Предложения за странни, необичайни и интересни имена! - 29

• 28 855
  • 766
  •   1
Отговори
# 690
Аделита - позната на позната. Млада жена.

# 691
  • София
Златица
Лина-Мария
Имах колежка Георгица
За Аделита има даже песни Simple Smile Не знам с какъв произход е, на мен ми харесва.

# 692
Златина, приятелка много добър и земен човек.

# 693
Златини познавам няколко на различна възраст, дори и малки деца, за мен си е нормално име.

Андриана и аз не го възприемам и никога не съмго срещала, стои като с правописна грешка.

# 694
  • Пловдив
И за мен Златина е нормално име, малко поостаряло, но не и странно.
Андриян Николаев има руски космонавт и все си мисля, че е руски вариант. Но имах съученик с това име, срещала съм и други Андриа/яновсци

# 695
  • София
Идва от гръцката дума андрас - мъж. Андреанос - мъжествен. Андреана - мъжествена.
Не ми харесва името, но аз рядко харесвам мъжки имена с женско окончание.

# 696
Мисля, че и преди съм го споменавала някъде във форума - ЦВЕТЕ. С български презиме и фамилия. Едно бебенце, което засякох преди 10 години на детски рожден ден... Не ми харесва такова име, от среден род е думата все пак, па макар и хубаво значение. Има толкова други възможности (Цвета, Цветелина и т.н), явно майката е искала да е оригинална. На бебенце може да му отива, ама сега как ли се чувства девойката Simple Smile

# 697
  • София
И Цвете съм срещала, и Кокиче. Както и Ленче.

# 698
  • добрич
Малтица,Севастица,Тедислава,Златна,ИвАлин, Савка,Гочо-на 30+.

# 699
  • София
Златица
Лина-Мария
Имах колежка Георгица
За Аделита има даже песни Simple Smile Не знам с какъв произход е, на мен ми харесва.

Лина - Мария колко е голяма? Познавам една малка госпожица с това, баща ѝ е от Латинска Америка и името ѝ е направо скромно за тяхната култура- можеше да са още 25 тиретата Simple Smile

Аделита е галеното на Адела- също ибероамериканско име.  Сещам се за песен на Нат Кинг Кол за Аделита.

Цвете е дъщерята на бивша колежка. Много ми е странно и не ми харесва.

Неделиана се сетих. Хем  не е скандално различно от общоприетите имена, хем все пак е различно.

# 700
От ФБ
Билян, около 50-годишен.
Борян познавам, сега и Билян видях, е, ми, точно толкова ми е "сполучливо" като мъжките имена Кристин, Жаклин, Магдалин, Павлин... Тоест, никак не е сполучливо.

# 701
И на мен не ми харесват женски, образувани от мъжки - Бориса, Явора и т.н, както и мъжки, от типично женски - Лилян, Билян, ит.н. Скоро по тв видях, даже го писах тука - едно момче Надеждю. Познавам момиче с името Андрейа - така се изписва, питала съм - само А след Андрей. Познайте, на колко места ѝ объркват името. Simple Smile Най-често я пишат Андреа.

# 702
  • София
Лина - Мария колко е голяма? Познавам една малка госпожица с това, баща ѝ е от Латинска Америка и името ѝ е направо скромно за тяхната култура- можеше да са още 25 тиретата Simple Smile
Някъде последните класове на гимназията трябва да е. С българска фамилия е, нямам идея дали има нещо латиноамериканско намесено Simple Smile Не съм фен на двойните имена като цяло, но това ми е благозвучно. 
И аз познавам едно Цвете, тинейджърка е вече. Случайно разбрах, че това ѝ е цялото име.
Сетих се и за Неделяна Христова - певица, участваше в мюзикъла "Оркестър без име" и в някой от музикалните тв формати.

# 703
  • София
Някъде последните класове на гимназията трябва да е. С българска фамилия е, нямам идея дали има нещо латиноамериканско намесено Simple Smile Не съм фен на двойните имена като цяло, но това ми е благозвучно. 

Значи не е същата Лина -  Мария. "Моята" е не повече от трети- четвърти клас. Това съчетание от имена на мен също ми харесва.

# 704
  • София
Царина. Нещо ми звучи познато, но не знам къде съм го срещала.
Фамилии - Докторова, Качамаков.

Общи условия

Активация на акаунт