Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 29

• 29 211
  • 766
  •   1
Отговори
# 660
  • София
И аз познавам Жулиен, викат му Жу Simple Smile
Калина-Кирилка е абсурдно, съжалявам. Имах съученичка Кирилка, така че името не е изненада, но комбинацията е доста зле. Преди време бях попаднала на Мария-Марина - две много хубави по отделно имена, но в някаква много странна комбинация.
Споменатият Гретел дали няма сестра Хензел Grinning Grinning
Бях се засилила да ви споделя името Нестори, мернато на табела, покрай която профучах, но се оказа, че е фамилията на човек Simple Smile

# 661
Ох, да, подсетихте ме за един техник мъж, на име Жаклин, който беше идвал в нас я за Виваком, я за А1 или нещо подобно... сравнително млад 🤭 Видях му името като се подписвах на формуляра.

# 662
  • Sofia
Ерослав Станков-архитекта на Софийския цирк.                                                  Фидан Меров , млад фолк певец ,от тв

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 17:53 от Doli

# 663
Оле, и Ерослав познавам,винаги съм се чудела що за тъпо име, от ерос ли е,що е

# 664
От Жаклин се сетих за Кармен, пак мъж.

Ерато-момиченце с нормални презиме и фамилия.

# 665
  • Пловдив
Не помня дали споменах, че познавам Епифан с фамилия Пефев. Даже е модел. Не е чужденец, и когато четох интервю с него, даже разбрах, че е третият Епифан в рода. Просто им харесвало името Relieved

# 666
  • Countryside
Ерато-момиченце с нормални презиме и фамилия.
Музата на любовната поезия и все пак странен избор...

Сещам се, че като тийн се запознах с момчета Малин и Кремен. Тогава за мен си бяха просто имена, но сега са ми леко странни. Децата явно не се втелясват толкова за имена. А и един Вихрен познавам на 6г.

# 667
Това Епифан ми изглежда - все едно някой не е разчел ръкописно написано Стефан и оттам...

# 668
  • Най-красивата страна
Епифания е старо гръцко име и означава видна,забележителна.

Гари
Севан
Алекс-Дима
Нарцис-момиче.На мен ми хареса.
Жасмина Мая
Лора Маргарита
Анук Розета
Яника

# 669
Нарцис винаги ще го свързвам с мъж, заради приказката ☺

# 670
Цитат
Анук Розета
Бащата сигурно е нидерландец, или пък майката.
или пък
Скрит текст:
Нейното име се свързва с разливането на Нил, което осигурява развитието на селското стопанство. Поради тази причина Анук е наричана още носителка на живот, богиня на плодородието и храна за полето и често изобразявана като газела, антилопа или стрела (символ на скоростта на реката).
Малко странно е да натоварваш детето си с подобни "божествени" символики, но не е като да няма, да.
Ерато също ми идва в повечко.

Седка или Сетка, не знам как е точно. Възрастна жена.

# 671
  • София
Север, Виделина, Железчо, Едрьо, Лучиян. Люлиан, мъж. Сигурна съм, че цял живот се обяснява, че не е Юлиан...

# 672
Имах учител по английски Жулиен. От днес - Егей (с презиме Орфеев) и Нелсън, с тривиални останали имена. Ива-Мария, Петра-Мария, Калина-Кирилка.
Оо, Петра-Мария я познавам! Е, може и още една да има...

# 673
Любица Ал-Хиджазин

# 674
Познавам Виделина, и Жулиен познавам, който като дете се тръшкаше как всички имат нормални имена, само неговото е странно, но сега си го харесва. Сигурни ли сте тези, които познавате Ерослав, че е наистина с "е"? Защото Ярослав е нормално име, макар да се среща повече в Чехия и Словакия, но познавах преди години и един българин Ярослав.

Общи условия

Активация на акаунт