Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 29

• 29 241
  • 766
  •   1
Отговори
# 150
  • София
И аз имах съученичка Грета и все още сме далеч от възрастта на Грета Гарбо и/или Грета Ганчева. Simple Smile

Срещнах името Русалия (жена) снощи в едни документи, а имах и съученичка Богиня.

# 151
  • София
И аз  познавам няколко жени, които се казват Грета (на различна възраст); имах съученичка Мария-Грета, което според мен, звучи добре.
Ралина - малко момиченце; хубаво име, не го бях чувала.

# 152
Познавам няколко жени и едно 12год.момиченце с име Грета. На мен това име винаги ми е звучало грубо и недодялано.
Добавям към странните имена Русиела.

Fever Ray, съученичката ти Богиня да нe е форумската легенда Богиня? 😜

# 153
  • София
Simple Smile Не знам, не съм я засичала форумската Богиня.

# 154
Децата на позната са близнаци и се казват Александра и Александър - имената не са странни, но родителския избор да кръстят децата с едно име е. Също така, познавам Стефан, който има по-голяма сестра Стефани - тук също е странно.
Моите братовчеди брат и сестра са христо и христина кръстени на дядото от едната страна и бабата от другата. За мен е прекалено , но явно дядо христо смята че внукът трябва да е кръстен само на него.

# 155
Аз имах съученичка Маргрета, кръстена на баба си Мара, Бог да я прости, почина млада. Сетих се за певицата Маргрет Николова, но не знам това ли е истинското и име.

# 156
  • Най-красивата страна
Ето един списък с древни славянски имена.
Някои са потресаващи,други ми харесват...
https://stihi-rus.ru/name.htm

# 157
Алефтина Троянска и Паунка Минева

# 158
Имах съсед -Еремия. Човека почина отдавна

# 159
  • Пловдив
Тайфун. Клиент на около 18 год.

# 160
Турско име е Тайфун, чух го вчера в един сериал за полицаи, също и Балабан е турско име.

# 161
И Вулкан също е турско.😀

Фима
Ботка

# 162
Благодаря на Вени за списъка със славянските имена!

А относно името Еремия - това е име на библейски пророк от Стария завет. Понякога го изписват Йеремия, Иеремия. Означава "възвеличен от Бога". Почита се от Православната църква на 1 май. В България това име е изключително рядко, но в англоезичния свят е често срещано - Джеръми, Джеремая...

Последна редакция: пт, 21 авг 2020, 23:53 от Radilena

# 163
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Хора, и аз имах съученичка с името Мария - Грета. Казвахме ѝ Мими ... Беше кръстена на баба Ганка и на баба Мария.  Не ми харесва. Звучи ми превзето.

Последна редакция: сб, 22 авг 2020, 09:19 от CvEtEmOe

# 164
Сетих се,че имах колежки на име Душка и Кейти-Марина и съученичка Бетина..

Общи условия

Активация на акаунт