Защо той не иска да подпишем?

• 12 639
  • 375
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Не съм й чела старите теми, но явно двамата са си лика-прилика, поне от това, което писаха други потребители, чели архивите.

# 241
Не разбрах с какво това, че мъжът се е стабилизирал финансово, прави авторката меркантилна. Какво, сега да го остави и да търси някой безработен, за да сте доволни ли? Вие все за голтаци ли се омъжихте?
Аз лично силно се съмнявам в мотивите на серийно безработен човек, който едно десетилетие отказва нещо и внезапно се обръща към същото нещо, когато може да му го предостави човек с пари.
Ако за теб е ок някой да си кръстосва краката и да тропка с краче как иска, иска, иска, ок. 20 човека са й давали съвети за работа в сферата на музиката, обаче половината от едната тема тя реве, че била станала продавачка.
Айде холан.

# 242
A дали наистина е един и същи човек с трите теми, или е ползвала профила на приятелка?

# 243
Ако ще 11 години работа да не е подхващала, щом този мъж стои с нея и е готов да сключат брак, има право и след 20 години тя да поиска.

# 244
  • София
на мен авторката все повече започва да ми изглежда като капризно дете, на което не може да се угоди.

# 245
Ако ще 11 години работа да не е подхващала, щом този мъж стои с нея и е готов да сключат брак, има право и след 20 години тя да поиска.
Принципно да.
Само че когато са останали първия път без работа, са отишли у нейните родители в СтЗ, вместо у неговите в София, където биха имали повече възможности, защото тя у тях не се чувства удобно.
После, когато остават пак без доходи, той сменя попрището, за да издържа и двамата, а тя реве.
Когато й предложиха потребителките работи по нейната специалност, тя намери 128283 оправдания и се оплаква после колко искала да се занимава с музика, пък била продавачка.
През цялото време мъжът е до нея. Кой кого подкрепя 11 години?
Сега ново 20 се сетила и пак мрънка.
Малко ми е трудно да и съчувствам и да смятам, че е заслужила.

# 246
на мен авторката все повече започва да ми изглежда като капризно дете, на което не може да се угоди.
Ами и такава да е, какво, капризните жени не се ли омъжват? Проблемът й е, че си мисли как на другите жени все са им предложили спонтанно брак коленичили с пръстен на Айфеловата кула, а нещата масово са прозаични - на мъжа къде му е намекнато, къде натвърдено, къде подбутнат, къде изнуден. Ако чака нейният сам да се сети, ще пусне такава тема и след 20 години, а тук ще й пишат, че още не е заслужила брак.

# 247
  • София
за мен мъж, който трябва да бъде побутван за женитба, очевидно не иска да се жени. Той ако искаше, щеше сто пъти досега да е предложил. ама не предлага, а в най-добрия случай ще се съгласи. Значи като да подпишеш с особено мнение - съгласяваш се, ама не си баш съгласен. Такъв брак започва накриво още от самото начало на подписването, а те за 11 години вече са изкарали един брак, ама без брак. Щом към момента не се е затичал към гражданското, значи не е много сигурен дали иска да се жени. На всичко отгоре и деца нямат, които да скрепяват връзката.

# 248
Разбира се, че всеки иска финансово стабилен партньор.
Убедена съм, че всяка една съфорумка ще предпочете такъв, пред неосигурен партньор.
Като чета претенциите на повечето, никоя няма да вземе безработен хашлак.

Няма лошо, че се е вкопчила авторката. Лошото е, да очаква, че може да принуди някого за брак насила.

# 249
  • Най-красивата страна
Когато единия партньор държи на брака,а другия не иска и да чуе,това винаги е проблем.Обикновено единия се примирява,но остава разочарован или се разделят..

Обаче тези неща се уточняват ,когато връзката започне да става сериозна...

Аз лично държа на брака,но и мъжа ми също.
Но 11 години не бих чакала.
И деца без брак нямаше да родя.

Да,има хора с по две деца,които си живеят щастливо и без брак.
Но това е възможно ,когато и двамата имат еднакво мнение по този въпрос.

# 250
за мен мъж, който трябва да бъде побутван за женитба, очевидно не иска да се жени. Той ако искаше, щеше сто пъти досега да е предложил. ама не предлага, а в най-добрия случай ще се съгласи. Значи като да подпишеш с особено мнение - съгласяваш се, ама не си баш съгласен. Такъв брак започва накриво още от самото начало на подписването, а те за 11 години вече са изкарали един брак, ама без брак. Щом към момента не се е затичал към гражданското, значи не е много сигурен дали иска да се жени. На всичко отгоре и деца нямат, които да скрепяват връзката.
Мъжът може да не иска да се жени, но побутнат го прави. И това не значи, че после бракът няма да е щастлив. Много бракове са сключени поради забременяване, но повечето хора после си живеят нормално и се обичат.
А и този мъж стои с тази жена не заради подписа, не заради децата, а заради самата нея. Нищо друго не го задържа, значи авторката не е чак толкова зле като партньор, ако и да е дебела. Така де, нали и това било фактор.

# 251
Мъжът може да не иска да се жени, но побутнат го прави. И това не значи, че после бракът няма да е щастлив. Много бракове са сключени поради забременяване, но повечето хора после си живеят нормално и се обичат.
А и този мъж стои с тази жена не заради подписа, не заради децата, а заради самата нея. Нищо друго не го задържа, значи авторката не е чак толкова зле като партньор, ако и да е дебела. Така де, нали и това било фактор.
Това е проблема на жената. Че той само си "стои" с нея вече 11 години.
То всъщност всеки може да "стои " с нея. Обаче, тя иска друго. Тя иска брак и семейство. Та затуй е темата.

# 252
  • София
Мъжете да не са деца, че да бъдат побутвани? Това по-скоро навява мисли на подценяване на самостоятелността на мъжете - трябва да го побутна и ще направи каквото искам. Защо изобщо трябва да се побутва? Побутване за брак, побутване за деца и докога така?

# 253
  • Over the hills and far away
Мъжът може да не иска да се жени, но побутнат го прави.
Някои хора не искат и да скачат от ръба на скалата, но като ги побутне човек... Grin

# 254
  • София
Аз, след 11 г брак, ясно бях осъзнала, че да го бутам и да не го бутам - все тая. Нищо не мога да го накарам да предприеме, ако той не си реши.
Интересно ми е как са обвързани финансово, все пак.

Общи условия

Активация на акаунт