Пъпна херния

• 664
  • 2
  •   1
Отговори
Здравейте! Оказа се, че имам пъпна херния, докторът каза, че не е спешно, но е хубаво да се направи операция. Въпросът ми е някой скоро имал ли е такава интервенция и бързо ли се възстанови. Мисля да си направя операцията във болница "Здравето" в София... Споделете вашият опит, моля ви, че нещо се притесних. Благодаря ви предварително!

# 1
По - скоро се води манипулация. Едно зашиване имана мускулатурата. Моята беше със спинална упойка
 Като мине малко боли няколко часа   но дават обезболяващи. След 4-5 часа отидох в тоалетната сама. Изписаха  ме 24 часа след това, не ме свърташе в болницата. После сваляне на конци. Малко се пазиш от физическо натоварване. Звучи страшно но не е. Да я оставите хернията е по-лошо.

# 2
По - скоро се води манипулация. Едно зашиване имана мускулатурата. Моята беше със спинална упойка
 Като мине малко боли няколко часа   но дават обезболяващи. След 4-5 часа отидох в тоалетната сама. Изписаха  ме 24 часа след това, не ме свърташе в болницата. После сваляне на конци. Малко се пазиш от физическо натоварване. Звучи страшно но не е. Да я оставите хернията е по-лошо.
Благодаря ви!

Общи условия

Активация на акаунт