Той не ме желае

• 25 224
  • 335
  •   1
Отговори
# 240

За части от секундата си помислих как я еди си какво, че прехвърчаха искри, и сигурно не съм я поканил, не е излезнала с мен "на разходка", но реално търся друго, и не бих се занимавал, защото ако се влюби, а аз привържа, няма да е здравословно в дългосрочен аспект за мен, а не бих искал да й разбивам сърцето.

ФФ,толкова си практичен, поне така звучиш.
Както и предполагах, но сега го и чета..
Ти не допускаш възможността, ти да се влюбиш и да изпуснеш самоконтрол Simple Smile

# 241
Фанатик, аха да ти се получи и все греда,  да му се невиди.

# 242
Ти не допускаш възможността, ти да се влюбиш и да изпуснеш самоконтрол Simple Smile
Допускам, допускам, но то е отвъд първоначалното впечатление, при мен по-бавно става нещата.
Може да съм проактивен и много деен, много неща инициирам да се правят, не седя, не чакам, но е процес.
Жената трябва да е влюбена.
Е, двупосочно е идеалният идеал и идилия, няма какво да спорим. Wink

Фанатик, аха да ти се получи и все греда,  да му се невиди.
Нищо не ми е на всяка цена, забавлявам се и наслаждавам на живота и себе си, ежедневните си ангажименти, хобита, интереси, близките си и т.н.
Реално постоянно има какво да се прави.
В същото време съм от много малкото хора, можещи когато пожелаят тотално да се изолират, презаредят батерии, и отново бодри и ведри напред към следващите емоции и мигове, които няма как да планираш.
Здравето е най-важно.
Днес покрай мен две оплаквания в рамките на няколко часа - познат, влиза за операция на окото, друг детето му счупило крак.
Та, умната, и подреждайте приоритетите, бъдете хора на първо място.

Edit: Някъде бях прочел нещо подобно, което е точно в контекст на моите мисли, перифразирам : "Партньорът не е задължителното условие човек да е щастлив, а пожелателното".
Авторът, ако се припознае, да се покаже, и каже точната формулировка. Wink

Последна редакция: пн, 14 сеп 2020, 22:13 от FragranceFanatic

# 243

Допускам, допускам, но то е отвъд първоначалното впечатление, при мен по-бавно става нещата.
Може да съм проактивен и много деен, много неща инициирам да се правят, не седя, не чакам, но е процес.
Жената трябва да е влюбена.
Е, двупосочно е идеалният идеал и идилия, няма какво да спорим. Wink

Малцина са тези с "любовта от пръв поглед"

Защо трябва?

# 244
Рози, нещо романтичен ли ще го правим чата тази вечер? WinkHug
Нямам против, освен практичен, съм и романтичен, и много други неща, за които малцина подозират. Relieved

"Трябва" е силна дума, задължаваща, едва ли не.
Ок, нека смекчим - препоръчително, хубаво би било да е. Stuck Out Tongue Winking Eye

Защото в друга връзка не мога и не искам да съм, не съм бил, все са били влюбени, и аз разбира се.
Това ми е основополагащото, от задължителните "условия" за задълбочаване на отношенията.
Като виждам блясъка в очите й, усмивката, зачервените бузи, да не падам и под пъпа какво й бушува, мокрее и т.н., ме предразполага и мен.
То реално, като имам чувства съм си предразположен, и всичко се случва от само себе си. Simple Smile
Абе, жената изглежда по друг начин влюбена. Relaxed

# 245

Като виждам блясъка в очите й, усмивката, зачервените бузи, да не падам и под пъпа какво й бушува, мокрее и т.н., ме предразполага и мен.
То реално, като имам чувства съм си предразположен, и всичко се случва от само себе си. Simple Smile
Абе, жената изглежда по друг начин влюбена. Relaxed

Си представям, жена,която е правила любов или разтърсващ секс Wink
Или 20 г девойка мислеща,че е срещнала мъжА:)

# 246
  • Paris, France
Скрит текст:
Невена, друга е гледката от камбанарията ми.
Където има изградено с взаимни усилия доверие, може да се изневери.
Отделен е въпроса с моралното удовлетворение на страничен наблюдател как на кръшкащия му кръшват. Всеки майстор си намира майстора. Но от това принципа, че изневярата е чупене на доверието обвързващо гласна или негласна уговорка за сексуалните отношения м/у двама души, чрез секс с трети, не се променя.
Сгаджосаните не са подписвали нищо, свободни хора са, поне юридически, живеещите на семейни начала също. И те ли не могат да си изневерят?...

Забелязвам, че се увличаш в прекалено дословно тълкуване на понятия, които имат по-дълбок смисъл от техническата си дефиниция.
Ето друг пример:
Цитат на: Nevena Virolan
Естествено, че ако един и същ мъж има избор за кратка авантюра между много млада и красива жена без деца и МИЛФ ще избере бездетната, но няма да прости и на другата.
"М"-то в милф е символика. Символ на физическа (и не само) зрялост. Дали една жена е милф толкова няма общо с дали буквално е раждала деца, че няма накъде повече.

МИЛФ е точно майка, тоест раждала жена. MILF = mother I'd like to f**k.

Сгаджосаноте и живеещите на семейни начала са равнопоставени и имат изключителна връзка. Свободната от брак любовница и женения са в съвсем друго положение. Съжалявам, но не мога да се чувствам длъжна да съм вярна на женен любовник и така мислим повечето жени. Жененият си има време със семейството, любовницата си е свободна. Защо любовницата да влага цялото си време и енергия в мъж, с когото няма бъдеще и даже близко настояще когато може да се пробва и другаде? Случаите на силно влюбена, готова да чака, да се надява, да прекарва уикенди сама се броят на пръсти.

Доверие между любовница и женен може да има, но жененият не може да изисква и даже да очаква вярност, защото той самият не може да я предложи.

Скрит текст:

За части от секундата си помислих как я еди си какво, че прехвърчаха искри, и сигурно не съм я поканил, не е излезнала с мен "на разходка", но реално търся друго, и не бих се занимавал, защото ако се влюби, а аз привържа, няма да е здравословно в дългосрочен аспект за мен, а не бих искал да й разбивам сърцето.

Не става дума за изпускане на самоконтрол, а за осъзнаване, че жената си има дете/деца и уважение към семейната и реалност.

Влюбването не може да се контролира. Можем да контролираме действията си, но не и дали да се влюбим или не. Можем да решим да не консумираме връзка с човек, в когото сме влюбени, да го напуснем, но не можем да го разлюбим чрез самоконтрол. Де да можехме!

Фрагранс не ми звучи практичен, а ултра романтичен.

FragranceFanatic, привет 💐. Радвам се да те засеча.

# 247
Да, сега се сещам как като станах на 20 и почнах да гледам ето така Heart Eyes някоя жена на 30-40+ първото, което си помислях беше молитва към съдбата дано тази да се окаже с деца. После, докато си я гушкам...мислено, ако някой ми кажеше, че не, деца тя няма и фантазиите ми секваха с 200.
Гледаш абревиатура, която няма как да опише явление, много по-голямо от обхвата на 4те ѝ думи. М-то можеш да го четеш като mature, пак ще е по-вярно. Имам доста висок процент убеденост, че никой мъж, който си пада по въпросния тип жени не му пука и на йота дали де факто са станали майки и имат тинейджъри примерно. Достатъчно е само, че са във възрастта да бъдат такива. Другото е частен случай на лаф от филм.
Съжалявам, но не мога да се чувствам длъжна да съм вярна на женен любовник и така мислим повечето жени.
Предполагах, че позицията ти е точно емоционална. Нечестно е (в общия случай) съответно е неприемливо.
Само че не говорим за честно/нечестно или абсурдистични задължения. Може така да са се разбрали хората. Може мъж любовник да изневери на омъжената си любовница. Ставаше дума за принципа, а не колко масова е точно тази ситуация. Доверие между двама души може да има независимо от формалните обстоятелства. Изневярата е предаване на това доверие по специфичен начин, при което обикновено предаденият страда. Всичко останало са подробности, които не променят факта, че някой е излъган (ако са се разбрали друго) и вероятно страдащ.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 04:14 от vяsko

# 248
  • Paris, France
vяsko, жена, която е на 30-40г и няма деца си е мома или бездетни вдовица или разведена. Е, за някои е стара мома, но мома, все пак, а не MILF. Има и 20 годишни МИЛФове. МИЛФ не се свързва с възраст, а само с наличие на деца. МИЛФът  е желан за f*c*ing и нищо друго. Тя друго може и да не търси.

На мене ми е смешно да чета за изневяра на любовница. Ако и двамата са женени за други хора, но влюбени един в друг, те не търсят трети хора за чук чук, а нямат и време. Хора, които се харесват и обичат рядко търсят и други връзки. Е, мъжете могат да го топнат без проблем ако им се отдаде възможност.

# 249
Охо, Nevena. Simple SmileHug
Знаеш, удоволствието на четене, писане и засичане, е взаимно. Stuck Out Tongue Winking Eye

Ами, какво да кажа, освен, че по-ясно и точно никой не ме е "дешифровал", усещал, разбирал и т.н.

И аз мисля, че на любовник (мъжки, женски род, без значение, според страните), не се изневерява, а ползва по предназначение.
Реално, ако си обвързан, в любовника потенциално търсиш, намираш нещо, което вкъщи не получаваш.
Вече дали е "ок", всеки решава как да живее. Бистрено е това много.
Вече, ако секс няма в семейството, и с любовника хлътнете, почнете да си давате "обети", ексклузивност, филмирате се с една дума, става сложно.

vяsko, жена, която е на 30-40г и няма деца си е мома или бездетни вдовица или разведена. Е, за някои е стара мома, но мома, все пак, а не MILF. Има и 20 годишни МИЛФове. МИЛФ не се свързва с възраст, а само с наличие на деца. МИЛФът  е желан за f*c*ing и нищо друго. Тя друго може и да не търси.

На мене ми е смешно да чета за изневяра на любовница. Ако и двамата са женени за други хора, но влюбени един в друг, те не търсят трети хора за чук чук, а нямат и време. Хора, които се харесват и обичат рядко търсят и други връзки. Е, мъжете могат да го топнат без проблем ако им се отдаде възможност.
Абсолютно. Това за нетърсенето и нямането на време съм го повтарял 100 пъти, защото при мен винаги така е било. Реално в такава ситуация не търся, и нямам нужда от нищо друго. Ерго, във връзка ли съм, с жената си даваме всичко, от каквото имаме нужда, като отношения - секс, сговор, прекарване на хубаво време, взаимопомощ, като се налага. С други думи, щом съм влезнал във връзка, съм преценил, сме преценили, обяснили сме се, като "малоумни" кой какво, и следващата фаза е само една - наслаждаване един на друг ежедневно. Sweat SmileKissing Face
Да ти кажа за топването, о, да, имало е "възможности", но не, мерси, рахат не си развалям, доверието на човека до мен. По същия начин и аз не бих простил. Всичко се изяснява в началото на връзката. Реално, всичко като е ок, проблеми не би трябвало да има. А в секса по принцип я оставям без дъх, повече от задоволена, сили за друг няма. Получавал съм същото. И оттук въпросът : Какви изневери в такава ситуация? Wink
Ако пък любовта изчезне в единия - сяда се на масата и като зрели хора се разбират, след което всеки да си търси друг. Това също се изчиства в началото.
По-скоро започва да има една завист колко млади, добре изглеждащи и щастливи са двама души от хората около тях. Нали знаеш "светата троица" - по - убав, по - умен, еле пък и по - богат, и глей сеир. Затова кротичко, без много обяснения. А реално човек няма нужда от милиони, за да е щастлив. Напротив, повечето пари пречат, почваш да се чудиш как да ги въртиш, за да ги "спасяваш", и/или умножаваш, почват много хора, разбирайки някак си, да се домогват до тях по всички направления - за услуги, за "помощ", роднини, конкуренти, използвачи, мазници, подставени лица (не падам от Марс), рекетьори, изнудвачи и т.н.

Последна редакция: вт, 15 сеп 2020, 13:02 от FragranceFanatic

# 250
Сега съм в ситуация в която трябва да избера кое ще е най добро не само за мен, а и за децата ми..
(но по дяволите толкова много го обичам)
Наистина бих искала да опитам да си запазя семейството.
Но в същото време толкова ми е трудно да преглътна това което той направи и то точно с тази парантия.

# 251
Сега съм в ситуация в която трябва да избера кое ще е най добро не само за мен, а и за децата ми..
(но по дяволите толкова много го обичам)
Наистина бих искала да опитам да си запазя семейството.
Но в същото време толкова ми е трудно да преглътна това което той направи и то точно с тази парантия.
Не е проблем другата жена, проблем е мъжът ти. Дали ще е тази или друга има ли значение след като той се държи свински вкъщи и грам внимание не ти обръща.
А ако тя беше красива, млада, интелигентна, по-добре ли щеше да се чувстваш?

Сега е време да си помислиш добре какво искаш. Да събереш сили и да продължиш напред, най-добре без него.

# 252
За децата дали ще е много хубаво да гледат цял живот някой как унижава майка им  ? Това ще им разбие психиката много повече от една раздяла. Не е ли по-добре да получат пример как да си държат на достойнството и да не позволят никой да се държи с тях като с парцал ? Не бива да се оправдаваме с децата за собствената си слабост. Могат да ви се случат прекрасни неща в бъдеще, ако отворите вратата и ги пуснете да влязат (и изритате говедотото през нея.)

# 253
  • София
За децата дали ще е много хубаво да гледат цял живот някой как унижава майка им  ? Това ще им разбие психиката много повече от една раздяла. Не е ли по-добре да получат пример как да си държат на достойнството и да не позволят никой да се държи с тях като с парцал ? Не бива да се оправдаваме с децата за собствената си слабост. Могат да ви се случат прекрасни неща в бъдеще, ако отворите вратата и ги пуснете да влязат (и изритате говедотото през нея.)

Тази мантра просто не бива да се пуска всеки път и по всякакъв повод!
В случая, имаме жена без работа, с 2 малки деца, едното на 5 месеца.
Майка й е на хиляди километра и доколкото прочетох, й е казала, че може да отиде при нея сама.

# 254
Е, разбира се, че трябва първо да си уреди нещата... ясла, работа и тн. (Тя и да можеше да замине с децата при майка си, той вероятно щеше да се заяде и да попречи.) Имах предвид по-скоро психическата си нагласа да започва да променя (спомена колко много го обича още,) светът не свършва с една раздяла. Мъжът в случая си е говедо и според мен не заслужава шансове, не ангажирам никого с мнението си разбира сe.

Общи условия

Активация на акаунт