Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 599
  • 737
  •   1
Отговори
# 360
Благодаря за идеите. Най-вероятно ще сложа нещо неутрално на клепача и черна очна линия, няма да рискувам с цветове, роклята е достатъчно ярка.

# 361
О, моите бяха почти напълно паднали след косъм по косъм. Хилядди пъти съжалих, че си ги сложих. Grinning Явно проблемът е или в моите мигли или при поставянето на козметичката. Имам позната, която си слага за по месец-два и послед месец-два почива. Няма абсолютно никакви поражения по своите си мигли, а пък аз .. за две седмици им се разказа играта на моите. Пак Ниа тогава препоръча Нанолаш, хареса ми, бързо се възстановиха. Сега гледам супер отзиви от маската за мигли на Maybelline, ама в БГ я няма .. Sad

За да не е спам:

Напоследък нямам никакви идеи за грим на очите, ама грам. Имам време сутрин да се гримирам, пък накрая все нищо не се получава, освен, че и идея нямам. Grinning Толкова много ми носят червила .. имам две нови много ги харесвам, пък и по-старите ми също. Освен това от това носене на маски по 8+ часа се обривам и изобщо много ми е кофти. Grinning

# 362
Искам да ви се похваля, че правя първи крачки към червеното червило в ежедневието.
Взех си червило (Catrice demi matte 060), което нито е ярко класическо червено, но не е и розово. По-скоро цветът е малинено-червен.
Съчетавам го с класически очен грим - опушвам с кафяв цвят в сгъвката, по целия клепач - Мери хайлайъра и черна очна линия с опашка.

По тематас веждите - аз имам буквално няколко косъма. Манията по тънки вежди ме хвана в осми клас и пинсетата ми беше вечно в ръката. Сега ми растат косъмчета, но не там, където искам. За микроблейдинг (или както се пише..) ме е страх, защото съм виждала ужасни "опити" от специалисти уж.
Към днешна дата ги "рисувам" всеки ден с помадата на Лореал + молив за вежди на Есенс. Тези моливи на Катрис, които всички много хвалят, на мен не ми харесват, защото цветовете са мноооооого студени и сивкави за мен. Simple Smile)
Скрит текст:

# 363
Anastasiya, страхотни устни имаш. И червилото ми хареса.

# 364
Anastasiya, много се радвам, че си се пречупила. Какъв срам да имаш такива устни и да не носиш червено червило... Страхотно ти стои! В тази връзка и мен ме е споходила мисълта за това червено, а и вече съм си харесала ново, така че скоро пак ще се върна към червеното червило, което бях зарязала през последните години.

По въпроса с веждите - за разлика от много други хора не последвах вълната тънки вежди, за което много се радвам. Въпреки това не съм особено доволна от състоянието на моите, тъй като винаги ми растат косъмчета, където не трябва и все се налага да попълвам празнини. Пускам ви клип с предложение за заместител на микроблейдинга.
https://youtu.be/LqRdiica7hY

# 365
  • Варна
Моя приятелка тази събота беше на микроблейдинг и добре са се получили като форма. За Варна става дума, ако някой се интересува, мога да питам за контакт. Каза, че боляло, колко точно не съм питала. Само благодарих на Господ, че съм много облагодетелствена в тази част, че нито ми се дават пари, нито пък искам да си причинявам болка.

# 366
Боли и то яко, дране на едно и също място си е, в началото се търпи, към края вече боли много. Не е приятно, аз бях готова да се откажа след първата 😂, но за мен си заслужава.

# 367
Боли и то яко, дране на едно и също място си е, в началото се търпи, към края вече боли много. Не е приятно, аз бях готова да се откажа след първата 😂, но за мен си заслужава.
Ушите ми бяха пълни със сълзи, толкова ме болеше. А на опашките как боли...Хем бях с обезболяващ крем. На ретуша не ми сложи обезболяващо и не усетих нищо, което беше странно.

# 368
Nia, миличка, свирни другия път като ходиш, ще ти дам да се намажеш с нещо и няма да разбереш кога е минало Joy като гледам май всички сме в депресия, тия дни никой нищо не качва Confused

# 369
Nia, миличка, свирни другия път като ходиш, ще ти дам да се намажеш с нещо и няма да разбереш кога е минало Joy като гледам май всички сме в депресия, тия дни никой нищо не качва Confused
Моля те, кажи кое е това нещо да си го купя, защото това е единственото, което ме спира, а отдавна съм за нов микроблейдинг.

# 370
Вас не ви ли мажат с обезболяващо преди процедурата в салона? Аз като правих микроблейдинг, дамата ме омаца здраво и това ме спаси първите 20 минути. После беше неприятно, наистина, но не е като да припаднеш от болка. За опашките съм съгласна, там като цяло и мен ме болеше повече, като ме пусна "упойката".

# 371
като гледам май всички сме в депресия, тия дни никой нищо не качва Confused

Аз съм в тотална грим апатия. Затова пък съм се разпалила на тема нокти.

# 372
Това е кремът. Но не мога да каже от къде да го поръчате, защото мм ги купува. Мажем се преди татуировки, но трябва да седи няколко часа с фолио отгоре. Може да 2 часа да разчитате на него, нищо не се усеща.

За да разберете в колко лошо настроение съм, само ще кажа, че грам не ме вълнува, че има Глам палитрата на Наташа Joy

# 373
Бърза справка с чичко гугъл показа това
https://www.velevtattoo.bg/super-numb-lidocaine-tattoo-numbing-cream-10gr

Много благодаря!

# 374
За да разберете в колко лошо настроение съм ще ви кажа, че имам Биба, голяма и малка Оргия на Джефри непипани от три седмици, чисто нови са. Гримирах се с Глам няколко пъти миналата седмица, но се разболях и вече не се гримирам.

Общи условия

Активация на акаунт