Център за асистирана репродукция (ЦАР) тема 34

• 43 518
  • 758
  •   1
Отговори
# 480
Бени , за януарското заседание ще са твоите и ще си получиш заповедта до началото на февруари.

# 481
Бени , за януарското заседание ще са твоите и ще си получиш заповедта до началото на февруари.

Да и аз така мисля, ще почакам да минат празниците и пак ще се свържа ,за да си получа вх.номер. Simple Smile
Дотогава да се надяваме на чудо, защото чудесата се случват..👍🤗

# 482
Atacama, ще споделиш ли когато получиш заповедта за да започнем да чакаме и ние? Simple Smile

Здравейте, и аз съм в първите 5 и се надявам до 8.01 да бъде изпратена, за да стартирам 😊 Успех 🍀

# 483
Според написаното в сайта до 30.01,но според мен ще е по-бързо.

А имало ли е случаи да става преди посочената дата?

# 484
Да, зависи и по какъв начин ще си ги получите. Нашата идва чрез Еконт. Носят заповедите в офиса, от който пращат и съответно той има срок, в който да ги достави, примерно 2 седмици.

# 485
Моля, да споделите, когато започнете да получавате заповедите.
Преди получавах e-mail за пратки от Еконта, но спряха. Сега си направих профил и пак там не ми изписва, че имам пратки. Sad Да не пропусна щастливото писмо.

# 486
И мейл, и смс получавам. Не се притеснявай, няма да го пропуснеш.

# 487
Здравейте момичета,
Днес си получих вх.номер по мейла. Вече и аз се редя на опашката...🤗

# 488
Момичета, къде точно се намира въпросната пощенска кутия на ЦАР, в която може да се оставят документите? Ходих в понеделник, въпреки че беше почивен ден, като си мислех, че е някъде извън сградата, но не можах да я видя 😄
През Януари до колкото знам, подписват договорите с клиниките... По този повод заседават ли през месеца?

# 489
Трябва да се влезе в сградата, т.е. трябва да е в работно време. Пощенската кутия е вдясно, закрепена на една колона до прозореца.

Последна редакция: ср, 30 дек 2020, 16:09 от GERy@K

# 490
Здравейте,
Случвало ли ви се е да пишете вх.номер в страницата на ЦАР и да не можете да влезете?
Аз опитвам вече няколко пъти и не мога да направя проверка ,примерно! 🙄🙄🙄

# 491
Ще можете да направите проверка след актуализация на сайта, която правят след като мине заседанието за месеца. До тогава при тях се вижда "прието заявление", а при вас в сайта "няма данни".

# 492
Бени, обновяват сайта към 27мо число на месеца. Тогава ще видиш с какъв статут са документите ти. Simple Smile
Здравейте,
Случвало ли ви се е да пишете вх.номер в страницата на ЦАР и да не можете да влезете?
Аз опитвам вече няколко пъти и не мога да направя проверка ,примерно! 🙄🙄🙄

# 493
Благодаря ви, това не го знаех. Simple Smile

# 494
Честита Нова година, момичета! Въпросът ми е с коя куриерска фирма разпращат заповедите? Посочих си постоянния адрес, а там са родителите ми. Малко ми е притеснено, относно получаването. Ако не съм там в дадения момент, от къде се получава пратката?

Общи условия

Активация на акаунт