Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 34

• 42 789
  • 758
  •   1
Отговори
# 90
Ей сега го обновиха waterviolet, мен ме огря. Да не правим заедно инвитро.

# 91
И аз мога да се похваля с издадена заповед. Вече мога поне за това да се успокоя, че откакто подадохме документите само сънувам как нещо с документите не е наред и ни ги връщат Smile А като чета различните теми, пристесненията тепърва предстоят.
Пожелавам ни колкото издадени заповеди този месец, толкова положителни тестове в идните месеци Hug

# 92
Аз също съм с издадена заповед, толкова ми олекна.
Дано напълним темата с положителни тестове!

# 93
Здравейте и ние имаме зелена светлина! Успех на всички ! Heart

# 94
  • София/Севлиево
И аз съм със статус "издадена заповед за финансиране" Simple Smile Щеше да е хубаво утре да я получа,т.к.днес ми дойде и да почнем веднага, но ще почакам още малко... Успех , момичета!

# 95
Момичета, и аз се нареждам с издадена заповед! Simple Smile Успех на всички! Flowers Four Leaf Clover

# 96
Ей сега го обновиха waterviolet, мен ме огря. Да не правим заедно инвитро.
Тери 😃
И мен ме огря!
Аз най-вероятно ще съм края ноември, но ще се дрънкам с д-р Петрова да почнем началото на ноември. Че ми се изчака чакамото. При теб кога планирате?

# 97
и ние сме одобрени Simple Smile дали знаете до колко време пристигат самите заповеди? Успех на всички!

# 98
момичета аз съм номер 53323, но още не ми е обновен сайта .. Sad(

# 99
  • София/Севлиево
На мен по обяд не бе обновен,после като опитах след прочетеното тук имаше промяна.Моят номер е след твоя така че и ти трябва да си със същия статус...

# 100

Аз съм 53338 и съм одобрена, ще ти се обнови сигурно утре.

# 101
Violetaraskova, имаш кеширани файлове на сайта най-вероятно. И при мен така не се обновяваше, но като изчистя кеша и се обнови. Ако не успееш, може да ми пишеш и ще ти проверя статуса. Аз съм номер 53548, така че твоя номер със сигурност е разгледан.

waterviolet, отивам след 12-13 дена за противозачатъчни и се каня за началото на ноември. Много ще се радвам заедно да вървим. Аз утре имам час и при психоложката им по съвет на докторката. След 4 трансфера и 7 ембриона  се затворих, та реших преди следващото инвитро да я послушам и да дам шанс на консултациите с психоложка.

Успех, момичета, надявам се да се видим всички в Дългото чакане след трансфер и след това в бременната тема.

# 102
Аз съм номер 53544 и съм одобрена, така че и номерата преди това със сигурност имат одобрение. Предният път за 10 дена си получих заповедта. Предполагам до края на септември и началото на октомври всички ще получим.

Тери, аз съм след кюретаж и бях много зле психически, но успях да се възстановя. И твоята история я следя. Направи всичко възможно и всичко, което ти доставя удоволствие, за да се успокоиш и възстановиш. И аз ще се радвам да сме заедно. Този път ще успеем, сигурна съм ♥

# 103
Момичета, току-що ми доставиха заповедта. Моят номер е 53 24..
Елислава, може и да имаш късмет днес-утре да си я получиш и да започнете Flowers Four Leaf Clover

# 104
Здравейте, дами! Имам издадена заповед, която е със срок до средата на ноември, но подадох документи за смяна на клиника. Въпросът ми е, мога ли да започна процедура с новото лечебно заведение,  преди да съм я получила коригирана ?
Благодаря на отзовалите се Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт