Гримиране - идеи и техники. Тема №80

• 52 583
  • 737
  •   1
Отговори
# 390
Агентче, на моят монитор Y315 повече ми жълтее, докато Y355 ми е с по-розов, неутрален подтон. Лично аз винаги предпочитам по-розовеещите тонове, те не дават уморен вид и не ме правят болнава. Аз те виждам като кожа с неутрален към хладен тон, бих заложила на по-розовеещият вариант от тези, които гледаш. 335 ми иде тъмно за теб, но само мнение. Simple Smile

# 391
Извадих бронзовата Наташа днес. Май настроението ми започва да се завръща Joy

Агент, не знам за кой цвят си, ама не мога да спра да ти се радвам Heart Eyes

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 16:27 от petrova17

# 392
На мен ли така ми се струва или с Ния доста си приличате?

# 393
Струва ти се, ние сме приятелки на живо, тя е далеч по-свежа, стегната, млада и готина от мен! Петровче, красота- утре ти звъня, липсваш ми!
Агент, първо- да знаеш за моята пудричка, че в опаковката изглежда по-светло, отколкото на кожа и че понякога Y пул-ва леко прасковен по принцип. Моят зимен е Y365, но не ми е достатъчно жълт, лятно време съм Y405-415, не съм пробвала толкова светли, но утре мога да ги суочна и ще ти пиша 😘.

# 394
Добре, че беше Петрова да освежи малко темата с есенния си грим. Хайде, наистина ли всички не се гримираме? Ако някоя все пак се гримира, моля, покажете се, че вдъхновението ми има нужда от съживяване.

# 395
Ужасно интересна, красива и строга си в това черно, Петрова, много те променя и добре се съчетава с бронза ! И мерси!

И за теб и за Есмералда и за всички, извадили бронзовите палитри - един, достоен за вас! На зная, откъде съм го забърсала, но ми е на драйва и е много, много есенен! Нищо чудно и от тази тема да съм си го запазила!

PS Ния, ако не ти се занимава недей, мила. Най-лесно и адекватно ще е да поръчам 3 цвята и да върна после неподходящите, без да го превръщам в логистически усложнена операция на 2 континента. Но защо да е просто...  Wink

Последна редакция: пт, 16 окт 2020, 04:39 от Agent Provocateur

# 396
Защо ще правиш така сега и ще ни разваляш телешкия кеф да се чудим по интернационални суочове кое би било по-добрата опция?

# 397
Ехаа, Петрова е чудесна както винаги!

Момичета излизайте от тази криза вече, че темата влезна в архива. През лятото ни хвалеха на заглавната страница, а сега никакви не се чувате.

Имам нужда от съвет. Ще ги поръчвам тези червила на Лиса, ама не мога да се мина само с едно, та реших да поръчвам комплект. Смятам да взема едно на майка ми, но се чудя между два цвята. Снощи цяла вечер съм се чудела и не мога да реша кое ще й стои по-добре. Помагайте! Тя е със светла кожа /струва ми се неутрален подтон/, тъмно кафеви очи и много тъмно кафява коса, която върви по-скоро към черна, но не е. На мен ми се струва, че повече би й подхождало първото червило /skyscraper rose/, но не съм напълно убедена. Много й отиват изкрящите цветове - фуксия, доматено червен, като ги сложи направо е друг човек. Пускам ви линк да ги видите и да кажете какво мислите по въпроса.
https://www.lisaeldridge.com/collections/lipsticks/products/skys … urated-lip-colour
https://www.lisaeldridge.com/collections/lipsticks/products/velv … velvet-lip-colour

И още нещо - бихте ли ми препоръчали черен/тъмно кафяв молив за очи, който е лесен за опушване, но да не се размазва след това. Миналата вечер опитах с един, който имах подръка, гримът се получи приемлив, но след два часа - мазало!

# 398
Ния ми е сестра по душа, затова си приличаме Blush И ти ми липсваш, ще чакам Heart
illlzy, благодаря, на мен първият цвят страшно много ми харесва. Напомня ми едно червило на Фенти, което се осмелих само веднъж да сложа.
Агент, благодаря и на теб , много ми харесва това, което си показа и тези дни ще го пробвам.
Някой взе ли си Глам на Наташа да каже как е? Гледай суочове и изглежда много сходна със Сълтри но АБХ и се чудя дали да я взема

# 399
Дарлинг, сходна е със Сълтри наистина. Не знам защо ти го пиша това, ти и без това ще я вземеш рано или късно... какво стана с ‘обещавам, последно, после само за новия дом?’...
Illlzy, Urban Decay и MUFE се опушват чудно и после не мърдат.

# 400
  • Стара Загора
Хайде розово от мен, но спиралата отворената ми е в офиса и без, малко незавършена ми е визията. 😊 Иначе съм с Ананаса на Tarte. Днес съм розово и лилаво с Norvina, но време за щрак тц.
Светлината също куца вчера и днес.

# 401
Прекрасна, другото няма да се случи, затова съм сгънала цирка... и мисля да се зарадвам с палитрата, малко духа да си вдигна Joy
Ивче, красива и свежа както винаги.

# 402
Петрова, ти тази кожа откъде я изкара? Nerd Hands Clap Много си красива! И много ти отива тази палитра Simple Smile но..спри да купуваш! Sweat Smile
Аз съм яко пъпчасала в последно време, тъй че абсурд да кача снимки.
Агент, мога само да мечтая за твоята кожа Heart Eyes

# 403
Иве, прекрасна, чак ме хваща яд, че моя ананас го продадох преди време. Беше много добра палитра ... Нооо така става, като складираш тонове гримове Joy

Иллзи, аз бих взела първото, представих си я майка ти като Сникжанка с едни хубаво малиненочервени устни. А за теб кое червило избра? Лиса не пуска ли коледни сетове с червила?

Аз не можах да видя Глам на живо, а когато суочнах Бронз на ръка нещо не ме впечатли. Доста са подобни шимърите и вървят повече съм бронзово-медено, а се харесвам повече светлозлатисто и шампанско. Така че - ноу фор ми. И Биба не ме впечатли Fearful ... Направо не знам какво ми има, но трябва бърза интервенция Joy

Агент, обещавам да пробвам тази визия, като ми се върне грим моджото.

# 404
Паци, благодаря прекрасна Heart Eyes само че порите са ми като кратери Joy взимам Глам и се спирам, мм каза, че имам нужда от Сефоротерапия, та тия дни нищо чудно с нея да ви се покажа.
Знам че е почти невъзможно за организиране, ама би било много готино, яко можехме да се съберем повече от темата някой ден на по питие и раздумка Blush

Общи условия

Активация на акаунт