Лято в Албена 2020 г.! - 3

• 42 634
  • 299
  •   1
Отговори
# 105
Обаче ето курорта как показва, че жените са по-висши същества от нас. Самият курорт се казва Албена, а хотелите се казват Ралица, Гергана, Нона, Елица, Боряна...
Представяте ли си ако хотелите се казваха Иван, Петър, Димитър, Стоян, а курорта да се казваше примерно, пак по Йовков, да речем Момчил, или Шибил, или Индже? Simple Smile Жив човек нямаше да стъпи там:) Grinning Grinning
А с тези хубави женски имена курортът пращи по шевовете;)

# 106
  • Германия
Обаче ето курорта как показва, че жените са по-висши същества от нас. Самият курорт се казва Албена, а хотелите се казват Ралица, Гергана, Нона, Елица, Боряна...
Представяте ли си ако хотелите се казваха Иван, Петър, Димитър, Стоян, а курорта да се казваше примерно, пак по Йовков, да речем Момчил, или Шибил, или Индже? Simple Smile Жив човек нямаше да стъпи там:) Grinning Grinning
Хах!Това е яко! Абсолютна маркетингова идея!

# 107
Надявам се, че тези, които имахте проблеми с резервациите на 24.08 сте си получили потвържденията. Аз вчера го получих и платих. 50% е една чудесна отстъпка, а и този път плащането е разсрочено, могат да се променят дни и т.н. Доволна съм, по-добре нямаше как да бъде.

# 108
  • В.Търново
Ти за кой хотел резервира?
Аз нямам втори имейл.

# 109
  • София
Надявам се, че тези, които имахте проблеми с резервациите на 24.08 сте си получили потвържденията. Аз вчера го получих и платих. 50% е една чудесна отстъпка, а и този път плащането е разсрочено, могат да се променят дни и т.н. Доволна съм, по-добре нямаше как да бъде.

Плащането на 20 % не ли в 30 дневен срок?

# 110
  • Перник
Аз също съм доволна! 50% не е никак малка отстъпка. Хубавото този път е, че не искат плащането в същия ден, както беше миналата година, пък и разсрочено още по-добре.
Имахме следния казус. Мъжа ми има резервация за стая, а моята беше нулева. Написа им имейл да се промени в този случай резервацията за вила, където ще можем да се съберем 4+1. Реагираха изключително бързо и ни преместиха, за което съм повече от доволна.

# 111
Ти за кой хотел резервира?
Аз нямам втори имейл.
Ралица Супериор. Аз нямах номер на резервацията поради техническа грешка. Но ми я възстановиха. Затова имам мейл.

# 112
  • Перник
Ние имаме имейл за плащане. Вчера ММ е платил 20% за вилите на Ралица Акваклуб.

# 113
А как разбирате условията за анулиране? При анулиране 14 дни след плащане на капаро от 20% ти  задържат капарото, или?!?

# 114
Не. Можеш да анулираш до 14 дни преди пристигане, като ти връщат цялата сума без банковите такси, ако има такива. Винаги е било така.

# 115
Така беше ... Но като чета общите условия не стигам до този извод.

# 116
Не. Можеш да анулираш до 14 дни преди пристигане, като ти връщат цялата сума без банковите такси, ако има такива. Винаги е било така.

Условията за анулация тази година са различни.
*отказ, съгласно Общите условия до 14 дни от датата на плащането на депозита, се приема и потвърждава без неустойка, тоест 100% възстановяване на предплатената сума;
*отказ, съгласно Общите условия след 14 дни от датата на плащането на депозита, се приема и потвърждава с удържане на предплатения депозит от 20%, остатъкът от предплатена сума се възстановява;

А как разбирате условията за анулиране? При анулиране 14 дни след плащане на капаро от 20% ти  задържат капарото, или?!?

Точно така е.

# 117
Съжалявам! Моя грешка.

# 118
  • Пловдив
От три дни се каня да пиша и все се спирам, това ще е първия изобщо отрицателен отзив, който си позволявам да напиша за български хотел и особено за иначе обичан от мен курорт. Винаги търся хубавото, но просто съм много, много, много разочарована. Като изключим вилата (Ралуца акваклуб) всичко друго е пълен потрес. Отвратена съм. Не знам дали е защото нямат персонал, обаче е срамно. Като дойде време за храна и се напрягам. Опашки на щандове те, опашки на сока, опашки на кафето, липсващи чинии, липсващи чаши, липсващи купи, като свърши нещо нарочно, вече съм убедена, не го слагат пак, а чакат 20 минути, преди да заредят. Човека дето пече хлябчетата вади, после изчезва и идва след час, пак съм убедена, че нарочно, та да опече нови, жената на плодовете и сладките по същия начин изчезва и липсва, та да става опашка от 40 човека, гледат на криво и правят забележки, ако си вземеш нещо повече, а на кой, по дяволите, му се чака 6 пъти по опашки???? Да не казвам, че храната е на ръба да е ужасна. Има дни, в които няма какво да се яде. В други дни :варени картофи, огретен, пататник, това зеленчуци... Е, има и едни гадни варени бейби моркови, и гаден варен фасул. Пастата дори свършва, а не става за ядене, защото е преварена. И сроковете свършват и няма кой да зареди. Не само ябълковия, всички. И въобще нямам думи. Никога никъде не съм се чувствала по този отвратителен начин, и като някой, който му хвърлят огризки по милост, сякаш не съм си платила. Ако искам 3 лъжици шоколад, ще ми сложат 3 лъжици шоколад. Ако искам 8 понички, ще ми дадат 8! Не сме там безплатно, че да се чувстваме Като просяци и в мръсотия и мизерия. И в Аквапарка сутрин в 10 влизаме, тогава отварят, кошове те мръсни, шезлонги те мръсни, тоалетните мръсни. Може ли такова нещо? Трябва да затворят в 18 часа, те я 17.45 вече си тръгват. Аминвупроса е принципен. Заради това преживяване от догодина никакъв ол инклузив, а в Албена повече няма да стъпя. Или, да речем, няма да стъпя за повече от 3 дни, и не в този хотел (ДО ега винаги сме в една от двете Ралици били).
Нямам думи.

# 119
Така, така, но ето какво ме,светна преди години един шофьор на такси: чии имена,са закодирани в двете последни тройки хотели?
Боряна, Нона, Елица: Борис Николаевич Елцин.
Мура, Славуна, Гергана: Михаил Сергеевич Горбачов Blush:

Общи условия

Активация на акаунт