Защо той не иска да подпишем?

• 12 614
  • 375
  •   1
Отговори
# 210
Раждайте ги тези деца, бе, стигате избира мъже като кокошка паднало грозде.
Аз ли да ги раждам. Затова сте създадени с утроба.
Аз винаги съм им се чудила на тия със спонсорите за деца. Жена съм, но винаги съм си мислила че си е женска работа решението да си майка. Може би защото израснах в семейството с отсъстващ постоянно баща и майка, обвиняваща ме че го търпи...

# 211
Ами прочети старите й теми.
В тема от 2017 тя е човекът, който се дърпа от развитие. Ама няма да ти описвам колко пикленски се дърпа. И за 3те години от 2017 е узряла за единия подпис. А преди това цитира 8 години връзка, там развитие явно не е било необходимо, понеже принцеска-музикантка като не иска, няма да се случи и точка. Сега се присетила да подписва и тропа ли, тропа с краче.
Конкретно за килограмите, съжалявам, ако не съм достатъчно политкоректна за нечий вкус, обаче няколко такива момичета познавам, дебелички и отчаяни - при всичките едно и също - завърта се мъж наоколо и тя се хвърля във връзка с него, бетер гладно куче, намерило кокал с малко мръвка - захапва и не пуска. Въобще не мисли тоя сега става ли, не става ли, имат ли нещо общо, нямат ли - важното е, че момата с комплекси от килцата има вече гадженце и килцата са валидирани.

Явно сега е узряла..за какво тя си знае..
Дебеланките,не сме толкова отчаяни:)
Не ,ме обиждаш:)
Странно е даже,когато си била във форма,а сега си от другата страна:)

# 212
Майка ми е дебеланка, баба ми, леля ми е с едър кокал и силно склонна да дебелее.
Аз не обиждам на дебеланки, Розе. Втрещяват ме комплексарките, държащи Калчо на къс повод. Или поне опитващи се да го държат.

# 213
И как се "задържа" мъж? А жена? Рецепта има ли? Гаранция някаква? Просто или попадаш на човека, или не. Някои хора не го намират цял живот, това е. Има и лош характер, и "слаби ангели", и комплекси, и пороци - фактори много. А може и да няма конкретен проблем.

Аз също съм едричка, с много широк ханш и т.н.. Структурата ми е такава, че и по кости да остана, пак няма да изглеждам слаба. Старая се да ограничавам яденето на вредни храни, движа се много, подбирам си дрехите и не навличам нещо, което аха да се скъса на мен. И не смятам, че ТРЯБВА да съм слаба, за да заслужа нечие внимание. Комплексираните жени, според мен, са точно вманиачени да покриват съвременните измислени идеали. Щека със силиконови топки и устни като ужилени от щършел и коси, съсипани още на 20 години от "процедури". Месец след раждане хвалби, че е пак "същата". Смешни парцалки, но задължително последен писък на модата, а дали ни подхождат - не е важно.

Тези момичета и жени по-добре да посетят психолог, след като нямат около себе си свестен човек да им разясни, че стойността им като жена се определя от едни други качества.

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 22:17 от desenchantee

# 214
Ами няма рецепта в нашето съвремие, хората са изменчиви и се променят с времето. Или се прикриват от самото начало. Човешкото поведение не се предсказва.

# 215
Аха, какво друго да кажеш. Нали все пак в тази ситуация се огряват мъжете. 🤣
Защо да ги огрява мъжете?
Огрява ги жените, които това и търсят- да ги огрее.
Всъщност, всички търсим да ни огрее.

От друга страна- как определя някой само с един поглед, че човекът не е за него?
Някои с години не го разбират- ходят, живеят заедно, женят се, деца и хоп- несходство в характерите и "аз не знаех че е такъв".
Аз лично съм се наслушала на женски приказки тип: " Абе не е такъв/ Не мисли така/Не иска това, ама аз ще го променя". Това е казано в момент след няколко срещи, когато има някакво опознаване. И се надява мацката, че тя с нейният женски чар ще го промени....

# 216
Аха, какво друго да кажеш. Нали все пак в тази ситуация се огряват мъжете. 🤣
Какво значи това? Мъжете не ги ли огрява и с обвързани?

# 217
Ама това й е трета тема ох как да го задържа, той не иска това, което искам аз. Очевидно го е задържала дотук, ама на мен ми изникват едни въпроси.

# 218
Има хора,които не уважават себе си..
Желанията си,мечтите си..
Вкопчени в нещо,въпреки,че е против всичко,което искат.
Страх ли е,не знам

# 219
Да, това е опасна женска заблуда - "Той ще се промени". И аз съм попадала в такъв капан - не е срещнал мен досега, затова е такъв; няма начин да не ме оцени; ще се върне; ще направи.. ще... Не, ако ще се промени, е защото сам го е осъзнал. Насила хубост не става, а и за какво ти е изпросено предложение. Щял да ѝ предложи, ако тя иска - т.е. 10-годишен годеж, след който пак няма да има сватба, но за нейно успокоение предложение все пак е имало.
Затова е най-добре един тежък, но откровен разговор. И кой откъде е. За 11 години, ако е искал, да са се оженили. И пари за сватба се събират, и всичко.

# 220
Пък кво му е на годежа?

# 221
Авторката обаче не е точно от тия потъпкващи себе си хора. Като гледам, тя много се постарава да се разбере колко се е потъпкала при около 10 други варианта, които чудесно биха я устроили според нейните обективни критерии, но явно не и според субективните й виждания. Затова избира ужасния ужас и после охка и ахка колко е тежко и трудно.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 06:54 от Анонимен

# 222
Време беше ,авторката да се намеси и да ни укроти:))

# 223
Един ден пък каза, че ако това , че няма да сключим брак, ще ме направи нещастна, можело да подпишем. Да , ама не е въпроса само аз да го искам, а и двамата...
Т.е. ти не просто искаш брак, не ти е достатъчно желанието му да те направи щастлива. Тогава си преценяваш какво искаш - щастлива ли си както сте, или нещастна. Ако си щастлива, спри да ръчкаш и буташ. Ако си нещастна, намери човек дето да е на твоята вълна.

Мисля, че няма жена, която да не иска да бъде уважена и призната на всеослушание за любима на мъжа си.
Една жена, по мое мнение, не й е необходима публика че да прецени мъжа й дали я уважава и обича. Ако такива неща се крепят на едната сватба, таз връзка съм я отписала. Защото е все едно да кажеш че щом не е направила празнуването на края на 12-ти клас "с всички екстри", това я оставя без диплома...

Това не е цирк, в който се играят представления. Грешна ви е интерпретацията.
Пояснявам веднъж - самото преживяване, било то предложение за брак и самия брак или сватба, са онова, което може много да зарадва една жена и да я накара да се чувства принцеса/най-красивата/невероятна от глава до пети и всичко друго, което мечтаят повечето жени да изживеят на сватбения си ден. Особено когато е споделено с близките ѝ, както и с близките на бъдещия мъж. Говорим за жеста и преживяването, не за подписа и последствията.

Bratan, хайде да не казваш кой за какво е роден, всеки отговаря за собственото си тяло и живот, ясно? Ти за какво си роден - да си чешеш шпека цял ден ли, а жена ти да ражда и тича подир децата и да ти носи манджата в скута?

Дренка, тук не става въпрос за теб, темата си има автор.

Последна редакция: нд, 16 авг 2020, 23:07 от bethefirst

# 224
Принцеса за един ден. Хайде холан, аз не ща.

Общи условия

Активация на акаунт