Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 585
  • 737
  •   1
Отговори
# 375
Искам да ви се похваля, че правя първи крачки към червеното червило в ежедневието.
Взех си червило (Catrice demi matte 060), което нито е ярко класическо червено, но не е и розово. По-скоро цветът е малинено-червен.
Съчетавам го с класически очен грим - опушвам с кафяв цвят в сгъвката, по целия клепач - Мери хайлайъра и черна очна линия с опашка.

А на теб лично, Анастасийо, ти е забранено вече да излизаш без ярко червило навън Grinning Прекрасни устни, светла кожа, като Снежанка си приказна с червило! И да експериментираш много, слушай ме като ти опявам - горещо препоръчвам и палитри от червила, особено за тези, които не са ползвали много-много и все още не знаят кои са им най-силните цветове и оттенъци, да не говорим, че са и с различни финиши червилата и позволяват да си смесваш нови цветове до безкрайност! A реално всички фирми предлагат - от Елф, Катрис, Мейбълин до Мак и Шанел и Диор и всеки друг!

като гледам май всички сме в депресия, тия дни никой нищо не качва Confused
Аз съм в тотална грим апатия. Затова пък съм се разпалила на тема нокти.
Качвай ноктите тогава!

A аз съм болна и шефката иска тест.... ********************

# 376
Смотана работа. И аз не се гримирам, имам толкова работа, че ми се реве, не съм чувала майка ми и детето откакто тръгнаха на почивка в събота, само си пишем... Оздравявайте, дано ни мине смотаното настроение и да извадим някакви страшни (преносно) визии тук!

# 377
Много ви благодаря, дами! 😍🌷

# 378
Момичета, ето нещо от мен.

От доста време не се бях гримирала. Нещо, което не ми е присъщо. Е, крайно време беше да се взема в ръце. Grinning
П. П. Имам ли леко паднал клепач или по скоро не?
Anastasiya, червилото ти стои много добре, на тези прекрасни устни. Heart Eyes

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 00:48 от Miss_Vi

# 379
С тази снимка е трудно да се каже, трябва да гледаш право в камерата и да не е под ъгъл.
Гримът е супер, миглите също, само бих вдигнала сенките още маааалко нагоре, имаш големи клепачи, възползвай се.

# 380
  • Варна
С какво мога да съживя помада за.вежди/изсъхнали очни линии ? Олиото не е опция, а капките на Инглот са винаги изчерпани в Нотино, а в гр.Варна няма магазин...

# 381
Esmeralda, точно на тази снимка от гънките в началото на окото, ми се стори, че имам лек паднал клепач. Сенките съм се опитвала да ги "вдигам", но някак си ми придават много строгост в излъчването. Нещо, което не търся в ежедневието си. За по-специални случай, се опитвам да ги "подвигам" по-високо. Благодаря за мнението!

Viksdesire, пробвай с тоник за лице или капки за очи.
Редактирам се с допълнителен линк: http://m.cosmopolitan.bg/krasota/14-genialni-idei-kak-da-izpolzv … ma-si-dokrai.html

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 01:43 от Miss_Vi

# 382
С какво мога да съживя помада за.вежди/изсъхнали очни линии ? Олиото не е опция, а капките на Инглот са винаги изчерпани в Нотино, а в гр.Варна няма магазин...
Може да поръчаш през фб страницата на магазина им в София. Много са мили и експедитивни.

# 383
  • В полите на Пирин планина
Аз слагам капки за очи за овлажняване, т.нар. "изкуствени сълзи" и с тях разреждам позасъхнала спирала. Не се променя качеството ѝ, а консистенцията става по-лесна за нанасяне.

# 384
Аз държа около минута под гореща вода спиралата, винаги е действал този метод.

# 385
За спирала да, и аз слагам капки за очи, но не знам дали за помада за вежди този трик ще действа.
Ако имаш достъп до NYX, потърси Multitasker mixing medium.

# 386
Здравейте дами!Нова съм тук и се включвам с един въпрос!Знаете ли,каква е цената на мини Soft Glam?Благодаря!

# 387
  • Deutschland
34.50 € в Култбюти

# 388
Благодаря!

# 389
Ния, прекрасна, имам нужда от помощта ти!

Твоят любим пудрен ФДТ е -30%, а съм си харесала и 2-3 онлайн ексклузивни червила, та помагай - накъде им клонят цветовете, защото се колебая между т.нар. неутрален и цвят с peachy undertones
https://www.makeupforever.com/us/en/face/foundation/matte-velvet … -MI000070405.html

Y335 Dark Sand - for medium skin with peach undertones
или
Y355 Neutral Beige - for medium skin with neutral undertones
Скрит текст:
Ето тук съм със "зимен" тен и се вижда и врата ми...

Ще се копирам и в другата тема за всеки случай.. ако някой е ползвал продукта - да помага Simple Smile

PS Findation ме докарва до Y315, но ми се вижда светличко някак...

Последна редакция: чт, 15 окт 2020, 17:00 от Agent Provocateur

Общи условия

Активация на акаунт