Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 29

• 29 272
  • 766
  •   1
Отговори
# 195
Преди години се запознах с момиче на име Марсилия, сега е към 22-3-годишна 🤔😃

# 196
Вече я даваме за пети път поне Горица

# 197
  • София
Натанаил , не бях срещала това име до сега.  Чух по радиото ,че днес празнуват и те имен ден .

# 198
  • София
Марцелина ме потресе Confounded

# 199
А, не, МаЙЮнета е дъ топ. Марципанестото име е на 2 място за мен. Simple Smile Simple Smile
От ФБ ЗапрИна.

# 200
# 201
  • Countryside
Аз съм чувала Маломир.

Иначе се сетих за една позната Лучия(20+) и една друга Лукреция(20+). Не че са лоши имена, даже не звучат зле с фамилиите им, но ми се струват странни.

# 202
Ох,мисля си горките Франческа-Пенка и Майюнета,родителите им да не са ги мразили?
В моя личен топ 3 са Райън и Риана,дечица от Варна ,Рианка чакаше братче,не знам как са го кръстили.ПиДиди ли,Еминемчо ли...

# 203
  • When you are not fed love on a silver spoon, you learn to lick it off knives...
Скоро четох "Разказите на Дядо Пънч". В разказът за "Кукла Букла" едната героиня беше малка Лалка.
Името е нормално, но е доста позабравено и архаично.

# 204
Дамм, Лалка е от едно време, а стихчето го имаше в старите буквари.

# 205
  • Пловдив
Вече я даваме за пети път поне Горица

Е, има много хляб да изяде, докато стигне Чайка Бележкова. Тя лети поне по няколко пъти в тема Grinning

Марцелина ме потресе Confounded

Марцелина е героиня от  "Сватбата на Фигаро" от Моцарт.

# 206
Аз съм чувала Маломир.

Иначе се сетих за една позната Лучия(20+) и една друга Лукреция(20+). Не че са лоши имена, даже не звучат зле с фамилиите им, но ми се струват странни.
Що, кво ни е? Grinning Не че така се казвам де, но за мен са красиви италиански имена Simple Smile

# 207
Ламбуша - родена около 20те год. Може би е някакво позабравено име, но не съм го срещала.
Сетих се и за Ламбина - дете от ДГ.

# 208
  • софия
Не помня сали съм писала,но братовчедка ми кръсти дъщеря си Амая 🙄

# 209
Аз кръстих дъщеря си родена тази година на 27 юли Северина. Някои ще кажат, че е странно 😃

Общи условия

Активация на акаунт