Защо той не иска да подпишем?

• 12 581
  • 375
  •   1
Отговори
# 225
Колеги, оставете.
2014 пуска тема, след като са останали без работа и живеят у родителите й.
2017 пуска друга тема, в която пак е безработна, но мъжът вече не е музикант, а работи добре платена постоянна работа и - забележете - мрънка от нежеланието на авторката да намери също постоянна работа, НО въпреки това не я оставя, въпреки кариерата й на сезонна кръчмарска певица
(или там каквото музикално е вършила), която жената развива чак на морето.
2018 има трета тема - мъжът е айти и вади добри пари, защото иска сигурност, а авторката бачка, колкото да върви заплата, но въздиша по пътуванията.
Интересно е, че в нито една от тези теми авторката не обелва дума за брак, даже е склонна да го отлага (както в тази е склонна засега да отложи дете).
2020 - нова тема, в заглавието пита защо той не искал да подпишат.
Я пак?
Май котенцето след няколко безработни периода и тропкане какъв професионалист е в кръчмите на примерно Боровец зимъска и Поморие лятос, се е светнало, че мъж със стабилен доход е чудесно нещо за една артистично настроена съпруга и иска да върже стабилния Калчо. Обаче гредица, на Калчо май нещо му е поомръзнало от кифленски истории, драмички и прочее.

Последна редакция: пн, 17 авг 2020, 06:57 от Анонимен

# 226
  • София
По-скоро не иска да изпусне келепира, затова иска брак. Очакваме да забременее, щом той не иска да се жени. Нейна си работа, само се чудя къде изчезна.

# 227
Вие сте егати детективите Joy

# 228
По-скоро не иска да изпусне келепира, затова иска брак.
Че аз какво казах Grinning

Вие сте егати детективите Joy
Ами то още в началото на тази тема се дадоха линкове, а в тях пък има други линкове.
Ама и аз бая се пених срещу лошия мъж, преди да отворя линковете. Тя работата била съвсем друга.

# 229
  • София
Това не означава, че и той е много стока. Повече от десет години така си живее и нито се жени, нито се разделят. А сега като е дръпнал кариерно съвсем няма мерак за женитба. На 30 навлиза и в друг жизнен етап, "момчето е пораснало" и ще разпери криле.

# 230
По-скоро не иска да изпусне келепира, затова иска брак. Очакваме да забременее, щом той не иска да се жени. Нейна си работа, само се чудя къде изчезна.
То келепира не е ли същността на брака?

# 231
То келепира не е ли същността на брака?

Не,Братане:)
Пък тук няма предложение за брак:)

# 232
  • София
За някои е, за други не е.

# 233
Анди, човекът е искал да се стабилизираТ - двамата - още преди повече от 3 години, но авторката се е дърпала, не е искала да оставя чергарския живот.
Всъщност този, който е в застой в тази връзка, е тя. А не приятелят й.
Иначе в първата тема е много интересно, говори за коли, жилища, с две думи не иска да предприема рискови финансови ходове. За друго може да не й стига я акъл, я работливост, но откъм пари не е никак захлупена, особено когато има интерес.
Възможно е да е надушила, че Калчо с кинтите ще хваща пътя, а тя няма много кинти и не й се и работи особено, та рязко се е сетила за подпис.

# 234
  • някъде в орбита...
Това не е цирк, в който се играят представления. Грешна ви е интерпретацията.
Пояснявам веднъж...
Съдейки от начина по който пишеш за цялата постановка, много се надявам да си получила точно каквото си искала. Защото такива жестове при мен са загубено време, но такива като теб повече ще ги оценят Hands Plus1

Галинор, ако наистина е такава ситуацията, авторката е бая нагло същество... Neutral Face

# 235
Това не е цирк, в който се играят представления. Грешна ви е интерпретацията.
Пояснявам веднъж...
Съдейки от начина по който пишеш за цялата постановка, много се надявам да си получила точно каквото си искала. Защото такива жестове при мен са загубено време, но такива като теб повече ще ги оценят Hands Plus1

Галинор, ако наистина е такава ситуацията, авторката е бая нагло същество... Neutral Face

Такива като  мен са нямали силна мъжка фигура - баща и търсят такава до себе си! Макар и абсолютно независима и самостоятелна, аз бих се гордяла с това моят мъж да ме покани да се омъжа за него и да направи този жест към мен, освен всичко останало.
Не знам какви представи ви гонят за хора, които не познавате. Не съдете за някого от 3 прочетени реда, да не ви излязат криви сметките.
Поздрави!

# 236
Ама то предложението за брак и сключването му било жест, така ли?
Аз от малка си мисля, че е естествено породено желание, което обаче може да продължи да живее и без предложения, церемонии и бракосъчетания .
Отивам да се скарам на баща ми, че е бил силна мъжка фигура и ме е оставил толкоз години в заблуди.
😀

# 237
Не разбрах с какво това, че мъжът се е стабилизирал финансово, прави авторката меркантилна. Какво, сега да го остави и да търси някой безработен, за да сте доволни ли? Вие все за голтаци ли се омъжихте?

# 238
  • София
навремето като се женихме нямахме нищо - типичните студенти в началото на 90-те, които живееха с хазяи и си брояха стотинките дали ще стигнат за цигари. Студентска романтика и подмятането от работа на работа без договор, без осигуровки, защото тогава нещата стояха точно така.

# 239
Е, и? Авторката е била рамо до рамо с този мъж 11 години, в добро и зло, той е сменил попрището и новото се е оказало печелившо, и когато накрая и тя решава да сключи брак, изведнъж се оказва, че гледала само парите? Ако беше някоя друга, даже щеше да се изкара, че е успял благодарение на нея, нейните грижи, уют и спокойствие, които му е осигурила, за да се развива. Отдала му е 11 години, пък сега какъв брак искала с тези килограми и с тази нейната професия.

Общи условия

Активация на акаунт