Лято в Албена 2020 г.! - 3

• 42 646
  • 299
  •   1
Отговори
# 120
  • София
Здравейте, а как е на плажа? Имал ли навалица в края на август?

# 121
  • В.Търново
luba rizova, не се притеснявай. Същото е и в хотел Боряна.
Предполагам, че и в други хотели е така в Албена.

# 122
Здравейте, а как е на плажа? Имал ли навалица в края на август?
Едва ли. По-спокойна почивка отдавна не бях имала, откъм навалица.
Курортът не е пълен, а дори и да беше плажната ивица е толкова голяма, че има достатъчно място за всички.

# 123
  • Варна
Люба е в пълното си право да е потресена , хайде за храната може да се вземе едно наум , всеки си има вкусове и предпочитания и да кажем може да е индивидуално , но липсата на хигиена и очеваден мързел на персонала са недопустими.

# 124
Резервирахме за Елица за уикенда, вчера ми звънят че трябва да доплатим 30% за второто дете. Гледам резервацията направила съм я както трябва чрез Booking. Едното дете е на 8 м ,а второто на 2 г и 4 м.  Какъв е този абсурд не знам. Анулирах от там и резервирахме в Сенди бийч. Нали уж деца до 12 г е безплатно?
Дано не ни провалят уикенда като кажат че и от Сенди искат да платим допълнително за второ дете.

# 125
Нашата госпожица е на 2 г и 8м и за нея не сме плащали абсолютно нищо в Ралица.
Не мисля, че персонала го мързи, а че има недостиг. Още юни месец като бяхме там ми направи впечатление, че в ресторанта на Ралица, са малко хора и едва смогват. Страшно се стараеха
Писала съм по-назад, сновяха постоянно и бяха любезни.
От управата са виновни, че не са предвидили достатъчно хора обслужващ персонал и в края на сезона работещите хора сигурно едва смогват. Защото в Ралица още юни беше пълно.
Храната беше много вкусна. И разнообразна. Зареждаха постоянно. Само десертите изчезва ха светкавично и се бавеха, но ние винаги слизахме в последните 20 мин от предвиденото време за хранене, защото тогава бяхме по 10/15 човека. Отидеш ли в началото, чакаш...

# 126
Явно тази година във всички хотели е зле положението с хигиена и храна. Края на юни бяхме в Калиакра Маре, доволна съм, винаги съм харесвала Добротица, а сега след реновацията е много добре. Нашия хотел не отвори и бяхме разпределени в Калиакра, стояхме там един ден, но не ми хареса и се преместихме в Калиакра маре. Ами да ви кажа и храната беше по-добра. Края на юли бяхме в Лагуна Гардън, изобщо не съм доволна, почти нямаше какво да се яде, много зле беше откъм храна. Десерти почти никакви, уж все е Албена , а в различните хотели е различно. Как можеше в Калиакра маре да има голямо разнообразие от плодове и десерти, а в лагуна - не. През годините сме били сме в доста хотели - Гергана, Мура, Нона, Боряна, Малибу, Сенди, Лагуна бийч, Лагуна Гардън, Калиакра, така че правя сравнение. Въпреки че управителите на ресторанта и хотела на Добротица се сменят, как винаги там е било най-добре, не знам...Също и междинните хранения са били най-богати там. Най-недоволна съм била от Нона, Малибу и Лагуна Гардън. Калиакра донякъде, преди поне в ултрата имаше по-вече неща, а тази година - не. За цената изобщо не си заслужава.

# 127
  • Варна
различни собственици , различни аршини нищо , че е все Албена

# 128
Явно организацията си зависи от управителите на ресторантите. При положение, че Ралиците и Вита парк са под една шапка, с един общ управител, съм изключително учудена от негативните мнения за Ралица Акваклуб. Аз от Ралица Супериор оплаквания нямам. Но там, откакто ходя, управителката и управителят на ресторанта работят наравно с останалия персонал и винаги всичко е било идеално организирано. Да, тази година храната беше една идея по-еднообразна, от време на време се налагаше да искаме да изкарат нещо, но въпреки очевидно по-малкото персонал, проблеми нямахме. На снек бара няколко дни беше много зле, защото работеше само един барман, но явно се усетиха и вечер бяха по двама. Реално, само анимацията беше по-слаба, но заради ограниченията много от "активитетите" бяха забранени, вкл. вечерните представления в залата. Но пак на "тоя глад" си изкарахме доста над очакванията.
И както вече се похвалих - имаме резервация вече за догодина - на 50%. Преди 10-ина години ходехме 2 семейства, догодина ще сме 10.

# 129
Аз от Ралица Супериор оплаквания нямам. Но там, откакто ходя, управителката и управителят на ресторанта работят наравно с останалия персонал и винаги всичко е било идеално организирано. Да, тази година храната беше една идея по-еднообразна, от време на време се налагаше да искаме да изкарат нещо, но въпреки очевидно по-малкото персонал, проблеми нямахме. .... Но пак на "тоя глад" си изкарахме доста над очакванията.
И както вече се похвалих - имаме резервация вече за догодина - на 50%. Преди 10-ина години ходехме 2 семейства, догодина ще сме 10.

Здравейте, ние бяхме в Ралица Супериор в началото на Август, и също изкарахме много добре!

@Принцеса Лея, честито за печелившата резервация! Аз също се опитах да резервирам, но не видях да има каквато и да е отстъпка - нито 50 %, нито 25 или дори 10? Вие къде виждате отстъпката?

# 130
Аз също се опитах да резервирам, но не видях да има каквато и да е отстъпка - нито 50 %, нито 25 или дори 10? Вие къде виждате отстъпката?

Всички стаи излизаха с 25% отстъпка и 50% отстъпка. Апартаментите и студията бяха най-горе в опциите и за тях отстъпка не излизаше. Но всичко приключи за 2-3 минути. Изчакайте черен петък, ако не резервирайте с 25%. Ако имате и приорити карта, отстъпката става реално 32.5%.

# 131
  • В.Търново
mandy2, моля те, кажи какво имаш предвид разообрана храна? Кажи какво точно предлагат примерно на обяд и вечеря в Калиакра Маре, за да си направя равносмерка заслужава ли си резервацията ми за там 2021г., защото курорта не ми харесва особено.
Вчера бяхме и на аквапарка. Там също са малко пързалките. Една снимка на входа 10лв.Ако ви има на 5-7 снимки...
От Боряна изхеанването въобще не съм доволна. Ако ме питат на тръгване ше им кажа.

# 132
  • Русе
И аз не мога да се оплача от храната в Калиакра маре! На обяд таратор, супи, готвено с различни видове месо, пости 2-3 вида, салати 4-5вида, скара и вътре в ресторанта и отвън на снакса. На обяд на външто барбекю правеха ризото, пиле със сметана и серена, паеля и други неща. Вечерята също беше доста добре скара на барбекюно, снакса и въте в ресторанта, спагети приготвени на снаска на тиган пред теб, готвено, 4-5 вида топли гарнитури, пържени картофи, салати, мезета, чийз кейк два вида, арабски сладкиши,баклавички, толумбички и д.р. И на двете основни хранения винаги имаше риба приготвена по различен начин, два пъти имаше миди. От плодовете диня, пъпеш, праскови, нектарини, кайсии и череши имаше за пет дневния ни престой.

# 133
  • В.Търново
Много добре в сравнение с Боряна. Нищо общо. Представям си в Оазис, който е 2* какво ще е.

# 134
Много добре в сравнение с Боряна. Нищо общо. Представям си в Оазис, който е 2* какво ще е.
Калиакра  Маре е 4*, няма как да го сравняваш с Боряна.

Общи условия

Активация на акаунт