Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 34

• 43 585
  • 758
  •   1
Отговори
# 360
Момичета току що и аз получих известие от Еконт на сайта им ,че е постъпила пратка от фонда .
54 387

# 361
Момичета току що и аз получих известие от Еконт на сайта им ,че е постъпила пратка от фонда .
54 387
И моята заповед днес пристигна. 😊

# 362
Здравейте!

Моята заповед изтече в средата на ноември и така не успяхме да я ползваме. Знаете ли какъв е редът за кандидатстване отново и трябва ли отново да пискаме АМХ и спермограма?

Благодаря!

# 363
Някой може ли да ме светне как се процедира при повторно кандидатстване след неуспешен опит? На сайта намирам приложения, заявления, декларации и т.н., но не и информация дали и какви изследвания трябва да се приложат, съответно колко време важат предишните.

# 364
  • София/Севлиево
Отиваш в клиниката си и те знаят какво да правят-ще ти дадат една камара документи да попълниш и ще ти кажат какви изследвания трябват.После им ги връщаш готови и те ти ги подават към фонда.Дори да решиш в нова клиника пак така се процедира.Само че в този случай е много важно да занесеш епикриза от предишния си опит от старата клиника(поне при мен бе така).

# 365
Здравейте!

Моята заповед изтече в средата на ноември и така не успяхме да я ползваме. Знаете ли какъв е редът за кандидатстване отново и трябва ли отново да пискаме АМХ и спермограма?

Благодаря!

Нямаше ли удължаване на заповедите заради Ковид..? Thinking Обадете се на ЦАР да питате, най-добре.

# 366
Имаше удължаване на заповедите заради Ковид, но удълженият срок беше до 13.11.2020г.
Момичета, ЦАР имат ли имейл, на който може да им се пише за информация? Ако някоя от вас го има, ще помоля да ми го даде. Благодаря предварително.

# 367
Да, на сайта го има поместен ниско долу: cfar@mh.government.bg . Отговориха ми направо скорострелно Sunglasses

# 368
Здравейте момичета. Имам един въпрос. Ако една заповед не бъде ползвана, какво се случва с нея? Счита ли се за осъществен опитът и тези 4 опита, които фондът финансира, намаляват ли с един или в бъдеще бих могла да ползвам пак 4.
Благодаря Ви!

# 369
Чувала съм, че трябва да се кандидатства наново като се приложи и изтеклата заповед, за да се провери дали наистина не е използвана.

# 370
Здравейте, днес получих заповедта си 54574. Отне ми точно един месец. Успех.

# 371
Момичета, колко време важат спермограмите и становището от уролога?
Ние получихме втората заповед, без да сме правили нови спермограми, но май е време за нови. Една година ли беше?

# 372
Момичета, колко време важат спермограмите и становището от уролога?
Ние получихме втората заповед, без да сме правили нови спермограми, но май е време за нови. Една година ли беше?
На нас ни искаха нова година след първия опит, толкова изчакахме за втори, почти в края на заповедта бяхме като го започнахме, но ММ беше на терапия през това време. Та новата СГ беше контролна.

# 373
Момичета, дали знаете колко пъти можеш да кандидатстваш по Фонд? Чувала съм че ,може повече от 1 път.

# 374
Момичета, дали знаете колко пъти можеш да кандидатстваш по Фонд? Чувала съм че ,може повече от 1 път.
По фонда може да кандидатстваш 4 пъти за 4 опита.

Общи условия

Активация на акаунт