
Здравейте, някой знае ли, дали вече  е минало заседанието този месец?

# 84
Здравейте, обадих се на фонда, минало е заседанието.
Сайта ще бъде обновен след 23.09 и тогава ще започнат да се изпращат заповеди.
Казаха,че имат супер много заявления и затова е забавянето. Малко се притеснявам за което.

# 85
Bibi23, благодаря за информацията! Аз им бях писала, но не ми отговориха. Ще чакаме. Важното е после да има хубави пухкави резултати! Blush

# 86
Здравейте, тези които кандидатстват за спонтанен цикъл дочух, че от ЦАР са искали изследването за АМХ да е от репродуктивна клиника, не от лаборатория, някой има ли информация? И правя корекция на предишен пост: при спонтанен цикъл са 4 пункции и един транфер (не 4 транфера, както беше написал някой).

# 87
Здравейте, тези които кандидатстват за спонтанен цикъл дочух, че от ЦАР са искали изследването за АМХ да е от репродуктивна клиника, не от лаборатория, някой има ли информация? И правя корекция на предишен пост: при спонтанен цикъл са 4 пункции и един транфер (не 4 транфера, както беше написал някой).
Flushed само един трансфер? Май аз написах, че са четири, извинявам се,, ако съм заблудила някого.

# 88
Да, само един е. Идеята на спонтанният цикъл е без стимулация да се събират я от 4 пункции, след което се прави транфер. Затова и включва замразяване, култивиране и размразяване.

# 89
Здравейте,
посочените номера в сайта са за месец август или от заседанието през септември?

Общи условия

Активация на акаунт