Добър доставчик на интерактивна телевизия

• 1 146
  • 6
  •   1
Отговори
Здравейте! Понеже от вчера нямаме интернет, се обадихме на доставчика и се оказа, че договорът ни е изтекъл, без да разберем. И сега се чудим, дали да го подновяваме (доставчикът е телнет) или да търсим по-добри оферти. Ползваме интернет и кабелна в пакет, но ни се иска да имаме интерактивна телевизия, а те не предлагат такава засега, поне не и в нашия квартал. Бяхме питали наскоро и във Виваком, но и те нямат покритие до нашия адрес. Единствено Мтел могат да свършат работа, но не ни се иска да се занимаваме точно с тях. Затова повдигам темата, то може би заглавието не е точно, тъй като изборът не е голям. Понеже чувам и за Netflix напоследък, пък не ми е хич ясно как се сдобива човек с него и дали е добър вариант, реших да попитам тук. Ако има някой, който ползва него или нещо друго, което дава достъп до интерактивна телевизия, ще се радвам да пише какви са му впечатленията.

# 1
Ааа не, никакъв Мтел. Ние подписахме с тях, защото държах на интерактивна телевизия и накрая се оказа, че нямаме такава, защото кабелите, които стигали до нашия блок били на Близу и те не били каквито трябвало да бъдат. Сега сме на Нет1 и аз съм много доволна. Вярно, дадохме много пари за да подобрим мрежата вкъщи, но имаме чуден Интернет + интерактивна телевизия. Единственият минус е, че дистанционното им е скапано, но се преживява.

# 2
Ами тук нямаме май много голям избор. Ще помислим до утре какво да правим,  и дано имаме късмет.

# 3
  • Великобритания
Ако имате интернет - предлагам Tvizo
имат опция за гледане на запис за около 30 дни назад , както и гледане на няколко устройства
имат и безплатни канали за да тествате

# 4
Ако имате интернет - предлагам Tvizo
имат опция за гледане на запис за около 30 дни назад , както и гледане на няколко устройства
имат и безплатни канали за да тествате

Благодаря, ще проуча.

# 5
  • Великобритания
аз гледам в чужбина , стана вече година , много сме доволни

# 6
аз гледам в чужбина , стана вече година , много сме доволни
Ами аз влязох в сайта на Tvizio, но ми се изписа, че е достъпен само извън територията на България.

Общи условия

Активация на акаунт