Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 34

• 43 670
  • 758
  •   1
Отговори
# 285
Здравейте. Знаете ли, веднъж месечно ли се обновява сайта със статус на молбата и дата за получаване. Преди всяка седмица актуализираха. Предполагам, че сега в петък трябва да има нова информация.

# 286
Здравейте, някой днес има ли получил заповед. Аз съм 5388...и все още чакам

# 287
Аз съм от по предните номера но все още нямам.Звънях и днес Еконт все още не са изпратили вс заповеди.Дано всичко да е наред и до края на седмицата имаме всички.Ако някой е получил скоро нека пише.

Последна редакция: вт, 10 ное 2020, 15:23 от A-29

# 288
Някой днес получил заповед?

# 289
Днес в е-еконт видях,че заповедта ми е изпратена и най-вероятно утре ще я получа.Номер 53907.

# 290
Как видяхте в еконт?

# 291
Здравейте, през август ме одобриха от Фонда на спонтанен цикъл. Антимюлеровия хормон си го изследвах през юли. Днес ми излезе резултата от опита и е отрицателен Sad Чудя се дали мога пак да кандидатствам на база изследването от юли, колко месеца е валидно? И също ако реша да кандидатсвам, като сменя клиниката, трябва ли да си изискам цялата документация от старата болница, за да може в новата да ми подготвят документите? Или пък да си кандидатствам през старата болница и като ме одобрят да подам заявление за смяна?

# 292
Здравейте, през август ме одобриха от Фонда на спонтанен цикъл. Антимюлеровия хормон си го изследвах през юли. Днес ми излезе резултата от опита и е отрицателен Sad Чудя се дали мога пак да кандидатствам на база изследването от юли, колко месеца е валидно? И също ако реша да кандидатсвам, като сменя клиниката, трябва ли да си изискам цялата документация от старата болница, за да може в новата да ми подготвят документите? Или пък да си кандидатствам през старата болница и като ме одобрят да подам заявление за смяна?
Мисля ,че АМХ беше 6 м валиден

# 293
Здравей, АМХ важи 6 м. Спермограма 1г. Аз лично смених клиника след издадена заповед, но така се случи при мен. При пореден опит се подават по - малко документи и мисля, че е по - добре да кандидатстваш с новата клиника направо. Свържи се с новата клиника и ги попитай, от там ще ти обяснят всичко. Успех.

# 294
  • Sofia, Bulgaria
Днес се свързах с еконт отговора, който получих от тях е:

Здравейте отново,

Моля да ни извините за причиненото неудобство.
В предвид обема на пратките от този подател същите ще бъдат обработени до края на седмицата.

С уважение,
 Явно пратките от ЦАР наистина са изпратени от преди 2 седмици, но забавянето идва от Еконт.
 Звънях, писах... Глупвото в моя спучай е, че имам 4 дни отпуска до края на годината, които мислех да използвам за стартиране на процедурата, цикъл чакам в петък съответно съм си пуснала отпуска и ги питах много пъти от еконт най- нормално дали в проблема  е в тях, те казаха, че пратка за мен няма. След като им написах мейл чак получих този отговор....

# 295
Току-що пощальона ми донесе заповедта, тъй като такъв беше избора ми за получаване. Моят номер е един от последните 54199.

# 296
Здравей, АМХ важи 6 м. Спермограма 1г. Аз лично смених клиника след издадена заповед, но така се случи при мен. При пореден опит се подават по - малко документи и мисля, че е по - добре да кандидатстваш с новата клиника направо. Свържи се с новата клиника и ги попитай, от там ще ти обяснят всичко. Успех.

Да, аз си записах час за петък при нов доктор в др. клиника и ако ми допадне ще разпитам как да стане кандидатстването. А ако подам през Надежда (старата ми клиника), за да не им се обяснявам засега, че ще се местя, след това как става  смяната на заповедта?

# 297
Туко що звънах в еконт казаха че пратка нямам. Някой има ли информация. Имам чувство че няма да дойдат тезинписма

# 298

Да, аз си записах час за петък при нов доктор в др. клиника и ако ми допадне ще разпитам как да стане кандидатстването. А ако подам през Надежда (старата ми клиника), за да не им се обяснявам засега, че ще се местя, след това как става  смяната на заповедта?

Ако подадеш през старата ти клиника,после пак ще трябва да пуснеш заявление за смяна на клиниката и пак се чака макар и по-малко.
По-добре си вземи всички необходими документите защото от новата клиника най-вероятно ще ги поискат да ги имат.

Някой знае ли кога ще ъпдейтнат новите номера на сайта - дали ще е утре или другата седмица?

# 299
Здравейте. Знаете ли, веднъж месечно ли се обновява сайта със статус на молбата и дата за получаване. Преди всяка седмица актуализираха. Предполагам, че сега в петък трябва да има нова информация.

Експертната комисия заседава 1 път месечно и след обработка на нейните решения по заявленията се обновяват статусите в сайта и срока за изпращане на заповедите.
Ежеседмичната актуализация касаеше единствено добавянето на новоприетите заявления, които тепърва предстои да се разглеждат от комисията.

Общи условия

Активация на акаунт