Стилът ни според възрастта - тема за пораснали момичета, 40+

• 48 821
  • 740
  •   1
Отговори
# 420
  • София
.........

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 22:28 от змия

# 421
Харпалайк, не си махай снимките. Имаш си собствен стил и радваш окото. Simple Smile

# 422
Аз. Изобщо не разбирам идеята сандал с чорап. Wink
То е като намигване и да не се приемаш много насериозно...
[снимка]
(ще я махна след малко, наистина е скандална)

Изобщо не е скандална, разкошна е, ти също!

Аз твърдо съм решила да опитам сандал с чорап! Мисля, че ще ме подмлади с 15 год минимум!
Абсолютно извън моята зона на комфорт е и много ме радва!

А мокасините с чорап дори помня кога ме шокираха за първи път като тийн, дори мисля, че мога да намеря конкретната реклама...
... абе царица съм на Гугъл, царица!

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 21:36 от Agent Provocateur

# 423
Змия, точно такъв тип са и моите, но в тъмни цветове и с ток от 4 до 6 см, че аз малко къса идвам и на костюм не ми е ок с ниски Satisfied
Тарталета, много е хубава бяло-жълтата ти комбинация. С розово също е хубаво, но в първия вариант си истинско слънчице Heart Eyes
Harpalike, ти пък си дива тийнейджърка направо! Много свежа и ярка! Браво!
Аз съм нещо средно между обрана консерва и романтик.

И да ви питам друго освен обличането, то пак има връзка с начина, по който ни стоят дрехите, де - с отпускането на кожата на тялото и целулита как се справяте? На някакви процедури ходите ли?
Не ми е приятно да си го призная, но определено не съм толкова "изпъната" като преди 10 години. Целулит видим почти нямам (не е моя заслуга, по-скоро генетично), скрит - да, резки колебания в теглото не съм имала откакто родих на 28, движа се в интервала 48 - 51 кг. (дребна съм просто, не много слаба) кремове за тяло ползвам от много години заради суха кожа и въпреки това не мога да не забележа отпускането, уви .... За дерматологични процедури все не намирам време ... А, имам една ужасна склонност към подпухване - паднали клепачи, торбички под очите, подпухвало лице след повечко сън, краката - да не говорим ... вечер изглеждат двойни почти ....
Съвсем отскоро - буквално седмица, включих в ежедневната си рутина стягащи и антицелулитни олиа и кремове за тяло. Не съм сигулна дали е от продуктите или от масажа, който щеш не щеш си правиш при нанасянето им, но  по отношение на подуването на краката дават изненадващ ефект.

# 424
  • Mediterraneo
Аз съм дебела и с целулит. Не си го показвам на хората, приемам се такава, каквато съм.

# 425
Аз съм слаба и пак имам малко целулит.
Ходя на Lpg чат-пак.
Ама кожата ми просто не е същата, по колената и ръцете най-си личи.

# 426
  • София
Аз съм дебела и с целулит. Не си го показвам на хората, приемам се такава, каквато съм.
Лъчезарна си.

# 427
Тарталета, за мен ти също си много лъчезарна и приятна за окото жена! Между красотата и кг пряка зависимост няма.
Ангелче, ти пък си истински модел. Целулита сигурно само ти си го виждаш.
Иначе, при мен на лактите и коленете има най-забележимо отпускане засега, както и от вътрешната част на бедрата, ръцете - пак отвътре между лакътя и мишницата.

Последна редакция: нд, 30 авг 2020, 22:39 от Light Beam

# 428
Много съм доволна от продуктите на Кройтерхоф, кожата става гладка като коприна. Много пари обаче, направо гори и си трябва ежедневно мазане.

# 429
  • Варна
Скоро ще стане 1 година откакто всяка седмица ходя на масажи.
Видях невероятния резултат при приятелка и се навих.
Антицелулитен на крака, ръце, корем и отпускащ на гръб.
Кожата ми стана мека, гладка, ръцете ми отслабнаха, че бяха станали мощни
Доста целулит съм имала по тях, как ме болеше в началото....
До извънредното положение ходех 2 пъти в седмицата. След това когато отхлабиха мерките и отново отвори салона по веднъж в седмицата.
В момента почти целия отдел сме запалени и ходим на масаж. Борим се с целулита, а наборките и малко по големите с корем и ръце.

# 430
Много съм доволна от продуктите на Кройтерхоф, кожата става гладка като коприна. Много пари обаче, направо гори и си трябва ежедневно мазане.
За това с ежедневното мазане съм 100% съгласна. От години мажа кремове за тяло всеки ден. През зимата понякога се чувствам твърде уморена вечер или просто ме домързява. За седмица - две разликата в контура и тонуса на кожата в негативна посока  става видима.
Кои точно продукти ползваш и си доволна?

# 431
За това с ежедневното мазане съм 100% съгласна. От години мажа кремове за тяло всеки ден. През зимата понякога се чувствам твърде уморена вечер или просто ме домързява. За седмица - две разликата в контура и тонуса на кожата в негативна посока  става видима.
Кои точно продукти ползваш и си доволна?

# 432
Това в БГ има ли го?
Бих пробвала.

Аз иначе много колаген пия и съм супер доволна от кожата си като цяло.

# 433
В аптеки Ремедиум са на промоция в момента техните продукти. Мисля да пробвам един боди лифт гел.

# 434
  • Балчик
Откакто вече две години живея на морето, кожата ми се подобри, разчитам много на слънчевите бани през лятото. Кожата ми от суха, вече е доста гладка и равна. В момента само проблеми с косата си имам, която се къдри и изсуши много. Като бях млада исках къдрици и все се цапотех с продукти за обем и къдрици...а последните години е точно обратно, дори имах подарена преса за изправяне на коса, която вече умело използвам. Внимавайте, какво си пожелавате. Масажите и аз съм си ги наумила, мисля есента на по хладното да започна.

Общи условия

Активация на акаунт