Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 34

• 43 579
  • 758
  •   1
Отговори
# 420
Някой има ли информация дали е минало заседанието този месец? То не остана за кога да заседават....

# 421
Здравейте, момичета.
Някоя от вас знае ли предишни месеци на кои дати са били заседанията или всеки месец са с различна дата?

# 422
Здравейте, момичета.
Някоя от вас знае ли предишни месеци на кои дати са били заседанията или всеки месец са с различна дата?

Всеки месец датите са различни. Така ми отговориха. За декември и аз нямам инфо, а ме интересува.

# 423
Моите документи са влезли с дата 15.12 и силно се надявам да съм сред последните, а не в първите редици за следващия месец. Simple Smile
Здравейте, момичета.

Всеки месец датите са различни. Така ми отговориха. За декември и аз нямам инфо, а ме интересува.

# 424
Много потайни ми се струват този месец, като че ли друг път повече се споделяше информация за заседанието. Дали е възможно да пропуснат декември? Не виждам защо, ама ми хрумва и най-лошото, защото почти не останаха работни дни...

# 425
Здравейте,
Ние те първа ще оправяме документи след посещението ни на 21-ви в клиниката. Мисля, че няма да попаднем в разглеждането през декември, то няма за кога?

# 426
Погледни го от добрата страна, няма да чакате много за заседаването през януари. Simple Smile
Много е вероятно заседанието този месец вече да е минало.
Здравейте,
Ние те първа ще оправяме документи след посещението ни на 21-ви в клиниката. Мисля, че няма да попаднем в разглеждането през декември, то няма за кога?

# 427
И да е минало, поне на сайта няма инфо. Моите документи са от 27.11 с входящ номер и още си стоят като подадени и без издадена заповед.

# 428
A нашите са от 11.11...

# 429
До колкото разбирам, сайта се обновява веднъж месечно. Пише, че са вкарани заявления точно до 27.11. Най-вероятно чак след следващото обновяване ще има промени в статусите.
И да е минало, поне на сайта няма инфо. Моите документи са от 27.11 с входящ номер и още си стоят като подадени и без издадена заповед.

# 430
Погледни го от добрата страна, няма да чакате много за заседаването през януари. Simple Smile
Много е вероятно заседанието този месец вече да е минало.
Здравейте,

Да ,живи и здрави ще си изчакаме реда.

# 431
Аз си мислех, че разглеждат всички завления подадени до деня на заседанието. Сега като прочетох, че има хора подали на 11.11 и нямат резултат се отчаях. Дори и да има заседание май няма надежда за нашите документи този месец 😔

# 432
Вероятно комисията за месец ноември е заседавала преди 11.11 и     вашите документи са останали за разглеждане през декември. Затова при вас се получава по-дълъг период на чакане.
Първият път, когато си подадох документите беше на 12.06, но комисията за юни беше минала и останах за юли. Така, че момичетата скоро ще трябва да ни зарадват! Успех на всички!

# 433
Явно е така, защото с подадени на 26.10 документи , си получих заповедта в края на ноември при срок до 07,12.
 Сега документите за смяна на клиника са с входящ номер от  27.11, но или не е минало заседанието, или не е обновен сайтът.

# 434
Следя темата от много време и досега не си спомням да съм виждала заседание проведено по-късно от 10-15, така че според мен просто се мотаят или има проблем с комисията покрай ковид и не могат да се организират електронно да заседават.

Общи условия

Активация на акаунт